Buna sunt Carmen o gravidutza de 26 de saptamani si as dori un sfat in ce ma priveste...Sunt foarte racita si tusesc ingrozitor...mi sa dat augumentin care al vomit dupa ce al iau si tantum verde...Ce as putea lua pentru tuse ca nu pot sa dorm noaptea asa de urat tusesc(o tuse seaca).Va multumesc...
Stodal.E homeopat si e permis in sarcina.Apoi miere.E f buna si linisteste tusea si gatul iritat.
Multa sanatate!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si
5+
Eu am luat oscilococciunum(tot homeopat) si ceai de lamaie cu muuulta miere!
Multa sanatate!
danaisa20 fericita 38+
cu
iti recomand 2 siropuri de tuse preparate in casa, care sunt foarte usor de facut si te vor pune pe picioare repede.
1. siropul de ridiche neagra
se ia o ridiche neagra mare, se spala bine, se scobeste cu o lingura si apoi se adauga zahar in gaura. in cateva ore se va face un sirop care se tot ia si cum se goleste de sirop cum se si adauga zahar
2 sirop de ceapa si nuci
se iau 4 cepe medii, se spala bine, se sparg in 4(se lasa frunzele rosii dupa ceapa) si se pun la fiert impreuna cu 20 de nuci sparte cu totul cu coaja si despartitoarele acelea dintre samburi, intr-un 1 l de apa si o cana de zahar. se lasa la fiert pana ramane aproximativ o cana de sirop. se iau mai multe linguri pe zi.
sper sa iti fie de ajutor
Raluca 26s cu
Maia