Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)
Raspunsuri - Pagina 9
AlinaBu spune:
Neatza fetele
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
bellasamoyed spune:
un neata intarziat si de la mine!
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed un neata intarziat si de la mine! aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
cum te mai simti azi? in ce zi mai esti bella?
AlinaBu spune:
suntem ziua 21 eu cu bela
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
bebelu86 spune:
helloo gagici
DIDI imi pare asa rau. chiar nu ma asteptam. cand mergi la Albu? hai incearca sa-ti revi, ca inca mai ai sanse.
Walkiria multumim mult pt gestul tau si k ne-ai trecut pe listuta. Doamne ajuta sa ajungi cu bine la Sf. Moaste.
Angie felicitari!!! sarcina usoara si la termen
eu sunt la fel de racita, gatu nu mai ustrua, acu am inceput sa si tusesc si ma deranjeaza de fiecare data cand vb.
ma duc acu la farmacie sa vad ce sa iau. ca nu mai pot.
nasu infundat, am terminat deja un pachet din ala mare de hartie igienica de la cat curge. . si am o moleseala in corp groaznica.
nu im ivine sa fac nimic
desi mai am o groaza de treaba. dar nu imi arde nici sa ma bati
am plecat la farmacie
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta neata fetele Angie844 felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos RaluCris la multi ani, multa sanatate si cat mai curand un test II Walkiria multumim frumos pentru gestul tau andr@ multumim pentru cafeluta toate fetele |
Draguta, multumesc mult si sa te auda dd
camcris spune:
off mai bebelu asta i-ti mai trebuia sa racesti
chiar nu stiu ce ai mai putea incerca, intreaba la farmacie
RaluCris spune:
mai fetelor ce e cu linistea asta aici?
abea a inceput weekend-ul si deja ati plecat?
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor...la noi este o vreme foarte frumoasa...dar eu sunt tintuita in casa ca am racit destul de rau....ma doare si gatul, nasul imi curge ca la robinet si sunt plina de nervi, sper ca maine sa imi revin macar putin......eu inca astept sa treaca zilele si sa ajung joi sa il vab pe bebe pentru prima oara la ecograf....nu prea mai am rabdare dar ma multumesc cu gandul ca inca ma simt bine, ma dor sanii si sunt foarte umflati mai ales seara, somnolenta absoluta...pisu la greu si usoare greturi.....aaaa si un gust metalic in gura....cam atat despre mine.
Angie felicitari, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Lorena iti doresc sa fi optimista, macar ai descoperit cauza celor doua sarcini pierdute, dupa un tratament ai sa poti intra din nou in cursa pentru bebe, eu iti tin pumnii si iti doresc multa rabdare si mult succes din toata inima.
Va imbratisez cu drag pe toate si mai intru cand am noutati....pupici la toate fetele.