BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 6
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cocolyso Ingeras dar Dr D ce a spus? Pysy, printesa si mami |
Si noi te pupam si iti uram multa sanatate si mult succes!!!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pysypisi Multumim frumos draga ingeras!!! Iti doresc din tot sufletul sa reusesti pana la urma....si sunt sunt sigura ca in curand ai sa ne scrii ca ai o minune mica in burtica. \Pupici si multa sanatate! DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!! |
sa dea Dumnezeu!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
adrianaady spune:
Buna dragelor
Slabutza activitate pe aici.. sper ca sunteti ocupate cu lucruri placute
Eu sunt cam suparata as zice, sau mai bine zis f suparata.
Am fost azi la un control si se pare ca m-am pricopsit cu un chist tubar, este o formatiune (sau ceva in gen) in zona trompei drepte care se pare ca e un chist.... Nu stiu de cand, de unde, acum un an trompele erau perfecte, nu s-a vazut niciodata nimic.... Intr-adevar o chestie ciudata mi se intimpla in ultimele luni, dureri usoare mai ales dupa ovulatie in zona ovarelor, trompelor.
Mi s-a recomandat laparoscopie, asta era singura pe care speram sa o fentez
catalina2307 spune:
Are cineva vesti despre katiya si Rock68????
Haideti fetelor , dati-ne si noua vesti bune.
Katiya ce color punem la carucior ?
Adriana imi pare rau ca ai probleme si sa speram ca se va rezolva usor si repede.
Ale - esti bine?
Ella , sufletel ????
Rock68 spune:
Salutare fetelor
Nu prea am avut stare sa scriu, astept cu infrigurare amniocenteza de maine dimineatza, mai precis rezultatul ei de peste 2 saptamani.
Marti am fost la eco la dr Herghelegiu care-mi va face si amnio, sa vedem daca am suficient lichid amniotic cat sa nu-l incurce pe mititel.
Zic bine mititel, caci din prima ne-a aratat-o, o sa avem un baietzel
Marti parca pluteam cand am iesit de acolo, parca nimic nu mai conta pe lumea asta, doar puiul meu care sper sa fie sanatos.
Cam astea ar fi vestile despre noi, sper sa trecem cu bine si peste hopul asta, caci eu ma simt tare legata de baietzelul meu.
Sa va ganditi la mine si sper sa revin cu vesti bune
Gabi_B spune:
Rock, bafta multa la amnio!!! Herghelegiu the best!
am 2 prietene care au facut amnio si n-au avut nici o probl, una din ele, vara-mea, a trebuit sa faca la amandoua sarcinile, pt ca i-au iesit testele proaste din cauza varstei..si rezultatele au fost bune, copiii ok!
sint multe rezultate fals pozitive la dublu test, presupun ca de asta ti s-a recomandat si tie sa faci amnio.
fii optimista! o sa treaca si asta cu bine!
te pup
Gabi+17
placenta previa centrala + col deschis + tintuita la pat
catalina2307 spune:
Rock - Doamne ajuta, sunt cu sufletul si gandul alaturi de tine. Sper din inima sa fie bine si sa te linistesti.
katiya spune:
Buna fetelor,
De obicei eu nu scriu pe forum dar va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi.
Noi suntem foarte bine. Pana acum nu am cunoscut partile neplacute ale sarcinii. Daca nu ar fi burtica, cele 10 kg cu plus si mersul de ratusca as zice ca nu sunt gravi. Mai greu e cu alegerea numelui pentru bebe.
Cata, tu cat ai platit pentru celulele stem?
Va pup pe toate!
25+ cu
catalina2307 spune:
katiya - in jur de 54 milioane.Sa stii ca si eu am avut o burtica mica mica. In ziua cezarienei nu intelegeau asistentele ce caut in sala de nasteri. Este adevarat ca nici Anastasia nu a fost f mare.
Adi - pup si eu.