FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
of mai marie Si eu care m-am lasat de fumat...ma gandeam aseara ca ma pot vedea cu voi, chiar daca sunteti gravidute, ca pot merge linistita la nefumatori. Lasa, acum, daca tot nu mai fumez, ne pregatim impreuna pentru o sarcina, care e musai sa vina!
lumi esti in ziua 14?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Maria,imi pare rau,nu am cuvinte,
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Aristica,sunt in ziua 12 de la et,am fost de dimi la sange si dupa amiaza la 4 am rezultatul
lumimar spune:
Aristica,sunt in ziua 12 de la et,am fost de dimi la sange si dupa amiaza la 4 am rezultatul
paunas spune:
buna fetelor
se poate sa imi esxplice si mie cineva de ce sunt asa de importanta analiza ptr celulele NK ?
cele care ati facut histeroscopie :unde si cat a costat? in aceeasi zi poti pleca acasa?
sanatate multa si bafta tuturor !!!
paunas spune:
scuze ptr greselile de ortografie ! graba !!
am uitat:cat timp ati luat AC vi s-a facut vreun test hormonal???? daca ce anume?
multam
aristica spune:
oka lumi. Din pacate, la ora 4 ar trebui sa cumpar hainute pentru copil, asa ca n-am sa vad rezultatul, dar sper ca hainutele cumparate sa iti poarte noroc si sa te vad cum alegi si tu hainute in cateva luni. Uite cum am sa deschid eu calc-ul acasa, ca sa citesc vestea ta cea mare.
Vorba lui Monas: "4, sa fie!"..la ea au fost 50%, sper ca la tine sa fie 50% sau 25%.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Aristica,pupici dulci
Si eu abia astept sa vin cu vestea cea mare si un beta la fel de mare
Mi se pare ca timpul asta trece asa greu azi...Doamne ajuta!
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas buna fetelor se poate sa imi esxplice si mie cineva de ce sunt asa de importanta analiza ptr celulele NK ? cele care ati facut histeroscopie :unde si cat a costat? in aceeasi zi poti pleca acasa? sanatate multa si bafta tuturor !!! |
Eu pot sa-ti spun doar c-am facut histero tot cu Albu asta-vara, insa nu stiu exact cat a costat c-am avut o reducere pe card de abonat, dar undeva in jur 900 RON. Oricum, tot de la receptie poti sa afli si cat costa exact ca poate am zis vreo prostie. Sa-ti spun cum a fost: mi-a facut o internare scurta, cu rochie, papuci si tot tacamul de la ei, un cocktail in branula cu calmante la greu si apoi operatia in sine, dupa o mica anestezie. A durat vreo 30 de minute, am simtit cate ceva, uneori chiar m-a durut, dar o asistenta ff draguta ma tinea de mana si facea conversatie cu mine ca sa-mi distraga atentia - ti-ai gasit, aveam ochii cat cepele in monitoru ala!
Dupa operatie am mai stat putin in salon, a venit dr sa ma vada si gata, am plecat acasa. Cam asta a fost.
in devenire