Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)
Raspunsuri - Pagina 8
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Andra toata ziua ceai de naprasnic. Doua fete se plangeau ca le-a dereglat menstruatia, asa ca m-am cam speriat. Eu nu am lipsa de progesteron. RaluCris, sa-ti dea Dumnezeu dorit. Walkira vreau si eu pe acatist, te rog din suflet Catalina Gabriela si Daniel Roxy multumim de pupici! Sanatate multa Gabita imi pare rau pt Z1. toate fetele! Paula, Didi ceva intarzieri de CM, nu ne ziceti nimic... Sf. Nectarie roaga-te lui Dumnezeu sa ne trimita si noua cate un . |
Multumesc din suflet pentru urare Katy si Doamne ajuta sa se lase si cu un bebe
andr@ spune:
ralucris ce ne poti spune despre tine, luna asta, ceva planuri? incerci de mult cu bb?
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
cixinica spune:
Buna dimineata fetele!
andr@ multumesc pentru cafeluta.
bella bafta cu noul dr. daca poti sa imi dai si mie nr. de tel al dr. pana pe PM fiindca si eu vreau sa ai cer si alte pareri, nai ales ca si eu cred ca trebuie sa fac HSG. mersi
multi tuturor si o zi buna va doresc
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ ralucris ce ne poti spune despre tine, luna asta, ceva planuri? incerci de mult cu bb? ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
luna asta suntem optimisti am inceput testele de ovulatie alaltaieri si incepe sa se vada a doua liniuta......deci saptamana asta avem treaba
noi incercam de un an de zile sa facem un bebe dar asa serios adica cu teste si acid folic...doar de jumatate de an
sper sa se intample minunea cat mai curand
andr@ spune:
sa dea dd ralu ; cix neata, cf? cine urmeaza la testat?
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
roxybarbu spune:
Neata fetele! Ce faceti? Cum sunteti in dimineata asta? Ceva vesti ?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
jasmine30 spune:
www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com
Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!
Donatii prin Romtelecom
09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro
draguta spune:
neata fetele
Angie844 felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos
RaluCris la multi ani, multa sanatate si cat mai curand un test II
Walkiria multumim frumos pentru gestul tau
andr@ multumim pentru cafeluta
toate fetele
didi32 spune:
Neata dragelor!
Angi, felicitari si sarcina usoara si la termen! Te-asteptam cu icii de molipsire, ai vazut ca nimeni nu scapa
Walkiria, iti multumesc si eu pt gestul tau, sa dea D-zeu sa reusim toate!
Lorena scumpa, curaj, ai descoperit care-i problema, o tratezi si-ti vei tine in curand bebelusul in brate
Ralu cum te mai simti? A trecut raceala?
La mine e una din cele mai negre zile, Z1, care ma trimite direct la FIV, deja mi-am facut prima programare la Albu sa discutam.
Va pe toate, hai Paula cu testul! A, si Alina, nu?
in devenire
camcris spune:
neata fetele
didi macar sti catre ce te indrepti, si eu cred ca declar cate de curan dupa cate obsev cred ca incepe spotingul
lorena acum stii care este problema si cel mai important ca se poate trata
cosminutza pe unde umbli?ia treci la raport