Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina.n felicitari pt cuc!!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n de ce n-ai mai intrat? sa fie bebele sanatos si sa va bucurati de el. ma bucur tare mult ca este totul bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, sunt satula ful, am mincat deja traditionala salata de varza cu otet si o fripturica. Apoi un kinder mic si un mar acrisor...Iar azi la serviciu am rontait o punga d e200 gr de seminte de floarea soarelui. Rau si haotic, nu?? CInd am venit d ela sv m-am cintarit 62
ALina, felicitari!!! Ma bucur c-a ramas baietelNe scoate Lavi la raport cu mincarica...tu cum stai la 22 sapt?

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo nu ai scos bebele 1 luna din casa??? wowww..... noi am iesit de la 10 zile afara zilnic si nu am inceput cate 5 min apoi 10, etc!! am avut un carucior super blindat si acoperit si era cald la bebe inauntru. acum am de gand sa procedez la fel.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

cozonacccccccc????? fie-va mila de o biata gravida !!!!
numai cand ma gandesc la cozonacul ala bun de il face mama la cuptor pe vatra mi se umple gura de spume.. eh valurile marii
si eu fac cozonac dar nu am nuci , poate chem veveritele la adunare generala si au tema pentru acasa de adunat nuci de prin vecini

haoleu simonico dar cautasi bine in arborile ala jinealojic? nu gasisi nici un moldovan prin copac??

Roxy, azi sunt in toane bune ca mi-am auzit bubulina , deci se poate si fara si ca miau maiu au dormit afara azi noapte

Alina.n felicitari pentru Rares Alexandru , sa creasca mare si sa stea la mami la caldurica in burtica, pana la termen, cand o fi sa treaca iarna ca si asa e scump gazul

yasmi , ce imi dai daca fac capitol nou ? bobo ? pufu ? carameie??

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

da roxy din cauza EI nu pot pleca la somn, dar sa nu-i spui
simonacip bine ca i-au luat, ...in situatia de astazi, nu ma mai mira nimic. Nu stiu cum este cu concediu medical... eu nu am avut niciodata...

strumphy "ma tragi de limba"? exact la 8 km de Prut, granita de la Albita... Vezi ca stiu si lb rusa!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu. Pe niciunul. Pe primul l-am nascut in noiembrie, era frig brbr...si stateam numai cu el la tzatza, abia ajungeam la toaleta, d-apai sa ies afara... Ce stresata eram....
La Matei desi l-am nascut in aprilie, a fost o perioada urita cu vint mult. Ma feresc cit pot d evint si acum...e cel mai periculos!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi exact cum zice si simona. prima luna oricum nu scot bebelina afara. si nicidecum in carucior.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

strumfi ti-as da o felie de cozonac (inca e cald, ca atunci cand l-am cumparat il scosese din cuptor ) dar e tarziu la ora asta....asa ca te servesc doar cu 1 mic iaurt....

simo, pai nu e mult 62 kg dupa masa....dimi probabil ai mai putin, nu???
daaaa alina hai si tu la raport!! si ne-ai promis pozici cu burtica de nu stiu cand......so....pe cand pozicile???

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

nu am intrat ca nu mai reusesc ziua naty e calare pe mine si multe zile nu a dormit de pranz iar noaptea se culca la 12!!! cred ca dintii ...sper sa nu fie asa permanent, nu mai zic ca se si trezeste in toiul noptii urland de durere si mai stam cu ea pana readoarme 1-2h

imi e dorde voi toate
yasmi tabelul cu greutatile il mai ai? eu sapt asta aveam 63kg da nu mai tin ninte cat am avut ultia data ca sa vad cayt am mai luat...sunt zombie...

a fetele vorbiti de mancare sau visez eu ? ca numai gandul la asta imi este

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru

Mergi la inceput