Utilizatori de STOKKE EXPLORY
Raspunsuri - Pagina 4
Baby1320 spune:
Noi am avut Stokke.
Puncte forte:
** Se strange usor
** Se misca foarte usor in toate directiile
** Este foarte usor de impins comparat cu orice alt carucior (verificat). Acum despinde cat mergi cu el; noi i-am nenorocit rulmentii de la roti (asta ca sa iti dai seama cat de mult am mers cu el pe jos)
** Cele 2 pozitii ale scaunului (cu fata si cu spatele la mama) sunt de exceptie
** se intoarce foarte repede cu fata / cu spatele
** seturile de accesorii (e drept, piperate la pret) fac din carucior un carucior fara minusuri.
** totul la el este reglabil si se adapteaza nevoilor de orice fel (manerul, inaltimea, inclinatia scaunului, inaltimea suportului de picioare, capotina, etc)
** este atat de usor de impins, de il poate impinge un copil de 2 ani chiar si cu un alt copil inauntru
** pentru ca e asa cum l-am descris mai sus, noi ne-am facut treaba cu el: somn, plimbare, mancare etc.
** noi am avut scoica de la Maxi-Cosi, am cumparat adaptoare de Stokke. Se monta / demonta in 2 secunde.
** de design, nici nu mai vorbesc ...
Puncte minus:
* pretul intr-adevar este destul de mare. Dar noi l-am luat cu 1000 EUR si l-am vandut dupa 1 an jumatate cu 600 EUR. Asta si datorita faptului ca se pastreaza foarte bine. Asa ca ... de 400 EUR si-a facut treaba de mama-mama. (pretul accesoriilor nu l-am mai recuperat, dar asta e alta treaba. Nu e obligatoriu sa iei accesorii. Te descurci foarte bine si cu ce ti se da standard la cumparare)
Baby1320 spune:
Ca sa nu mai spun ca noi am avut varianta veche. La cea noua, problema suportului de picioare care se desface cu 2 maini, a fost eliminata in sensul in care "manevra" asta se face acum cu o singura mana.
Mai mult decat atat, in varianta noua de Stokke (cea de dupa 2010 martie), se poate detasa si bara scaunului.
Deci ... senzatie ! Isi merita banii din plin mai ales ca isi pastreaza bine pretul ....