Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura e vb de 126 zile calendaristice
42 min trebuie sa ai dupa nastere.
poti sa intri cel mai sigur de la 29-30s in prenatal
mai dvrm nu iti da nimeni. decat dc iti bagi medicale
teoretic poti intra linistita si de la 28s. dar legea nu te lasa sa iti iei fix `126 zile. k in caz de nastere peste termen, pierzi indemnizatia.
asa p langa cele 126, se mai adauga inca 10 de rezerva.
eu imi bag de luni.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu vreau sa intru exact de la 1 noiembrie si daca adaug inca 14 zile la DNP ajung cu vreo 4 zile in minus. LA 1 noiembrie am 29 de sapt si 4 zile. Am sa vb cu dr de familie sa vad ce zice si ea si la o adica mai bag o sapt de medical si dupa prenatal. Oricum eu stau acsa nu mai dau pe la munci.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

MIrela chiar ma uitam acu p picasa la poze si ma gandeam unde ai disparut. k nu ai mai dat p la noi zilele astea. si nu stiam ce ai patit.
ai grija cu renovatu. sa nu racesti si tu ca mine. eu abia mai respir. imi curge nasu groaznic.capu doare, gatu nu m-a lasat deloc.
am incerat sa dorm un pic dupa=amiaza, nu am reusit.
sper sa dorm la noapte macar putin.

Yasmi super pozele de la eco. chiar seamana cu tine bb.
aa si ai o super burtica

maine sper sa ma simt mai bine sa ajung la biserica.
vedeti k e sarbatoare mare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

STiu Ralu ca e sarbatoare mare maine si totodata o nebunie tottala la Iasi, ca in fiecare an.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,ai vazut ca au lesinat aia p-acolo de la frig,nemancare,aglomeratie...vai de capu lor.
Si i-au dus la spital.Si cica atunci cand si-au revenit au zis ca ei se duc inapoi,sa nu cumva sa piarda randu

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Shines am sarit peste partea cu spray-ul pt dureri de masele, te rog spune-mi si mie de care, ca nu mai pooooooooot.
Va pup fetele!!!

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

oooff..si tu cu dureri
Lidocaina se numeste ..il folosesc dentistii pt amortire inainte de injectie. Faza e ca nu sunt multe farmacii care il dau fara reteta.
eu am rezerva in frigider ca am tras-o rau de tot..fix acu gravida cand pastile nu pot lua..asa se intampla mereu. Ai mare grija cu frigul si curentul

Simo 28 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

nu zice nimeni sa nu te duci. dar dc te sti k nu rezisti, mai bine nu te duci.
sunt multi care desi sunt bolnavi, nu isi iau mancare si apa si e normal sa li se faca rau. stau in frig atatea ore si in picioare.

asta e..
si eu sper ca macar o data sa ajung si eu acolo.

maine merg la noi in bucuresti k avem si noi o particica din Sf. Parascheva.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Ana stiu cum e, nu e nevoie sa mai si vad la tv. Am stat 4 ani in Iasi si in fiecare an aceeasi poveste. Intr-un sg an am stat si eu la rand cu o prietena de la 4 dupa-amiaza pana a 2-a zi la 8 dimineata. Am iesit intepenita de picioare, ca sa nu mai zic ca eram si inghetata de frig. Mi-am gasit si eu cea mai naspa zi pe 13 oct sa ma duc, de maine se mai linistesc apele si in 2-3 ore scapi de acolo.
Unii oameni nu vor sa intelega ca se poate merge si atinge moastele Cuvioasei in orice zi a anului. Nu e cu nimic deosebit in perioada asta.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Zumzu barometrul e cel ce masoara umiditatea, stiai tu ceva cu metrul.
Noi avem statie din aia meteo care arata temperatura in interior si la exterior, umiditatea inauntru/ afara, cum va fi vremea in urmatoarele 12 ore... si nu mai stiu ce prostii. E chiar ok ca sa vezi cum stai cu umiditatea, daca chiar ai nevoie de un umidificator/ dezumidificator.

Tari rau povestile spuse de moasa! Si chiar cred ca sunt reale...

Yasmi foarte dragute pozicile cu burtica, dar cea cu asemanarea e cea mai originala!!!
P.S. Si chiar semanati!!!
Din cate am retinut, tu esti din TM. Spune-mi si mie o clinica/ medic ceva pentru care sa nu astepti o luna pentru o programare si care e ok - pentru o eco de control!

Mirela spor la treaba!

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc. si mie mi se pare ca seamana tareee bine cu mine.
irinukaaa la clinica la dr grigoras.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput