Gashca de Constantza *128*
Raspunsuri - Pagina 6
vladis spune:
cami, sa-ti traiasca sotul sanatate multa la puiutze eu am avut o singura experienta in ultimii 5 ani la urgenta, acu' 2 ani, in perioada cand se imbolnavea si vlad la greu, inainte sa mergem la bucuresti si am jurat ca nu mai calc pe acolo daca am alternativa, asa ca atunci cand a mai fost nevoie, adica we sau sarbatori, m-am dus la homeomed; acu', doamne-ajuta, nu a mai racit deloc, asta-vara a mancat inghetata la greu, ca saracul copil nici nu-i stia gustul, baie in mare fara restrictii si acum, cu intrarea in colectivitate, nici un virus nimic. chiar ne incumetam si la inot, cine stie ceva de bazinul din faleza nord, cica acolo primeste de la 3 ani, vreau si eu info legate de locatie, instructori, etc.
happy, sper sa revin in cursul zilei de azi cu info legate de neurochirurgi direct de la sursa, dar in nici un caz balasa
si pt ca mi-ati facut pofta de un sony vaio, ma bagai si eu in premiera la un concurs pe DC
POZE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
Ghiulten, e vb de Daniel Balasa. Daca Vladis zice ca nu-i de bine, nu stiu la cine sa mergi. Davidescu are doar pe sectie, nu prea gasesti la clinici private. Eu iti recoand la privat, in speranta ca esti multumita sa mergi direct. Deocamdata e bine sa ceri parerea a 2 medici.
Eu m-am lovit de neurochirurgie, indirect, dar am vazut si auzit oameni trecuti prin operatii la coloana. Pe mama mea a operat-o Davidescu, acum verisoara mea a mers si a cerut o parere, si este nehotarata daca sa mearga la Buc( in cazul ei trebuie musai operatie).
Nu am spus astea ca sa te sperii, deocamdata sa te vada un dr sa stii macar ce ai si cum se poate repara/remedia...
Sanatate multa!
O asteptam pe Vladis cu povestea....si cu recomandare, daca are
Dodo, nu e gata utilajul? L-ai pus pe picioare?
Cris mami de Alexia & Ana
vladis spune:
happy, daca-i musai de neurochirurgie in afara de balasa nu are nici unul consultatii la privat, nici in policlinica, dar cu trimitere de la med familie, iti iei bon de la fisier si pe baza acestora ti se permite accesul in spitalul jud, la et 3, stanga in capatul holului este sectia de neurochirurgie, daca ajungi in jur de 12.30 e ok, soliciti consult de specialitate; medicii sunt davidescu, schiopu, tunas, carp, balan. totusi, avand in vedere ca oricum trebuie sa ajungi inainte la med familie, poate te lamureste in privinta cauzei durerii, poate e renala sau pelvina si nu este nevoie sa ajungi la neuro.
POZE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mery_anna spune:
Buna seara,.Am lipsit cam multisor,dar daca tot pe drumuri...Am fost la Sibiu si am facut schimbarea aparatului pe noul soft.Din pacate multi copii nu-l accepta,refuza in totalitate si isi smulg aparatele.Cei care vorbesc spun ca aud total diferit decat cu vechiul tip si ca ii deranjeaza tare.Ionut vad ca il accepta,el nici nu poate sa se impotriveasca decat dandu-l jos,dar vad ca n-a facut-o,asa ca poate la el e bine.Astazi am fost si noi la alergolog ca nu mai scapam de tuse si haraiala si avem de facut analize.Din pacate nu cred ca mai gasesc laboratoare care sa mai faca analize decontate de Casa...si tare scumpe sunt!Daca stiti pe undeva...
O seara buna,
CRIXIA spune:
Merry, sa fie intr-un ceas bun, sa fie spre bine, sa accepte aparatul si sa progresati!
Hai sa-i recomandam si lui Kim un alergolog ce face si testare. Eu am auzit de Copaciu( vis-a-vis de Directia Vamala, zona Tomis 3), adik am o prietena ce merge cu copii la ea.
Noapte buna copii, parinti, bunici!
