Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Clara, mi-a venit azi mobila de bucatarie, au montat-o de dimineata, e asa fainaaaa Dupa ce aranjam nitel si facem putin curat dupa montaj, o sa fac niste poze sa vezi.
Cloreta spune:
helou,
LA MULTI ANI ANCA!
Sa fii sanatoasa si iubita si fericita si sa mai faci un pui, o fetita
Gabitza, super!
Doamna, acum poti sa gatesti Sa ne faci poze.
Noua ne-au montat-o miercuri dar azi abia imi face racordul la gaze, a vrut sa faca Adi dar nu se potrivea teava cu furtunul din nu stiu ce motive asa ca azi vine un neen specializat sa fac asta.
In wnd am carat de m-am capiat, juma de casa numai carti vor fi. Acum am realizat cat de incapator era aici totusi, god cate strange omul[alcool.
Saptamana viitoare schimbam si usa, am eu un pitic pe creieri, asta e faina, din lemn masiv nimic de zis dar nu putem pune o yala asa cum vrem si in plus cu chestii urate la vedere nu am chef.
Am vazut ce discutii ati avut, lanoi situatia e cam ca la Nelia, acum parca s-a mai dat pe brazda.
A mea la gradinita mananca chiar daca nu tot de fiecare data. Pe mine ma ingrijoreaza ca mananca si cand imi zice ca nu i-a placut neaparat. Asta pentru ca eu am fost stresata doi ani pt ca nu manca mare lucru, cateodata deloc cred, desi educatoerele nu spun, o intream zilnic ce a mancat si vedea ca sunt necajita cateodata.
Si intr-o zi in toamna asta mi-a spus ca a mancat tot chiar daca nu s-a omorat dupa mancare ca sa fie eu multumita. Asta nu e bine. Pe de alta parte e destul de matura si stie cam ce reactie au vorbele astea asupra mea.
Oricum mananca mai bine ca in anii precedentila gradinita, acasa nu ii mai dau eu sa manance, doar la bunica se mai alinta. Si ei ii e lene sa manance doar ca am foste mai ferma in privinta asta si vad ca nu mai am mari probleme cu ea acasa.
Am evitat incaltari cu sireturi, ii iau cu arici sau fermoar dar vad ca isi leaga pe la pantalonasi sau in joaca cate ceva, deci se poate:)
La categoria filme, se uiat si la nazbatii desi pana acum vreun nu se uita nici la alba ca zapada cand aparea cotoroanta:)) Ciudat pentruca fantoma era de la doi ani:))))
gabitzam spune:
La multi ani, ANCA !!!
Sa fii sanatoasa, draga mea, sa va mearga macar tot atat de bine ca pina acum, sa ai doar bucurii in viata!
Clara, si eu am fost socata cate cutii am putut strange din doua camere! Deci s-au umplut 32 de cutii si vreo 15 saci, nu mi-a venit sa cred! Si am aruncat o multime de lucruri, am mai donat, am luat ce am zis eu ca sunt bune si mai folosesc.
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI ANCA! Sanatate, fericire si noroc alaturi de cei dragi
Am chiulit ( iarasi ) ....si n-am apucat sa citesc din urma.Sper ca maine sa am o zi mult mai usoara .
nelia spune:
La multi ani, Anca ! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai multa liniste in suflet si in casa.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Clara, stai asa, ca eu acum ma prind: ti-ai schimbat si tu casa?
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
robotzica cucului spune:
La multi ani, Anca, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de baietii tai!
Nu mai stiu daca tu inca mai lucrezi pe malul "asta" al Huronului. Eu teachuiesc trei zile pe saptamana la Lambton College. Poate ne vedem la o cafea scurta one day...
Gabitza, sa stapaniti sanatosi bucataria! Si toata casa!
Numai bine la toata lumea!
NewMami spune:
Multumesc din suflet fete dragute si frumoase, pentru frumoasele urari si gandurile bune Pe forum, pe email sunte de-a dreptul magulita.
Gabitzam, la cat mai multi ani cu fericire, sanatate si zile senine, parintiilor tai, de asemenea
Robotzico, da eu inca lucrez in Sarnia. Maine voi fi out of the city, dar de miercuri incolo sunt back in office. Tu numai saptamana asta teach-iuesti? Astea trei zile stai in Sarnia? Musai sa ne vedem. Iti trimit pe PM numarul meu de telephone de la serviciu si personal.Te
andira spune:
Anca - La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita, si sa te bucuri de cei dragi tie pana la 150 ani!! (eu pana acolo mi-am propus sa ajung )
Te pup cu drag!
PS. Intre timp am fost si m-am intors din CA, mi-am cam facut o idee, sincer . Cand mai ai tu timp, sper sa ne auzim pe mail odata.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)