FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 18
lumimar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paunas buna fetelor ![]() cat costa o eco la dr albu???? |
Ai nr de mobil al fetelor de la mmf poti sa suni sa intrebi...

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
maria81 spune:
cam bate vantul pe aici
ce faceti fetelor?
nu mai spuneti nimic?
pe mine ma doare f rau capul si a revenit sangerarea, optimismul meu este la pamant
va pup pe toate
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lyly_mar spune:
Inna
,eu mi-am tot facut analizele din aprlie,am avut FSH=8;9;10;12 si dr mi-a zis ca el poate sa varieze de la luna la luna,ca AMH este cel mai relevant,nici inhibina nu a considerat-o importanta....acum in ziua 2 am avut FSH=10,41....si a zis ca e ok, ca e mai mic ca 12...
Am aflat in seara asta ca noua embrioloaga se numeste chitzu(in locullui mustata).....pe internet nu am gasit mai nimica despre ea
Lumi,Maria va tin pumnii stransi!

| citat din mesajul lui inna08 <am o idee fixa ,de ce totusi la AMH meu care este mai mare decat al altor fete,am asa putin foliculi...pt ca sunt fete cu AMH=o,5 si au 7 foliculi> LILY AU FSH MAI MIC. |
inna08 spune:
LYLY, LUMI SI MARIA AU AVUT-O LA FIV CA EMBRIOLOAGA PE LACRIMIOARA SANDU(LA FEL DE BUNA CA SI MUSTATA).
maria81 spune:
neata fetelor
mi-am facut beta si este 0.2 desi in continuare am o secretie cand e rozalie cand e maro
..............si la serv mi-au scos postul al concurs, suntem in reorganizare, ca sa fie treaba treaba
va pup pe toate
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
lumimar iti tin pumnii astazi sa vii cu beta mare
nici o sarcina, 3 IA
amacuba spune:
ve pup fetele

maria 

ce pot sa-ti spun? capul sus si-o vom lua de la capat.te sun mai incolo
lyly_mar spune:
maria
,imi pare tare rau...
| citat din mesajul lui maria81 neata fetelor mi-am facut beta si este 0.2 desi in continuare am o secretie cand e rozalie cand e maro ..............si la serv mi-au scos postul al concurs, suntem in reorganizare, ca sa fie treaba treaba va pup pe toate MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |