BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 21
Rock68 spune:
Buna tuturor,
Daca vreuna din voi este Gabriela sau Mihaela, va doresc sa fiti sanatoase si fericite toata viata alaturi de cei dragi.
Pentru fetele care sunt acum in tratament pentru FIV, va tin pumnii sa reusiti, sa dea DD sa fie o luna norocoasa.
Goggy, sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe!
Multumesc mult pentru toate mesajele voastre de compasiune, m-au ajutat mult.
adrianaady spune:
Rock eu iti multumesc de urari, sunt Mihaela
Si tie numai bine, tot raul sa fii trecut
ingeras26a spune:
Din anumite motive, eu nu mai pot face vitro luna asta, deci nu ma mai puneti la numaratoare ...
Pup si LMA tuturor Mihai / Mihaela, Gabriel / Gabriela!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ella28 spune:
Fetelor, va zic la multi ani daca sunteti sfinte astazi!
Ady maaaare pt tine, ma bucur ca ai scapat de laparo.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
Cocolyso spune:
Adriana MULTI ANI TRAIASCA!!!!!!!
Rock, Luck, Ella, Goldi
Goggy toate cele bune, bebe sanatos, sa fiti fericiti!
Ingeras ce ai patit?
ingeras26a spune:
Sa nu mai dau nastere altor discutii :((
Nu am patit nimic, adica nu stiu inca… cert este ca fiv nu mai pot face...
Trebuia sa-mi vina ieri, am facut test, mi-a iesit pozitiv (natural); Azi, la fix 14 zile DPO facut beta care a iesit 24.04, toti dr spun ca este f mic.
Sunt oarecum speriata, oarecum plina de speranta, oarecum rezervata…nu stiu ce sa cred, nu pot sa fac nimic, asa ca…stau si astept.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
Cocolyso spune:
Pai Ingeras, atunci tinem pumnii sa fie bine, sa dea Dumnezeu sa fie!
Incepi Clexane, inteleg?
Nu stiu , ma gandesc sa actionezi.
Inseamna ca se poate, apropo de cariotip si nebunia cu analizele.
Sanatate multa
goldi spune:
Poate ca ai avut o ovulatie tarzie sau o ovulatie multipla, adica ti-ai monitorizat ovulatia acum 14 zile in urma, pentru foliculul dominant dar pe parcurs, a mai aparut inca unul care a ovulat.
Absolut teoretic nu se poate,datorita corpului galben care ar face sa regreseze ceilalti foliculi, insa absolut practic, cu mana pe inima spun ca orice se poate cand acolo Sus cineva te iubeste
Sunt atatea exemple fericite .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Cocolyso, tin pumnii !
Viitorul suna bine .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
bombi spune:
ingeras, sint alaturi de tine.
acelasi lucru mi s-a intimplat si mie in urma cu un an, am ramas gravida in timp ce incepusem tratamentul pt FIV (ultimul contact sexual in ziua 21, ovulatia undeva intre ziua 20-23, diphereline 0.1 incepind din ziua 22, beta 61 in ziua 36)
din pacate, la mine s-a eliminat singura dupa 8 zile. mi-am facut mii de reprosuri ca am fost iresponsabila si am omorit bebele cu mina mea (partea tragico-comica e ca in ziua 21, ne-am oprit din sa studiem daca diphereline ar putea face rau la bebe - si am ajuns la concluzia ca ar ajuta dupa ET)
iti doresc din toata inima sa faci parte din statisticile respective si sa uiti repede de toate grijile!
PS. Chiar exista test de urina pozitiv la 20??? Si ale mele sint teoretic de 20, dar la 60 de-abia era vizibila a doua liniuta. Ce-i drept nu am incercat niciodata mai devreme ...