Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

mi-am adaugat si eu efect glowla nume...oare de ce nu se vede?

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Buna dragele mele,

vad ca castiga tot mai mult teren homeopatia, sunt decisa sa incerc si eu, nu se mai poate
si noi suntem muci si nu reusim sa scapam de ei, pana nu-si fac ei damblaua !!! asa ca o sa ma folosesc si eu de info de la voi
comandati homeopate cumva si online ? aveti ceva recomandari de site-uri

ce sa zic, de cind cu astia (muciiII) pe noi nici noaptea nu mai e noapte, se trezeste MAria si suge si la 2 ore ,,, sau o fi vreun puseu de crestere sau poate i dau dintisorii
felicitari celor carora le-au dat primi dintisori

imi este asa de ciuda ca nu resesc sa intru sa fiu cu voi sa va citesc constant , de activat mai greu chiar

acum ma pregatesc sa fac comenzi in fr de tinute pt copiilasi , va recomand cu caldura si voua daca doriti site-urile de unde imi comand ( bine am o prietena ce-mi trimite cu atlasibul) insa is happy ca pot comanda asa , la noi nu sunt atatea magazine si acum mai greu sa dau fuga pana la vecinii unguri!

am si o intrebare la voi, am scris si la juridic da cred ca mai repede gasesc aici feedback , deci:

am si eu o nelamurire privind suma ce se acorda pt CIC , ieri am primit decizia si suma scrisa pe aceasta este mai mare cu vreo 300 ron fata de cat mi-au virat pe card (evident mai putin) ce sa inteleg ca din suma precizata in decizie se mai opreste ceva ( asigurari , etc) ???
deci suma din decizie este si cea care trebuie virata net?

bine am avut oricum surpiza ca nu au luat in considerare la calcul indeminizatiei si venitul realizat in luna in care s-a nascut copilul, atunci am fost si am intrebat si mi-au dat o copie din lege cum ca aceasta nu se ia in considerare pt cic...
poate ma puteti lamuri , la voi cum a iesit? :)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Vivela bineinteles ca poti prelua pe blogul tau.
artu habar nu am cat ar dura o cura pentru "nemancatul" copilului. Eu lui Tudor ii dau doar de doua zile si o sa intrerup in momentul in care o sa inceapa si el sa manance ca un copil normal. Coincidenta sau nu, dar astazi a mancat un pic mai bine. A cerut singur chiar si mar
Oricum ca sa iti faci o idee - un tubulet are 90 de bilute. Cel putin astea pe care le am eu, de la PlantExtract. Un tubulet e ieftenut, zic eu, intre 6-9 lei. Formula 14 a costat 10 lei. Eu le iau de la Farmacia Remedio care e in interiorul un supermarket la capatul tramvaiului 41, in Ghencea.
O lista cu farmacii homeopate gasesti www.cabinet-homeopatie.ro/farmacii.htm" target="_blank">aici
ck daca folosesti Mozilla nu vezi nici un efect. Cu explorer cred ca merge.
Roxana multumesc si eu pentru pagini. Foarte utile.
Veronica nu ai facut nici un rau daca i-ai dat si Vitamina C.

Fug ca se lupta sotul cu niste virusi pe aici prin calculator si are treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Noapte buna mamici si bebici!
Iar pentru maine,o duminica frumoasa!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Roxanici: Am mai sris la un moment dat,nu stiu daca ai vazut.Eu iau Galafor,de la orice farmacie si chiar ma ajuta.La un moment dat cand stateam slab de tot cu productia am luat si Nutrinatal.Ambele sunt pe baza de plante.Mai este ceva ce se poate lua de la farmaciile cu prod.homropate,urtica urens.Mi la scris la un moment dat o d-na doctor ,dar nu am mai luat ca mi-a mers bine cu Galaforul + ceai de la Fares.Daca vrei o sa caut sa vad cat mi-a prescris si cum.pe mine m-a ajutat si mulsul ,dupa ce nu mai curgea nimic ,ma mai mulgeam vreo 5 min. pe uscat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosca

Roxanici: Am mai sris la un moment dat,nu stiu daca ai vazut.Eu iau Galafor,de la orice farmacie si chiar ma ajuta.La un moment dat cand stateam slab de tot cu productia am luat si Nutrinatal.Ambele sunt pe baza de plante.Mai este ceva ce se poate lua de la farmaciile cu prod.homropate,urtica urens.Mi la scris la un moment dat o d-na doctor ,dar nu am mai luat ca mi-a mers bine cu Galaforul + ceai de la Fares.Daca vrei o sa caut sa vad cat mi-a prescris si cum.pe mine m-a ajutat si mulsul ,dupa ce nu mai curgea nimic ,ma mai mulgeam vreo 5 min. pe uscat.

sar'na, am uitat sa multumesc, citisem ce ai scris de Galafor; am cautat pe la mag naturiste io si nu am gasit, una din tipe mi-a zis ca nici nu au mai adus de mult si ca nu s-ar mai face si am abandonat atunci. la fel si nutrinatal, nu l-am gasit si am renuntat. mi-am luat galactogil si mi-e bine cu el dar vroiam si solutie de backup ca io is cu capul ca sa zic asa...cred ca ar trebui sa iau remediul ala homeopat pt lipsa laptelui pe baza de pb "psihice".
am sa intreb la farmacii de galafor. zi si de urtica urens ca mie imi trebuie masuri de siguranta ca sa se linisteasca si psihicul
Multumesc mult.

nu face nimeni capitol? oare stiu parola ca sa fac io? daca reusesc sa ma logez cu userul general fac io, daca nu nu

Mergi la inceput

Roxanici:
Eu la Cluj iau ambele de la orice farmacie normala,iar Nutrinatal mai gasesti si la Plafar.Si eu am luat la un moment dat Galactogil,dar pediatra mi-a zis mai bine Galafor ca cica celalalt are tot felul de adaosuri si in Franta nu se mai da.O sa caut reteta cu Urtica si cand dau de ea te informez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

infloriti aici

Mergi la inceput

Roxanici.
Am uitat ceva.La Galafor se vede efectula doar dupa 2-3 zile.Nu se vede din prima ca la Galactogil.Dar eu de 2 luni jumate folosesc.La inceput scoteam cam 70-120ml(ca al meu nu mai suge,il bea din bibe),iar acum in zilele proaste 120,iar in mod uzual 180-200ml.george e un mancacios ,are 7.600 kg la 4 luni si 9 zile.Sunt zile in care mananca numai laptele meu si zile in care suplimentez cam 120,max 180/zi,tinand cont ca mananca intre 150ml(cand e in greva)si 220ml la o masa.

Mergi la inceput