Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Felicitariiiiiiiii Ally, ca am uitat sa te felicit si pe forum! Cel mai important este ca e sanatos! Vezi de ce ai facut cinste aseara, stiai tu ceva?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki multu de raspuns. eu nu am simptome acute, decat ca simt uneori cand ma loveste ca scap pipi....si azi am simtit ceva sageti....
nici cu contractiile nu stiu ce sa ma mai fac...seara incep...si sunt destul de multeee....

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui antguess

mandreac unde sa bagi tu soro doi ardei umpluti???

anexena are tot timpul mancare, n-am mai vazut ca ea....mai devreme nu avea porumb sau soric..acu seara ...are!

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Sarmale vreau eu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

io vreau sorici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 21+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la ce interval pot lua no spa??? e prea devreme dupa 2 ore??

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

sorici si porumb eh ?

ghiciti ce am facut eu in seara asta?

Papanasi si am bagat 5 la numar cu smantana si gem de visine si capsuni

Am trecut peste cina , nu am gatit nimic , numai papanasi , am mancat amandoi de am pocnit, barbatu mai mult ca mine , o sa ajungem sa nu mai incapem in pat amandoi

pfooaaaa ... a sunat soacra si deja au juma de ora de conversatie ... pana nu se face ora nu e de ajuns

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Hey, burticute harnicute!
Avem si noi vesti: suntem un de 156 g si abiiia asteptam sa crestem mari si sa vina luna martie mai repede!

Va pupam cu drag!

Stef 16+ cu cel mai scumpel

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Felicitari Stefana!!! Sa creasca mare baietelul si sa stea la mami la caldurica pana in Martie

PS: Imi place numele tau, eu as vrea pe bubulina mea sa o cheme Sophia Stephanie

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Hey, burticute harnicute!
Avem si noi vesti: suntem un de 156 g si abiiia asteptam sa crestem mari si sa vina luna martie mai repede!

Va pupam cu drag!

Felicitari!!!!! Se pare ca baieteii sunt la putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Multumim, Strumphy!

N-o sa ma crezi, dar si eu pregatisem de muuult un nume de fetita, Anna-Sophia. La nume de baietei nu ma gandisem, probabil ca doar inconstient, pentru ca n-am avut preferinte. Acum incep sa ma gandesc, iar cel pentru fetita il pastrez pentru mai tarziu.

Sanatate multa si voua, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi, eu as fi venit cu vestile mai devreme dar cine v-a pus sa scrieti asa mult
am recuperat cap. trecut si 13 pag din asta

intaii sa o felicit pe Ally....Ally draga mea , ma bucur ca ti s-a implinit dorintza....acum bebe sa fie sanatos si sa stea cuminte pana la termen la mami in burta!!!

eu fusei la doctoresa mea si ma cam desumfla putin....
1. nu mi-a zis sexul bebelului..exact cum ma asteptam...a zis asa ceva vag ca ea nu vede ca ar fi crescut ceva intre picioare si poate e fata....si eu si fiimea tare curioase si ea ca nu poate vedea clar ca am si ceva sunculite pe burta...oricum de cand am plecat spre cabinet am zis ca nu o sa aflam ceva sigur.... toata speranta mi-am pus-o in iosup pe 9.11...
2. analizele sunt bune...in linii mari...la hlg 2 au putin valorile crescute
si vesnicul meu colesterol ajunsla 421
dar doctoresa a intrat de tot in panica...vai cat v-ati mai ingrasat????? ...vreau neaparat sa incepeti gimnastica pt gravide....m-a si programat la centru de kineto din spital.....vreau sa luati legatura cu un nutritionist....mi-a dat un nr de tel....
si nu va zic cand a ajuns la tensiune...vaiiii 13 cu 6....acum nici nu am mai comentat nimic...vroiam sa i zic ca eu am mancat cam sarat zilele astea....gogonele si castraveciori..da am tacut din gura....
bine ca nu m-a si cantarit ca, cred, ca ma interna in spital sa ma tina la regim....a zis ca nu se potrivesc cantarele si data viitoare sa vin cantarita de acasa pe cantarul pe care ma cantaresc de la inceputul sarcinii

pt consultatia de pe 10.11....cand ma duc cu rez de la morfofetala..vrea iar un pomelnic de analize...urina (care azi mi-a iesit bine)hlg, trigliceride..colesterol, glicemie (care azi a fost ok)si inca vreo 3-4 ca nu am foaia aia in fata....eu nu stiu ce sa mai zic...cred ca exagereaza cu toate astea
acum pe bune fetelor care m-ati vazut...Madutza ,chiar arat ca un elefant?
o sa pun si poze noi cu mine...da am burtica mare si am mai pus si pe fund dar nu asa cum facea asta acum....

asa sa va mai zic de bebe
are 17S +4z....desi eu am 18s+1z....
188g....a zis ca e ok...l-a incadrat in niste standarde si nu e nici mic , nici mare....acum sa o cred...
157 batai pe minut
nu mai stiu lungimea
colul e de 37mm...a zis ca e bine....
sarcina e pozitionata bine..lichid normal
si nu mai tin minte alte chestii
oricum m-a cam pus pe ganduri....m-a demoralizat de tot
a ,si sa imi iau tensiunea o data la 2 zile pana cand merg la ea

mi-a dat si magneziu....cica poate dorm mai bine?!

pai cred ca daca mancam cat a mancat Strumfytza azi....asta ma interna sa ma bage pe regim...eu o inteleg ca i-or place gravidutele slabe...dar eu cu ce sunt de vina ca ma ingras...ieri ca si prinz am avut un mar...seara am mancat niste ciupercutze trese la tigaie cu putina smantana si o lingura de mamaliga
azi, un colt de paine cu putin unt +o cafea...la prinzo lingura de piure si seara pana acum nimic ca nu imi este foamne de loc
poate pauzele astea mari intre mese ma ingrasa

gata ma duc la somnic

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput