Gashca de Constantza *128*
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete Mai Mihaela007 ,m-am uita pe topicul despre care spuneai..Am ras ca toanta la primele trei pagini din primul capitol La asta am ras raaau :
|
lali,ce topic ti-am recomandat?
ca nu mai stiu....eram inghetata toata...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Lali_mete spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaela77O
lali,ce topic ti-am recomandat? ca nu mai stiu....eram inghetata toata... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Prietenie la plesneala ...
ps.Am terminat peimul capitol. M-am de ras...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Miha007 a, citit pana la 3.30 mai ,m-am trezit la 8 si de atunci contnui ,daaar ma termina imaginea din stanga ecranului,cu tortul baklava,si cum eu sunt dupa baclavale balesc,si balesc,si balesc pana imi spune Mamicutza happy de Ayla ca imi face o tava de baclavale ca la vecina turcoaica acasa numai si numai pentru mine,sa ma satur de ele .
Hai Happymummi ca ac cinste ,zau !
Si acum buna dimineatza!
Azi e duminica,eu continui ce am inceput ieri,adeca lenevesc,voi?
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
CRIXIA spune:
'neatza de duminica!
Io, ma refac dupa petrecerea de botez ...ca tot suntem pe DC, vreau sa va spun ca n-am vazut copil asa cuminte, n-a scos el decat 2-3 sunete in toata ziua de brambureala....
Aseara am uitat rufele pe sarma si le-a spalat ploaia din nou! VEdeti si dezavantajul curtii ;(
Camelia,n-ai intrat tu de multisor, poate maine ne scrii si noua ce mai fac mandrele, mai ales Teo..
Cris mami de Alexia & Ana
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA 'neatza de duminica! Io, ma refac dupa petrecerea de botez ...ca tot suntem pe DC, vreau sa va spun ca n-am vazut copil asa cuminte, n-a scos el decat 2-3 sunete in toata ziua de brambureala.... Aseara am uitat rufele pe sarma si le-a spalat ploaia din nou! VEdeti si dezavantajul curtii ;( Camelia,n-ai intrat tu de multisor, poate maine ne scrii si noua ce mai fac mandrele, mai ales Teo.. Cris mami de Alexia & Ana |
Sa iti fie de bine pentru petrecere Crixia,detalii de alea razacioase nu ai ?
Sa stii ca eu stau la bloc si rufele mele sunt tot ude .
CRIXIA spune:
Multumesc Lali! "Razacioase" zici!? Pai nu prea am, caci seara a fost o petrecere pe cinste, cu prieteni si oameni de suflet la masa..iar atmosfera a fost numa buna de chefuit! Cu greu am plecat pe la 6 dimi, ne-au trimis ospatarii , k noi uitasem notiunea timpului.
Rufele, le-am cules si le-am pus iarasi acum. Poate nu le mai uit diseara! La mine e un pic de soare si ma bucur de el!
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaaaaaa!!! vrea cineva? De www.google.ro/imgres?imgurl=http://lady-of-wolves.weblog.ro/usercontent/16/16983/cafea1am3.jpg&imgrefurl=http://lady-of-wolves.weblog.ro/&h=640&w=463&sz=38&tbnid=mtLmhg_294KFIM:&tbnh=264&tbnw=191&prev=/images%3Fq%3Dcafea&zoom=1&q=cafea&hl=ro&usg=We-TIBS8mLUFgvAV8zPxV4PtinI=&sa=X&ei=qtq7TNXVCcfIswb79LSyDQ&ved=0CB8Q9QEwAg" target="_blank">asta sau de www.google.ro/imgres?imgurl=http://adrianbideaua.files.wordpress.com/2009/09/cafea-shutterstock.jpg&imgrefurl=http://adrianbideaua.wordpress.com/2009/09/12/scoala-vocationala-a-treia-cafea/&h=667&w=1000&sz=548&tbnid=h89dAAkjRYuXZM:&tbnh=99&tbnw=149&prev=/images%3Fq%3Dcafea&zoom=1&q=cafea&hl=ro&usg=sdjBDbgCrKgyUTSVmv9KQJ1PL9I=&sa=X&ei=qtq7TNXVCcfIswb79LSyDQ&ved=0CCcQ9QEwBA" target="_blank">asta ?
Cu ce sa va ademenesc sa mai treceti pe la gashca?
CRIXIA spune:
Buna saptamana va doresc!
Lali, multumesc, dar trebuie sa te refuz, eu de azi fac figuri! Hmmm, la ce te gandesti? Propun sa-mi fac zilnic ceaiul Figura( ceai verde si spirulina)...sper sa ma tin de promisiune!
happymumy spune:
Neata !
Eu incep saptamina dupa un weekend , in care m-a durut spatele in continuu, vineri noapte nu am putut sa dorm deloc de dureri, iar de simbata seara ma dreg cu indometacin.
Lali, zi cind vrei sa o punem de o intilneala si ma pregatesc si cu baclavale.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Neata ! Eu incep saptamina dupa un weekend , in care m-a durut spatele in continuu, vineri noapte nu am putut sa dorm deloc de dureri, iar de simbata seara ma dreg cu indometacin. Lali, zi cind vrei sa o punem de o intilneala si ma pregatesc si cu baclavale. Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004) |
vreau si eu baclavale!
si mie imi plac de mor,dar mai mult de una,cel mult doua nu pot presta!
'neata!
care bea cu mine???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...