Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

andreea, strumphi, roxy

am fost putin dezamagita ca aseara am scris ca am contractii si ca nu imi e bine si intrebam de no spa ceva...si nu mi-a bagat nimeni in seama mesajul/....:(((

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

roxy ai fost sa vezi caruciorul??? eu nu am ajuns, dar maine sigur voi merge ca sunt tare interesata. roxy de maine intram in ultima sapt din luna a 5-a...:)) apoi incepem luna a6-a...

simo, cred ca bausem cam multa apa in ziua respectiva sau am mancat seara... ieri nu am mai mancat dupa ora 17 si azi dimi aveam din nou 60,5. asa mai merge!! maine intru in sapt 22!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai mai yasmi , chiar asa? pe prospect nu scrie nimic? Eu am vazut intrebarea ta dar sa stii ca desi eu mi-am luat 2 cutii de no spa din ro cand am fost nici nu m-am sinchisit sa le deschid, le-am cumparata doar in caz de ceva, cand o fi mai tarziu in sarcina si oi avea nevoie , de aia nu ti-am raspuns ca nu am stiut ce sa te sfatuiesc... Ti-a ajuns canapeaua? Face masaju` bun?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alo duamna... maine intri in saptamana 22 si nu ti-ai schimbat semnatura pai se poate? vezi sa nu se supere baietzoiu` pe tine

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helloo

andreea, strumphi, roxy

am fost putin dezamagita ca aseara am scris ca am contractii si ca nu imi e bine si intrebam de no spa ceva...si nu mi-a bagat nimeni in seama mesajul/....:(((

Eu ti-am vazut mesajul, dar nu stiu sa iti raspund. Eu sunt in cumpana cum sunt exact aceste contractii, daramite sa mai stiu si altceva despre cum se ia no-spa. NU fi supi. sa treaca micutza dezamagire.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

da strumfi a ajuns canapeaua....acum stau cocotata pe ea.... imi placeeee.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

seara buna fete
Strumpfi, felicitari pt analize...si pt rabdarea cu care gatesti...Sotul meu nu va avea parte de asa mincaruri alese...cel putin nu de la mine De sarbatori noroc ca facem vizite prin famelie ca poate gusta si el bunataturi d-astea...
Lavi...cum eu sunt nimeni?? Nu ti-am spus ca si eu am contractii aproape zilnic??? Tu si faci destul efort, multe plimbarele. Eu te inteleg si eu m-as plimba mai ales daca vremea ar fi buna...
Catank bine totusi ca ai intrat sa ne saluti.Doar o masa pe zi??? uuuau, pai eu n-as putea....

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Burtici.... am sosit de la servici.... numai ce am mincat ceva...pt ca nu am reusit toata ziua...
Merg sa va citesc, ...si sper sa am puterea sa revin macar cu un semn la comun, ca in particular nu ma simt in stare...
Mandreeac am reusit acum sa-ti trimit pm

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Ti-am raspuns si eu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

laley astazi am implinit 16 s.... si incepind cu acesta saptamina pina in 18 s dr ne-a recomandat antibiotic confor antibiogramei. Deci, ... eu de astazi (inca nu am amucat sa iau) sau de maine incept sa iau... plus un ovul sa evit candida in caz de ceva.... Nu mi-a recomandat sa repet analiza dupa, pt ca nu v-om mai insista prea mult timp cu antibiotic, pentru ca se doreste prevenirea si nu vindecarea completa (ceea ce ar presupune mai multe riscuri)Aaaa daca din prima dispare, .. treaba ureaplasmei, pe o perioada mai lunga de timp nu iau antibiotic,...
strumphy Felicitari pentru analize si bum bum bum. Ma bucur ca a fost si tati cu tine, si este tare mindru de "fetele lu tata".
Legat de toxoplasma... ar fi bine sa faci acesta anliza, ...
Eu am repetat-o ieri, doar IgM, inclusiv rubeola IgM mi-au si sosit deja rezultatele sunt negative ambele, dar tot fara rezerva de anticorpi... Ideea este ca trebuie urmarita...

Problema mare la tine cu pisicile si bunatatile pe care le prepari, eu nu gatesc atit nici intr-o suta de ani... Esti tare!!! Eu merg pe deviza ca nu maninc nu fac! Ei prepar si eu diverse bunatati dar nu atit de des... de ex: imi ies niste cozonaci de-i maninci de 2 ori.... mari grasi si pufosi, unde mai pui ca ies si gustosi....fiecare cu calitatile lui...
viss imi parte tare rau ca treci printr-o perioada agitata, ma regasesc oarecum, sunt in aceasi situatie ca a ta... anul VI la dr. dar am contract de lucru pe perioada nedeterminata, cei 25% pt dr nici eu nu-i primesc, ... restul nici atit, adica sa fie considerati vechime sau mai stiu eu ce... Oricum, iti doresc multa bafta, sa fii optimista, si vreau sa-ti gasesti raspunsul la "frustrari" impotriva sistemului... Sau sa vezi diferenta intre o meserie si o profesie... doar asa poti sa fii multumita macar sufleteste...! Dar pina una alta...Zimbeste, sa Zimbeasca si bb alaturi de mamica... MUSAI!

Burtici...simonacip, roxy, bb_yasmi, miki, mandreeac ....etc va multumesc pentru sustinere. Mi-a fost tare dor de voi, ... v-am simtit lipsa...

Mai citesc...nu am apucat tot, mai raspund daca mai este nevoie cuiva, ...daca nu fug la somnic, sunt frinta...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

strumfi nu m-am simtit bine si de aceea nu am mai bagat in seama semnatura....

andreea iti doresc nici sa nu le stii pana la finalul sarcinii.

catank felicitari pt vestile bune de la eco!!!

deea......cum mami e multtt 3 kg????? sau poate a vrut sa te sperie, sa ai grija cu ce urmeaza!!

Mergi la inceput