BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
pisi - cred ca acum este ok.
Noi suntem bine,Anastasia creste, mai are zile in care face greva foamei, are nervi si este maraita dar in general este cumintica, plina de energie, gangureste si rade in hohote.
Sa iti traiasca minunea, am admirat-o, sa fiti sanatoase si fericite.
AleDutulescu spune:
dragele mele!
am fost la dr. D si, dupa 5 ani de cautari, analize, operatii, tratamente,2 IA si 2 FIV nereusite am descoperit, de fapt dr D a descoperit cauza pentru care nu raman gravi.
proasta evolutie, divizare inceata a celulelor, asociata cu cervixul meu indoit. si-a dat seama dupa estradiolul mare si foliculii multi, dar pe jumatate plini cu ovocite. a propus un nou FIV cu stimulare usoara, estradiol tinut din frau, ovocite putine da' bune si un blastocist de ziua 5. plus anestezie totala la ET pentru a nu se mai indoi cervixul de stres :D
sa-i dea Dumnezeu sanatate doctorului D si tuturor celor de la Biogenesis care m-au sustinut si o sa ma sustina.\\
ingeras26a spune:
Pysy, sa-ti traiasca fetitza, este tare frumoasa! sa fiti sanatoase!
La mine, intorsatura de situatie, eu nu mai inteleg nimic...
Am luat legatura cu inca o dr geneticiana de la Cytogenomic - se pare totusi ca este relativ normal cariotipul, acelasi lucru mi l-a confirmat si T duminica.
Hormonalele arata f bine. NK bune. So, liber la FIV, cu riscurile de pana acum, nu am descoperit nimic.
Nu e nevoie de PGD.
M-au pierdut. Daca ma mai duc la 300 de dr si mai fac analize in inca 10 laboratoare, probabil ca fiecare va zice altceva...
Problema acum este ca am nivelul leucocitelor mare, iar al limfocitelor f mic, deci infectie undeva. Cum imi dau seama unde? Nu se stie. Ce iau sa treaca? nu se stie.
Deocamdata repet analizele...
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
Cocolyso spune:
Ale ma bucur ca Dr D a descoperit cauza, este f bine, pt ca asa cum stim toate incertitudinea ne omoara pe toti.
Ingeras m-ai lasat fara cuvinte, pe de o parte e ok ca nu ai nimic si totusi anomaliile mentionate la rezultatul NK si cariotip la ce se refera?
Sau analizate in asamblu sunt ok?
Chiar nu stiu ce sa zic,te doare sufletul cand vezi atata zbucium si nu sti incotro sa o apuci.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cocolyso Ale ma bucur ca Dr D a descoperit cauza, este f bine, pt ca asa cum stim toate incertitudinea ne omoara pe toti. Ingeras m-ai lasat fara cuvinte, pe de o parte e ok ca nu ai nimic si totusi anomaliile mentionate la rezultatul NK si cariotip la ce se refera? Sau analizate in asamblu sunt ok? Chiar nu stiu ce sa zic,te doare sufletul cand vezi atata zbucium si nu sti incotro sa o apuci. |
NK-urile au iesit f bine, nu au iesit bine limfocitele si leucocitele, au iesit unele ff mari, altele ff mici, ceea ce inseamna infectie in organism. Hematoloaga mi-a spus ca la rez alea ar fi trebuit sa stau in pat cu febra mare. Nu am nimic. M-a pus sa le repet, pt ca acum 2 luni cand am pierdut sarcina erau ok, repetat, astept maine rezultatele. Faza tare e ca daca am intr-adevar infectie, nu stiu cum ar putea sa-si dea seama de unde e si nici antibiotic cu spectru atat de larg nu exista. Asa ca...Dumnezeu stie.
Ref cariotip, D mi-a spus acelasi lucru ca si grecoaica geneticiana.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 pisi - cred ca acum este ok. Noi suntem bine,Anastasia creste, mai are zile in care face greva foamei, are nervi si este maraita dar in general este cumintica, plina de energie, gangureste si rade in hohote. Sa iti traiasca minunea, am admirat-o, sa fiti sanatoase si fericite. Catalina Ma bucur ca sunteti bine! Multumim frumos si tie la fel. Si Giulia gangureste si rade....stau ore intregi cu ea si imi vine sa o pup toata ziua... Pupici si multa sanatate!!! |
pysypisi spune:
Multumim frumos draga ingeras!!!
Iti doresc din tot sufletul sa reusesti pana la urma....si sunt sunt
sigura ca in curand ai sa ne scrii ca ai o minune mica in burtica.
\Pupici si multa sanatate!