Fug si eu la
elypetrov spune:
Mery anna daca nu e graba mare incearca la sfarsitul lunii la Medicover pt luna noiembrie dar trebuie sa ii deranjezi destul de des , eu asa am procedat si am avut noroc
sa auzim vesti bune
CRIXIA spune:
hello!
azi va salut de dupa-amiaza! si scurt, ca trebuie sa ajung la sedinta la scoala
Moamaaa ce vreme de si trece asa rpd ziua!
Camelia, aseara nu te-am zarit, poate vineri!
Dodo, nu e gata masinaria?
Ghiulten, Cornelia si alte mamici de scolari??? Aaaa, ca mi-am amintit de Bettyk, cum e in clasa a 2-a??? Noi am avut si testare, n-a prea stiu ce a fost, dar s-a descurcat. Cica -FB. A intlees ca se facuse media( fiecare exercitiu a fost notat)..vb de mate, ca p'ala a stiut sa-l explice
Dragelor pe unde mai gasesc materiale( metraje)?? Ieftinaciuni vreau, ca iar ma mananca degetele, mi-a intrat in cap un model de rochie si vreau sa tai/cos niste carpe
mygirl spune:
Buna fetelor, ma mai cunoasteti?
Eu sper sa va aduceti aminte de mine, nu am mai scris de mult timp, dar sunt cat de cat la curent cu ce s-a discutat aici. Imi era dor de voi.
O sa va povestesc pe parcurs mai multe despre noi, deocamdata ma preocupa foarte tare subiectul SCOALA. Alexandra, domnisoara mea vrea sa mearga de la anul la scoala, cu toate ca va avea doar 6 ani si 4 luni. Este dezvoltata fizic peste medie, vad ca ii place sa invete cat mai multe lucruri, s-a plictisit de gradinita (am dat-o de la 2 ani), asa ca tind sa cred ca nu-i o idee rea sa inceapa clasa 1 anul viitor. Stiu ca va fi mai greu, nu are inca suficienta rabdare si va obosi mai repede, dar sa o mai las inca un an la gradinita unde este acum va fi pierdere de timp si stagnare pt ea, iar de mutat la alta gradi doar ptr un an... mi-e sa nu o dea mai mult peste cap. Asa ca ma interesez, deocamdata am vizitat scolile private, ma voi interesa si la scolile de stat care au after school ptr ca vreau sa aiba program 8-16. Asa ca o sa mai apelez la experienta fetelor care au copii la scoala pentru pareri si informatii :)
Referitor la neurochirurg, am si eu o recomandare...dr.Schiopu. Le-a operat pe mama, matusa si o prietena de familie. Din pacate nu are cabinet privat, dar poate fi gasit in spital la prima ora si te primeste fara interventii. Toate trei se simt bine, operatiile s-au vindecat rapid si fara complicatii...probabil parerile sunt impartite, ca la orice medic, dar din ce am vazut eu e un dr competent.
Acum, sper sa intru si eu incetisor in ritm si sa ma tin de treaba...adik de scris aici:).
va pup si sper sa-mi iertati lipsa indelungata
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mygirl spune:
vad ca sunt pe subiect :) . Cristina, este un magazin cu materiale la kilogram (parca 35 lei kilogramul)in centru, langa piata unirii, cam vis-a vis de fosta cofetarie Crizantema. Este mai micut si mai ascuns, in linie cu Top Shop, Flanco si Miniprix (sper ca astea sa fie magazinele ca nu am mai trecut de mult pe acolo). Aveau tot felul de tesaturi, de la groase de tapitzerii, prosoape pana la panzeturi subtiri, unele f interesante ca imprimeu. Si eu am inceput sa studiez arta cusutului la masina, deocamdata ma descurc mai bine cu mana:) Mi-ar placea sa fac singura rochitze ptr Alexandra, ptr papusile din dotare si de ce nu, si pt mine.
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Oana bine ai revenit! Te asteptam cu vesti legate de voi cat de des itti permite timpul liber.
Mariana ma bucur ca puiul mic accepta aparatul cel nou.
Crix nu am ami ajuns ieri, sti tu cu e treaba cu socoteala din targ si cea de acasa . Imi cer scuze ca te-am sunat in timpul sedintei, abia acum am citit ca esti ocupata.
Eu sunt tot pe fuga, abia iapuc sa intru si sa citesc ce mai spuneti/faceti. Mandrele mele si-au revenit cat de cat, mai au cateva zile si termina tratamentele, apoi vom vedea ce va mai fi.
Va doresc o seara buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator