FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Gata fetelor, am scos eu tot.

hai cu betaaaa

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

PENTRU MESAJE PRIVATE:
TE DUCI IN STANGA PE MESAJE PRIVATE, APOI DREAPTA OPTIONS SI ACTIVEZI MESAJE PRIVATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Mariasa dea DD sa fie beta mareeeeeeee!
Lumi

Mergi la inceput

LILY O SA FIE BINE!AM INTELES CA LA ECOGRAFIE NU SE VAD CHIAR TOTI SI CA LA PUNCTIE SUNT MEREU MAI MULTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Joi e ziua mea si sper sa faca DD o minune!

Citat:
citat din mesajul lui inna08

LILY O SA FIE BINE!AM INTELES CA LA ECOGRAFIE NU SE VAD CHIAR TOTI SI CA LA PUNCTIE SUNT MEREU MAI MULTI!

Mergi la inceput

<am o idee fixa ,de ce totusi la AMH meu care este mai mare decat al altor fete,am asa putin foliculi...pt ca sunt fete cu AMH=o,5 si au 7 foliculi>
LILY AU FSH MAI MIC.

Mergi la inceput

Lyly cred ca lasa pe umerii tai decizia de a-ti cheltui banii acum sau altadata pe fiv. Eu zic ca dupa ecografia de joi sa vezi cati sunt si sa-l intrebi direct ce spune ca trebuie sa faceti. Daca foliculii sunt mai multi si au dimensiuni egale, e ok. E important si sa fie apropiati ca marimi, pentru a putea fi toti punctionati odata.

Sigur Doamne-Doamne iti va face un cadou frumos de ziua ta.

Si eu de ziua mea, 4 nov, as vrea sa fac prima eco, daca ma ajuta Doamne Doamne.

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Inna08,

Trebuie sa crezi in sansa ta, nu trebuie sa te compari cu nimeni. Si eu intrebam doctorul: dar nu-i asa ca eu am sanse mai mari: si-mi zicea: tot 30%...

Trebuie sa incepi tratamentul cu gandul ca 1 embrioni din 3,4,5 sau cati vei "oua" va iesi castigator si-ti va aduce marea schimbare. Nu suntem la fel, nici individual, nici ca cuplu, nu mai cauta asemnari si nu mai face topuri.

Cand vei avea acest optimism, atunci sa incepi. Conteaza foarte mult.
Eu sambata am avut scurgeri si mi se terminase utrogestanul si-am plecat cu masina sa cumpar; imi venea sa plang tot drumul, dar am inceput sa ma rog cu voce tare si m-am calmat.

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Nu stiu cine a scris Bravo Honeys, dar suna asa de bineeee

Va pup cu mare drag

me
felicitari

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

SUNT DE ACORD CU TINE.

Mergi la inceput