FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 18
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas buna fetelor cat costa o eco la dr albu???? |
Ai nr de mobil al fetelor de la mmf poti sa suni sa intrebi...
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
maria81 spune:
cam bate vantul pe aici
ce faceti fetelor?
nu mai spuneti nimic?
pe mine ma doare f rau capul si a revenit sangerarea, optimismul meu este la pamant
va pup pe toate
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lyly_mar spune:
Inna,eu mi-am tot facut analizele din aprlie,am avut FSH=8;9;10;12 si dr mi-a zis ca el poate sa varieze de la luna la luna,ca AMH este cel mai relevant,nici inhibina nu a considerat-o importanta....acum in ziua 2 am avut FSH=10,41....si a zis ca e ok, ca e mai mic ca 12...
Am aflat in seara asta ca noua embrioloaga se numeste chitzu(in locullui mustata).....pe internet nu am gasit mai nimica despre ea
Lumi,Maria va tin pumnii stransi!
citat din mesajul lui inna08 <am o idee fixa ,de ce totusi la AMH meu care este mai mare decat al altor fete,am asa putin foliculi...pt ca sunt fete cu AMH=o,5 si au 7 foliculi> LILY AU FSH MAI MIC. |
inna08 spune:
LYLY, LUMI SI MARIA AU AVUT-O LA FIV CA EMBRIOLOAGA PE LACRIMIOARA SANDU(LA FEL DE BUNA CA SI MUSTATA).
maria81 spune:
neata fetelor
mi-am facut beta si este 0.2 desi in continuare am o secretie cand e rozalie cand e maro
..............si la serv mi-au scos postul al concurs, suntem in reorganizare, ca sa fie treaba treaba
va pup pe toate
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
lumimar iti tin pumnii astazi sa vii cu beta mare
nici o sarcina, 3 IA
amacuba spune:
ve pup fetele
maria
ce pot sa-ti spun? capul sus si-o vom lua de la capat.te sun mai incolo
lyly_mar spune:
maria,imi pare tare rau...
citat din mesajul lui maria81 neata fetelor mi-am facut beta si este 0.2 desi in continuare am o secretie cand e rozalie cand e maro ..............si la serv mi-au scos postul al concurs, suntem in reorganizare, ca sa fie treaba treaba va pup pe toate MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |