Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
La multe lunite si de la noi pentru printesa Iulia...
La multi ani CD
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
puiutz_mic spune:
Buna, mamici dragi si delfinasi!
Am fost si noi ieri la controlul de 2 luni si suntem ok, avand in vedere ca Raducu s-a nascut subponderal si nici prea lungut nu era.
Acum avem 56 cm si 4600 g. In 2 luni a crescut 8 cm si a luat aproape 2 kg. Eu zic ca e foarte bine, avand in vedere ca in primele 3 saptamani nu a mancat prea bine din cauza icterului si nici nu prea stia sa suga, plus problema cu scaunele apoase...
Ne-a dat si tratament pt. Klebsiella: antibiotic Zynnat 2 ml la 12h + Enterol 1 pliculet / zi pentru protectia florei intestinale si ca antidiareic. Si continuam si cu Debridat si Bonnisan. Sper ca nu sunt prea multe! A durat 10 minute azi sa-i dau antibioticul...
Azi-noapte iarasi a stat de straja patriei pana pe la 4 dimineata, si noi pe langa el, desigur. Apoi s-a trezit la 6...A papat, a adormit cu greu, apoi s-a trezit iarasi la 8... Si de atunci agitatie continua pana pe la 12... S-a trezit iarasi pe la 2 si a papat si de atunci doarme...cu maraieli, desigur.
Probioticul i l-am dat la 8 dimineata, iar antibioticul la 10.30. Ideea e ca azi inca nu a facut kk . Inainte de tratament ar fi facut in mod "normal" la fiecare masa! Chiar asa de eficient sa fie Enterolul? Ca de antibiotic nu prea cred ca a si omorat bacteria
Oricum, pediatra s-a minunat ca a luat atat de bine in greutate, tinand cont de diaree si de faptul ca de vreo saptamana nu mai mananca atat de bine. Papa cam 70-80 grame si foarte rar mai are cate un "ouseu" de 120-130 grame la o masa... De unde concluzia ca e laptele meu foarte gras si bun si el asimileaza foarte bine, desi nu mananca mult? Sper ca da!
Crispro, Aelita, Cris2010 multumim ca va ganditi la noi! Multumim inca o data tuturor fetelor care ne-au facut urari de ziua lui Raducu!
Iulia de Otilia si CD27! Multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
faza cu buricul maro: si eu am reusit sa scap acum cateva zile...tot asa dupa un dus mai prelungit (facut la 2-3 dimineata, ca atunci am timp), am frecat mai intensiv cu un prosop mai aspru si ... stupoare! maroneala a disparut... ma gandeam sa nu fi fost totusi ... jeg?? Desi buricul s-a colorat asa in ultimele 2 luni de sarcina...
pentru lactatie: eu beau bere FA (o cutie la 2 zile) si de azi am inceput sa beau si ceai de soc, la recomandarea pediatrei. Acum am sanii destul de grei, ieri la ora asta nu erau asa. Sa fie de la ceaiul de soc? Ar fi bine, ca e ok la gust. Nu ma plang ca nu am lapte, dar am observat ca Raducu nu prea are rabdare sa mai suga dupa ce s-a golit sanul cam pe jumatate. Incepe sa se agite, mai suge un pic, da sfarcul afara si mai trage cate un tipat apoi iar suge si tot asa pana cand nu mai suge deloc, doar plange intr-un mod specific, care nu inseamna ca il doare burtica, ci ca nu ii convine ceva...
acum da semne de trezire, sa vedem daca ma usureaza de greutatea din sani
p.s. si la mine tot la sanul stang e mai slaba productia, oare care e explicatia, vad ca mai toate mamicile care se plang de mai putin lapte la un san tot cu sanul stang au probleme...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
paula_m spune:
Oana, si Raul face kk verde inchis de vreo sapt, dar eu nu mi-am facut pb. Ca a mai facut si inainte si apoi revenea mustar...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro hehe...mi-a luat sotu placa Wii fitness, cu o gramada de jocuri, ski, aerobic, yoga, balans, muschi... incep sportul... numai sa ma lase juniorul... ca acum e la mine in brate... Asta e cadoul pt ziua mea (peste o luna jumate)+ de craciun + de martisor... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
sa ne zici cum merge jucaria
si eu de mult imi doresc una...tenisul si aerobicul ma tenteaza
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui Otiliav Multumim de urari sunteti toate niste dragute Va pun linkul cu poze din octombrie ca de mult nu v-am mai aratat-o pe mezina. Atat ca sunt poze cu toate mandrele si trebuie sa derulati toate cele 7 pagini , pe contul nostru selectam cu ea dar nu mai am timp sa pun si acolo. CD27, multa sanatate si bucurii alaturi de baietii tai dragi! Alinuta, Ana era obisnuita in postura de sora mai mare. Atat ca i s-a mai dus din portia de citit povesti din pacate. Partea buna este ca acum a inceput scoala asa ca o ambitioneaza sa se descurce singurica cu povestile. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
foarte faine gagicutele ...sa-ti traiasca mami
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Otilia, frumoase foc Pozele cu cele 3 impreuna sunt dementiale! Si ce sedinta foto a avut mezina, papusa, ce mai!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
adrianaBuc spune:
lala, Rebecai i-a dat primul dintisor la 2 luni, a spart in vreo 2 - 3 zile din momentul in care s-a albit gingia. Chiar daca face balutze nu e obligatoriu sa fie de la dinti. Bebelina mea are perioade cand saliveaza rau de tot. Cu cat e mai tanar bebe cu atat il doare mai putin cand iese dintisorul.
oana, si Rebe-bebe mai are scaune verzi. Nu sunt o problema.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
adrianaBuc spune:
elena - puiutz mic - a luat foarte bine in greutate si inaltime. Sa creasca mare!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc elena - puiutz mic - a luat foarte bine in greutate si inaltime. Sa creasca mare! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
Multumim, Adriana, asemenea si Rebecai! Sa fie sanatoasa si papacioasa!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010