Gashca de Constantza *128*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Happymumy, si eu am des dureri de spate, imi trece chiar si cu antinevralgic. ma trezesc de durere, dar sper pana de craciun sa ma mobilizez in schimbarea saltelelor. Vreau sa-mi iau marca DORMEO. Inclusiv pernele.

Cami, multa sanatate la fete. Imi aduc aminte perioada finilor, cand amandoi erau mici si raceau impreuna. Este super greu. Sper sa se refaca repede, fetele. Pooop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Jone, pregatitee! Mamaaa ce harnica ai fost, ca doar stiu ce spatiu ai acolo, cum ai putut sa rastorni totul asa repede? Ai avut ajutor, pe Bianca?

spatiul este la fel ca atunci cand ai vazut dar suntem cam la acelasi stadiu: fara mobila, fara dusumele, am avansat doar ca am numai covoare de iuta si presuri pe jos (in living am capatat un persan)
asa ca....uneori cred ca e bine sa nu ai mobila, alteori ma enervez.
dar odata si odata o sa imi vina randul si la sters mobile.
sau cum zice sotul: acum suntem "minimalisti" in design

pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna ziua!
Madam , la mine nu este durerea de la saltea, ca este noua si in forma foarte buna.
Crix, nu stiu exact de la ce ma doare spatele, nici cu rinichii nu stau foarte bine, dar zic totusi ca nu de la ei, uneori ma apuca durerea in stinga jos, in fata, si incepe sa-mi coboare durerea si pe picior si sa-mi amorteasca piciorul. Nu stiu ce o fi, trebuie sa ma duc sa ma controlez. Dar sincera sa fiu nici nu stiu unde si mai ales la cine, la ce fel de doctor. Astept sfaturi!! Si sper sa reusesc sa-mi fac si timp, astept sa termine astia cu greva la noi , sa pot sa-mi iau si eu o zi- 2 libere.
Vad ca sunt multe doritoare, asa ca.. ne organizam, sa stiu din timp, si va aduc o tava de baclavale. E bine asa?
Noi azi avem prima lucrare , Ayli are test la romana. Sunt curioasa ce o fi facut!
Pupici

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!

Ghiulten, eu am avut o criza de rinichi, m-a durut spatele 2-3 zile pana cand m-am trezit intr-o dimi cu jumatate de fata umflata. In timpul tratamentului durerea a coborat catre solduri. De atunci stiu sa diferentiez rinichii de coloana. M-ai inteles, sper.
Daca zici ca se lasa durerea pe picior ar trebui sa te vada un neurochirurg, cu o radiografie a coloanei. Pe dr.Balasa sau Davidescu ti-l recomand.

MadamDana, si eu m-am distrat la botezul de sambata seara, dar nu m-au durut picioarele asa de tare, am avut pantofi de schimb. Hai, o tura usoara!

Lali,chiar esti slim, ce nu-i adevarat? La varsta ta as vrea si eu sa fiu, si cu kg tale! Facem schimb?

Kim, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!Despre homeopatie a zis Vladis, astea sunt singurele nume de care am auzit in oras. Cta despre nume la 29, n-am. Iar la 30 de abia am intrat, nu am referinte. Si eu trebuie sa culeg informatii pt Ana mea, chiar daca va merge la scoala peste 5-6 ani

Vladis, nu la 6, stati pana la 7...eu vad diferenta de atentie a micutilor din clasa Alexiei.

Camelia, sanatate mandrelor! Lui tati La multi ani!! pentru toate zilele sale de sarbatoare din aceasta luna, iar tie Putere sa faci fata tuturor problemelor!

Jone, lasa ca ai timp de sters mobila, cand se fac fetele mari si pleca la facultate o sa ramai cu hazband si o sa te tot invarti in casa...

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Crix, unde -i gasesc pe Balasa sau pe Davidescu? O adresa sau un nr de tel?
Cornelia, nu mai spui nimic?Mai poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Ghiuli sanatate multa, cat despre dr-ii mentzionatzi de Crix, cauta si tu pe "goagal" si vezi ce iese.
Gabi multa sanatate atat micutzilor cat si , repara-l cat mai repede.
MadamDana tura usoara!
Crix , sper sa ne vedem maine seara.

Dragelor cum se proceda acum cateva capitole, cu strigarea "catalogului"? Il strigam sau intrati singure sa ne salutatzi?

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ghiulten, la Avamedica miercuri de la 15-16. SI in policlinica nr.1 cred ca are prg, dar nu il stiu. la avamedica a mers tatal meu.

Camelia ne vedem miercuri?!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Crixia la 30 sau la 24 erau alte doua alternative..dar cred ca raman la 29 ca aparent este mai aproape..desi daca ne mutam in primavara tot una o sa fie..Sunteti la clasa I???Succes!! Pana la urma trebuie sa stie sa citeasca sau ii invata ei in clasa I?? Dar alergolog care sa faca si teste alergologice stiti? Eu incerc sa evit deplasarea la BUc..unuii au spus de Dinca..altii.. in nici un caz la ea..

Mergi la inceput

Neata gashca!
Merci crix de raspuns.
Cami, am dat eu pe goagal, dar nu am gasit decit balasa- ginecolog , si vreo 3 Davidescu .
Kim, nu stiu in Constanta, noi am fost la Bucuresti.

Mergi la inceput

Uff Crix , ma uit acum pe site la vamedica si nu vad decit Balasa Adriana de pediatrie si gastro. Despre ea e vorba???
Sau sunt eu grea de cap in dimineata asta.?

Mergi la inceput