un sfat urgent

un sfat urgent | Autor: carmy34

Link direct la acest mesaj

Buna sunt Carmen o gravidutza de 26 de saptamani si as dori un sfat in ce ma priveste...Sunt foarte racita si tusesc ingrozitor...mi sa dat augumentin care al vomit dupa ce al iau si tantum verde...Ce as putea lua pentru tuse ca nu pot sa dorm noaptea asa de urat tusesc(o tuse seaca).Va multumesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Stodal.E homeopat si e permis in sarcina.Apoi miere.E f buna si linisteste tusea si gatul iritat.
Multa sanatate!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Eu am luat oscilococciunum(tot homeopat) si ceai de lamaie cu muuulta miere!
Multa sanatate!

danaisa20 fericita 38+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

iti recomand 2 siropuri de tuse preparate in casa, care sunt foarte usor de facut si te vor pune pe picioare repede.

1. siropul de ridiche neagra

se ia o ridiche neagra mare, se spala bine, se scobeste cu o lingura si apoi se adauga zahar in gaura. in cateva ore se va face un sirop care se tot ia si cum se goleste de sirop cum se si adauga zahar

2 sirop de ceapa si nuci

se iau 4 cepe medii, se spala bine, se sparg in 4(se lasa frunzele rosii dupa ceapa) si se pun la fiert impreuna cu 20 de nuci sparte cu totul cu coaja si despartitoarele acelea dintre samburi, intr-un 1 l de apa si o cana de zahar. se lasa la fiert pana ramane aproximativ o cana de sirop. se iau mai multe linguri pe zi.

sper sa iti fie de ajutor

Raluca 26s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmy34 spune:

multumesc mult Raluca ....pupici si nastere usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmy34 spune:

multumesc mult...pupici...

Mergi la inceput