Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu nu sunt de acord cu asta, sa nu scoti copilul o luna afara....dar fiecare mamica stie mai bine!!
simo pai si eu am iesit din spital pe 5-6 noiembrie si pe la mijlocul lui noiembrie am inceput plimbarile.
si roxy, nu as iesi nicidecum cu bebele in brate pe frig afara, ii este mult mai bine si este mai "asigurata" intr-un landou.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

da dc nu scoateti opii afara din casa dupa nastere? eu la nii 1 sapt o plimbam pe naty pe afara....

mi-a zis dr ca bb e cu o sapt mai mare si cica am burtica destul de mare pt sapt 23 deci e papacios ca masa...are jumate de kil

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

alina felicitari ptr cuc! Sa creasca mare si voinic la mami in burtic!!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona asa este cu scosul bebelui afara pe vreme rece. noi asa o sa nimerim la nastere, frig. si o sa o scot numai in geam la aer prima luna. n-are rost sa ies de tot afara ca o sa fie prea frig si pentru 5 minute cat stau afara este mai mare deranjul. ca doar n-o sa iesi cu bebe de 1 luna sa stai juma de ora - 1 ora afara.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

haoleu simonico dar cautasi bine in arborile ala jinealojic? nu gasisi nici un moldovan prin copac??

BB on board!!! 16+

Barbate-miu se pune?? Ca el e fixist cu curatenia... M-am gindit chiar ca sufera de sindromul ala obsesiv-compulsiv...Nu ma lasa niciodata sa dau cu aspiratorul in casa...cica nu dau bine...crezi ca l-am contrazis vreodata???

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

multumim pt felicitari

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi daca era vara da, mai ziceam,dar asa..... eu stiu asta de la o asistenta de bebelusi de la maternitate. daca prinzi sa nasti iarna sa nu scoti bebele afara de tot, ci numai in geam. acum nu stiu...o sa vad eu atunci.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumfi ti-as da o felie de cozonac (inca e cald, ca atunci cand l-am cumparat il scosese din cuptor ) dar e tarziu la ora asta....asa ca te servesc doar cu 1 mic iaurt....

simo, pai nu e mult 62 kg dupa masa....dimi probabil ai mai putin, nu???
daaaa alina hai si tu la raport!! si ne-ai promis pozici cu burtica de nu stiu cand......so....pe cand pozicile???

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

eram inainte de masa. DImineata nu mai apuc sa ma cintaresc, sunt pe fuga sa-i pregatesc pe astia mici...noi la 6.20 iesim din casa

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy , bb_yasmi pot sa vad si eu in foto sau site ceva la ce carut v-ati orientat? ce model ati vazut?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput