Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

seara buna fete
Strumpfi, felicitari pt analize...si pt rabdarea cu care gatesti...Sotul meu nu va avea parte de asa mincaruri alese...cel putin nu de la mine De sarbatori noroc ca facem vizite prin famelie ca poate gusta si el bunataturi d-astea...
Lavi...cum eu sunt nimeni?? Nu ti-am spus ca si eu am contractii aproape zilnic??? Tu si faci destul efort, multe plimbarele. Eu te inteleg si eu m-as plimba mai ales daca vremea ar fi buna...

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

cam asa si la noi cu mancarea specifica de sarbatori......plus ca de obicei face mami si imi da si mie (cozonac, sarmale, friptura, etc) eu fac cate o supa/ciorba si un piure si gata.....plus praji care o cumparam.

simo, alta era intrebarea...aseara m-am simtit tareee rau./....contractiile nu cedau si intrebam daca pot lua inca 1 no spa la 2 ore dupa primul...

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip "nimic" ...practic o punga de pufuleti si un baton de salam de biscuiti ...mic. Aaa si juma de apa. Atit!
In rest.... munca, alergatura, munca, ...alergatura pe paine.
Am mincat acum o ciorbita si o tocanita plus o gutie...simt ca am mincat cit pt 3...desi portiile au fost cit se poate de normale...si fara paine. Nu procedez de obicei asa...s-a intimplat...
Imi pare rau ca aveti contractii, ..eu nu prea stiu cum sunt...nu-mi dau seama, ...nospa am si eu in casa...dar nu am luat niciodata, nu a fost nevoie, intreba si bb_yasmi
Va doresc mult bine!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

bb_yasmi Multumesc! Ai grija de tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi de data asta te iert daca imi faci loc pe canapea langa tine, dar sa pui si vreo cateva caramizi pe partea ta ca de nu imi vine mie toata in cap

Simona, nu-ti spusei ca mi-s pui de moldoveanca si am gatitul, haleala si curatenia in sange? (mai ales halitu` ) Tu de ce crezi ca barbatu` asta a meu are burta mai mare decat a mea? cred ca trebuie sa il bag la regim

Catank , pai bine faci ca nu gatesti, cum spunea maica-mea cand eram mai mici acasa si ea nu avea timp, stia ca stim sa gatim, pai daca nu gatesti nu mananci, stai si rabzi de foame, la tine nu e cazul ca rabzi de foame, ca tu te hranesti cu ciuperci glumesc, mi se iarta ? Fugi la nani si odihneste bebelina

Andreea, azi ce facusi bun? sau a mai ramas oleak de ciorba de ieri ? ori si tu esti la regim ca Deea ?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

mandreeac ai gasit raspunsul la ...ureaplsma ? am scris mai sus.

.... ce-mi place cum i-ati spus micutei mele....lungana dar asa a numit-o dr

Mergi la inceput

strumphy ma afci sa zimbesc, si imi place chiar de sunt obosita. Gatesc draga mea, ... de toate din ce amintesti tu, ...dar nu atit de des... mai fac si eu cite o pauza...zi de zi nu gatesc...asta este clar, ...
Nu fug la nani na...SIC! sa-ti fac in ciuda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Catank, imi scrii si mie reteta de cozonac, pliiiiiizzzz

Yasmi, eu n-am vazut mesajul tau ca n-am mai intrat, dar cand am avut hemoragia dr mi-a zis ca pot sa iau pana la 6 no-spa de 40 pe zi. Pot lua si 2 odata. Deci ar insemna ca puteai sa iei si a 2-a pastiluta daca e din cea mica. Daca era no-spa de 80, cred ca a doua se poate lua pe la vreo 6 ore, daca nu chiar 8. Acum sa-ti mai spun ceva. Daca sunt deranjante rau contractiile, intreaba-ti medicul si de gynipral. Mie mi-a dat sa iau 1 pe zi (cate jumatate de tableta dimineata si inca jumatate mai tarziu, pe la 8 ore). Este special pentru a nu avea contractii, spre deosebire de no-spa, gynipralul actioneaza doar in zona uterului.

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai mah strumfule......ca te primesc langa mine pe canapea...dar numai daca vii cu ceva de mancare..... si pana in ora 17 si mie imi place sa mananc....auuuu...auuuu...si sunt o pofticioasa....

maine vreau sa fac cartofi frantuzesti la cuptor.....

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele gata, am ajuns si eu acasa.

bb_yasmi am vazut caruciorul, este foarte frumos, are de toate, este metalic, roti micute, 3 in 1, gentuta, 2 fete la husa, diferite culori(mi-a placut tare vernil cu negru)......eu zic ca ar merita banii. dar nu l-am luat. pai nici nu ne-am uitat peste tot de carucioare, avem multe de vazut, daca vad unul mai misto si ma oftic?? si mai ales ca n-o sa-mi trebuiasca chiar din februarie cand nasc ca la inceput nu ies cu bebelina in carucior. deci avem timp sa studiem piata. si acum il iau prea devreme si-mi ocupa spatiul aici. tu ce faci, il si iei daca iti place?

chiar fetelor, voi cam de cand ati vrea sa cumparati carucior? eu am zis ca prima data cumpar patutul ca ala chiar imi trebuie de la inceput.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

alina06st promit! dar nu acum, ...nic maine ca am o zi tare grea la servici, maine de dim la 6 sunt drepti. Dar simbata vei avea un pm, ...sau vrei sa-i faci acum rapid ca strumphy, ca ea ce gindeste si executa

Mergi la inceput