Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

vreau si eu sa stiu unde imi scriu nr de tel si sa vad si eu pozele de pe picassa

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Si daca sunt mama singura, deci copilul meu nu are tatal alaturi de mama la momentul nasterii? Sau daca tatal nu e salariat nici el? Nu nasti nici la Elias .

Elfica, eu mi-am luat ieri primul concediu si mi-a spus ca pot veni oricand un cursul lunii sa il iau. Deci puteam veni pe 30 sa il iau pe zilele astea din octombrie. La prima nastere ma duceam in ultima zi a lunii, spre finalul programului, si luam si pe luna incheiata si imi dadea si pentru luna urmatoare, cu data de a doua zi. Cam scrupulos medicul tau de familie..A mea are muuulte multe bube, e un medic extrem de slab , dar de concediile de maternitate se ocupa asistenta ei, asa ca macar cu ele sunt safe.

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Cred ca e obsedata de controale si de amenzi, ca toata sarcina mi-a cerut documente in urma analizelor pentru care mi-a dat trimitere si ma conditiona ca nu imi mai da o trimitere, pana nu ii aduc dovezile in urma celei anterioare, ca daca ea are un control, i se imputa etc... Ne-a stresat si pe noi tare, dar am zis ca nu e bine sa trecem la alt medic tocmai acum, cand avem nevoie frecventa, ca cine stie peste cine dam. Probabil ca pt bebe vom cauta un medic de familie care sa fie pediatru la baza si dupa ce il inscriem pe bebe, ne vom muta si eu si sotul... Fetele care au deja un copil, imi puteti face recomandari de pediatru bun si care sa aiba cabinet pe langa Unirea sau Sebastian, Sos. Alexandriei? Daca nu prin aceste zone, oriunde, la o adica medica deplasarea daca medicul e bun, amabil etc...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Doura, stii ca eu am sarit o bucata de forum si nu am apucat sa recuperez. Ma intrebam insa, oare te-ai intors in Liban sau vesi naste in Romania? Stiu ca urma sa vina sotul la tine dupa o mare pauza de doua luni, dar apoi nu mai stiu. Esti inca pe taram romanesc? Cred eu ca la ce vezi si auzi zi de zi despre Romania, nu risti sa nasti aici, cand stii ce grija au la voi, ca ne-ai informat mereu cum e si cum ar trebui sa fie si aici... Mai e insa mult pana ajungem si noi sa fim civilizati si sa ne comportam cu semenii nostri asa cum impun drepturile omului!

37+

m-am intors de ceva timp..nu aveam de gand sa nasc in romania..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Bravo, asa ma gandeam si eu! Dar stiam ca ai sarcina destul de avansata si ma gandeam ca nu te mai lasa sa te intorci, adica cei de la compania aeriana nu te mai accepta ca pasager. Bine ca ai ajuns in siguranta!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ratuska, asa imi e si mie frica desi sunt la a 3-a cezariana. Eu nu pot sa ma gandesc ca in momentul acela cineva imi taie burta. Chiar daca nu simt nimic as intra in panica. De aceea, chiar daca am facut epidurala l-am rugat pe anestezist sa ma adoarma. La inceput nu vroia si ma rugam de el.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, si Sugubina tot la pat era si avea picioarele ca butucii. Cand e sa retii apa din cauza hipertensiunii nu te salveaza nici mama statului in pat. Daca ai tensiune mica in sarcina, nu e deloc indicat sa mananci complet desodat. Ai luat asa de mult in greutate? Mai bine mananci mai usor decat fara sare, in situatia asta, dupa parerea mea...Mancand multa paine ajungi exact in punctul in care nu te vreau ginecologul tau, adica te ingrasi, si ce ai facut?

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Olgutzika multumesc pt incurajari....Despre maternitatea din Poiesti iti spun ca s-au schimbat f multe...este f curat si personalul este super..eu am facut si cerclajul tot la ei.....eu merg pt dr meu, care este minunat si care m-a ajutat f mult pe parcursul sarcinii...Am vrut sa nasc la Medlife,initial,dar m-am razgandit pe parcurs.

mirunaaaaaa unde esti????

beatrice, cum te simti??

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Olga, am luat deja 13kg si aveam si multe kg in plus inainte de sarcina, ramase de la sarcinile precedente.

Eu aveam impresia ca nu am mancat prea multa paine ieri, nici putina dar nici multa.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

elfica aveam 32 de saptamani atunci..dar am fost la echo inainte cu 1 saptamana si colul era inchis...totul ok..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele am pus pe gmail o carte a pediatrei Ana culcer

Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fetelor, stiti cumva unde scrie ca la nastere trebuie sa ne prezentam cu adeverinta de salariat si cu trimitere de la medicul de familie si, eventual, ce fel de trimitere? Ca eu am probleme cu medicul meu de familie, care spune ca in ultimii doi ani a avut 15-20 de gravide, dar ca la niciuna nu a fost ca la mine, ca nu am nevoie de nicio trimitere pt nastere. I-am spus ca mi s-a cerut de la spital, asa ca sa imi dea o trimitere obisnuita, nu trebuie sa scrie ca e pt nastere, ci doar ca e pt mine si catre spital. Mi-a dat o trimitere obisnuita, nu una de CASMB, ca zice ca si asa mi-a dat multe trimiteri pt analize si figurez cu prea multe la CASMB... De parca nu as fi cotizat pt asta luna de luna! Si, bineinteles, cand m-am dus la medic, mi-a spus ca nu e buna, ca trebuie dintr-aceea roz, in dublu exemplar, formularul tip, ca sa fac dovada ca sunt asigurata, iar ei sa poata deconta. Maine se duce sotul la medicul de familie si ii e groaza ca il ia iar la bani marunti ca sunt unicul caz si as vrea sa ii dau o dovada ca asa se face, ca spitalele de stat isi deconteaza din cheltuieli astfel... Daca ma puteti ajuta cu info, va raman recunoscatoare

37+

Elfica, pentru orice internare la Filantropia iti cer bilet de trimitere si adeverinta de salariat. Si cum nasterea presupune si o internare, este evident ca ai nevoie de o trimitere.
Nu stiu daca la alte spitale este alta politica.

Eu sunt in urma cu cititul si abia acum am vazut mesajul.

29+ viitoare mami de

Mergi la inceput