BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am inceput Clexane de ieri, de cand am vazut testul. Am oprit Diphereline azi. Eu stiam ca nu face rau Diphereline, pt ca am prevazut o posibila sarcina, stiind ca am ovulat.
Ovulatia a fost sigur pe 25 oct, pt ca pe 24 aveam folicul 24mm, iar pe 26 corp galben. Nu aveam cum sa ovulez mai tarziu, pt ca din cauza Diphe, inceput pe 28, nu se mai dezvoltau foliculii cred...
La sarcina pierduta acum 2 luni am avut cam cu 2 zile mai devreme fata de acum valoarea de 60, care a crescut pana la 1000 intr-o sapt si apoi s-a oprit, deci nu-mi fac sperante f mari ca sa nu cad :( dar nici nu plang de pe acum :).
Dar este incredibil, de cate ori tb sa mai trec prin asta? de-abia imi facusem ordine, ma apucasem de fiv. Sper ca de data aceasta sa fie ok.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

de unde stii ca diphereline nu face rau la bebe? (dr sau net?)
mie doctorul mi-a spus sa nu incep daca suspectez ca as putea fi gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Goldi
Ingeras, sincer nu stiu de unde sa apuci toata povestea.
Sa inteleg ca ai monitorizat ovulatia, in cazul asta poate ca nu trebuia sa incepi diphereline, decat dupa ce excludeai existenta unei sarcini;ma gandesc ca ajuta la implantare doar in caz de fiv.
In caz de medicatie pt fiv, zic ca tb exclusa clar posibilitatea unei sarcini, pt ca minuni exista si Dumnezeu are planuri cu noi.
Eu intotdeauna inainte de inceperea tratamentului pt fiv, am facut si beta.
Vezi ce spune si medicul si crezi in sansa voastra.

Mergi la inceput

Cocolyso, mie Dr D mi-a spus ca nu-i nicio pb, deci...stia ca exista posibilitatea aceasta, pt ca aveam un folicul frumos pe partea unde am trompa.
In alta ordine de idei, pt cine ma intrebase, testele de sarcina Sure Check (cele scurte, de 10.5 ron) mi-au detectat beta cand in sange avea valoarea 10ui si niciodata (si am facut zeci...) nu au indicat un rezultat fals, spre deosebire de alte teste.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Beta ieri 24.04, azi 35.68. De crescut a crescut un pic, sa vedem maine.
Valoarea este, oricum, extrem de mica...

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Am intrat sa va salut si sa va spun ca FIV-ul a reusit, 3 betaHcG au confirmat sarcina. Sambata urmatoare va fi prima ecografie...
Va urez succes si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ingeras ma uit pe prima pagina si nu vad ce probleme v-au indreptat spre fiv. Daca si acum 2 luni ai ramas insarcinata, probabil ca nu sunt probleme la sot. Vad ca ai si o trompa functionala, dar din ce cauza s-a oprit sarcina ta de acum 2 luni? Adica nu puteti trata "cauzele" care determina oprirea in evolutie a sarcinilor, astfel incat sa nu mai ajungeti la fiv? Iar valoare beta a fost facuta prima data pe 8 noiembrie, apoi pe 9 noiembrie, deci creste chiar frumos. Iti tin pumnii sa fie totul bine de data asta!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

denii mic - FELICITARI!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Denii felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

Ingeras daca Dr.D stie atunci m-am linistit.
Beta de ce nu faci la 48 h, e mai relevant in fiecare zi?
Cum zice Aristica, sa dea Dumnezeu de data asta sa fie bine

Rock ce faci, cum te simti?
Ma gandesc la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Denii mic FELICITARI sa dea DD sa fie bine pana la capat!

Coco, adineaori am intrat in posesia rezultatului final de la amnio... ce pot sa spun, baietzelul meu are trisomia 21... nu pot sa mai adaug nimic, sunt sleita de puteri...

Ingeras, poate-poate ne dai o veste buna

Va pup pe toate si va tin pumnii sa reusiti

Mergi la inceput