Toxiinfectie alimentare de la gradinita !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uite, acum poate iti explici de ce numai ele au facut:
EDIT: nu ma lasa sa pun linkul
http://www.google.ro/search?q=toxiinfectie+alimentara&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:ro:official&client=firefox-a Oricare rezultat la alegere

Toxiinfectia alimentara se manifesta cu diaree si varsaturi, nu cu bubite.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Cind am spus ca au facut toxiinfectie alimentara, m-am bazat pe un diagnostic pus de un medic pediatru, nu pus de mine dupa ureche.
Nu am vrut sa denigrez cradinita, sunt in general multumita de ea. Au cadre bune , fetele se duc de placere acolo, au invatat foarte multe lucruri si sunt multumita una peste alta.
Dar la acest capitol au fost deficitari. Nu mi se pare normal sa le permiti parintilor sa aduca tort cu frisca si crema, vara cind dimineata au fost 27 de grade.
Or fi ele mai sensibile, nimic de spus, dar totusi pentru banii pe care ii dam ( vorbesc de o gradinita particulara), nu consider normal sa le primesc acasa cu ciupituri sau bubite sau dureri de burtica.
Si pina cind nu am vorbit cu directoarea acest lucru nu s-a rezolvat.
Acuma chiar este gradinita perfecta pentru ele, nu am ce sa le mai reprosez.
Si apropoul tau, ca ar fi de acasa ceva nu este relevant deoarece ele nu maninca decat seara acasa, si li se face in fiecare seara mancare proaspata. Niciodata nu le dam mincare de pe o zi pe alta, deoarece in general nici noi nu mincam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Poate din cauza ca le-ai ocrotit prea mult sunt mai sensibile (dpdv alimentar)? S-ar putea ca asta sa-ti fi transmis educatoarea cand a zis ca numai alte tale au facut bubite...
Daca scoti un tort din frigider si il primbi 10 minute pana la gradinita, n-o sa pateasca nimic. Nici-un parinte nu va risca sa-si imbolnaveasca propriul copil, chiar daca de restul nu il intereseaza (ca sa duc demonstratia la absurd).
Eu incerc sa-i invat pe baietii mei sa nu risipeasca mancarea. "Alti copii nu au ce manca si voi va bateti joc de ea?" Asa ca uneori decretam "zi de resturi" si mancam ce-a ramas in cratite (evident cate-o portie-doua) din ultimele 3 zile. Ce sare peste 3 zile...ori mananca tata, ori la cos. Cand am avut primul copil, am avut tendinta de a gati zilnic si pediatra m-a sfatuit sa nu-l invat asa ca sa nu cresc un sensibil. In viata trebuie sa manance si la gradinita/scoala si la restaurant/cantina, in tabere sau mai stiu eu pe unde. Nimeni nu zice, doamne fereste, sa le dam mancare alterata, dar nici cocolositi sa nu ii cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Draga mea, eu nu am facut nici un apropo, am preluat pur si simplu exprimarea ta si atat, nici macar nu m-am gandit ca ar putea sa se inteleaga si asa ca sugerez ca ar fi avut ele ceva de acasa.
Ideea este ca ce au avut ele nu este toxiinfectie alimentara. Aia e nasoala: cu varsaturi in jeturi, cu scaune apoase explozive, de-aia vroiam sa pun un link unde se povesteste despre simptome, cauze etc. Ca au avut cateva bubite, nici n-ai de unde sa stii pana la urma daca au fost de la mancare sau au fost de la altceva.
Ca era vara si canicula, da se putea sfarsi rau cu tortul acela, dar nu s-a sfarsit, altfel aveati o grupa intreaga ce vomitaciosi mici. Atunci s-a nascut copilul vara pe canicula ce vrei si tu? Glumesc dar nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Nu am zis ca a facut cineva intentionat, si nici nu m-am gindit la asa ceva, dar pur si simplu a fost un eveniment nefericit, care s-a intimplat si de care am si uitat, daca nu citeam pe acest forum tema .
Mgabi , credema ca nu sunt niste copii cocolositi si nici nu aruncam mincarea. Gatim atit cat avem nevoie ca sa mincam toti la o masa. . Dar itradevar nu sunt genul care sa se duca in supermarket sa umple cosul cu iaurturi, mincare pentru o luna si apoi sa incep sa arunc din ea ca s-a invechit. Cred ca mai mult risipesti daca faci mult si arunci, decat daca faci suficient pentru o masa si maninci tot. Eu asa gindesc, nu stiu daca este bine sau rau..
Si noi le invatam sa nu-si bata joc de mincare, de jucarii sau de hainute.Daca au o jucarie cu care nu se joaca o strangem si o punem intr-un cos pentru a o darui altui copil care nu are. Cu hainutele la fel. Ele inteleg foarte bine acest lucru,(poate mai mult decat alti copii), si daruieste cu placere cu toate ca au 4 ani si 8 luni.

Acuma fiecare gateste cum vrea in familie, la noi asa s-a obisnuit. Asa facea si mama , asa facea si soacra, si asa am preluat si eu.. Si sa nu crezi ca sunt o simandicoasa la mincare, maninc aproape orice ..., nu am pretentii. SIngura problema este ca nu-mi place mincarea reincalzita. Acuma stiti fiecare este cu pasrica lui, asta este a mea

Asa cum mi se pare aiurea faptul ca se maninca din aceeasi farfurie, poate unii maninca, si este treaba lor. Asta nu inseamna ca sunt de acord si o sa pun in aplicare acest lucru, numai ca sa fac economie " ca resursele de apa sunt pe terminate." Acuma cred ca am fost rautacioasa..

Mergi la inceput