Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor am si eu o intrebare de la cate sapt se intra in prenatal in mod normal?

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Shines, ms mult, o sa iau un spray de care zici tu, ca deja nu mai tine cu tuica .Nu am apucat sa ma uit pe tvr2, ce au zis despre indemnizatie?ceva nou?

dangabriela, am auzit numai lucruri bune despre doc ta si ai dreptate, o sa avem o gramada de cumparat.Eu am stat 2 zile in spital pt cerclaj si mi-am cumparat fiole de no-spa,scobutil,etc.Colega mea de salon a zis ca sunt norocoasa, ea facuse cerclajul cu 1 luna in urma si a trebuit sa isi ia si solutia ringer pt perfuzie,a avut o durere groaznica de cap, i-a zis doc sa ia un paracetamol si nu aveau aia in spital paracetamol macar. Garantat nu vom ajunge la suta de mil.Daca nasti normal cred ca scapi cu 15-17mil, la cezariana e mai scump.

yasmi, cum accesez contul comun pentru a-ti vedea burtica?

Loutzy face curatenie generala,zumzu va merge la gimnastica, ce misto de voi fetelor.Eu trebuie sa stau numai in pat pana pe 18 cand ma duc la control.

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Fetelor am si eu o intrebare de la cate sapt se intra in prenatal in mod normal?

Din cate stiu eu sunt 126 de zile de prenatal pe care le imparti cum vrei tu ,dar sa iti lasi 42 de zile dupa nastere.Dar de obicei doctorii dau prenatalul la 30sap, chiar 31.Cica nu vor sa riste sa iti dea fix, ca poate nasti dupa termen. sunshine_rox stiu ca incerca sa isi ia la 29 sapt, ai reusit rox? eu ma duc maine la med de fam si daca o sa comenteze , ii zic ca eu nasc prin cezariana si nu am cum sa depasesc termenul

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Eu una nu stiu care e faza sunt 126 zile calendaristice sau lucratoare? Nu reusesc sa ma elucidez.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Eu una nu stiu care e faza sunt 126 zile calendaristice sau lucratoare? Nu reusesc sa ma elucidez.

Mai mult ca sigur calendaristice ! Deci poti sa iti calculezi si tu , sunt 126 de zile total, lasi 42 dupa nastere, raman 84 pe care le scazi de la d.p.n .Daca e in loc de 42, pui 50 , sa fie o marja...depinde de doctorul tau. dar ca sa iti faci tu o idee , poti sa calculezi.

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

sper ca nu m ati dat disparuta
sunt in renovare pana peste cap
n am avut timp sa intru deloc
sper ca pana vineri sa fie gata cu tot cu curatenie

pupici

+24 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Shines am sarit peste partea cu spray-ul pt dureri de masele, te rog spune-mi si mie de care, ca nu mai pooooooooot.
Va pup fetele!!!

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Shines am sarit peste partea cu spray-ul pt dureri de masele, te rog spune-mi si mie de care, ca nu mai pooooooooot.
Va pup fetele!!!

Happy 22+

E vb de Lidocaina sau xilina, e acelasi lucru.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Va pup fetele!!!

Este vorba de spray cu lidocaina daca imi amintesc bine, si pe mine tot shines m-a sfatuit, o sa il pun pe sotzu' sa-mi ia. Of stiu prin ce treci, eu azi-noapte nu mai gandeam logic de durere.Pana iti iei spray pune pasta de dinti acolo, mai calmeaza durerea.Sau o fiola de agocalmin tine-o acolo, sau sfarma o pastila si pune praful.Incearca de toate.Sper sa iti fie bine

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Multumesc Loutzy, Missmj.
Am incercat in toate felurile, dar ma doare toata partea dreapta, bine , am si carii, dar e vorba in mod sigur de curent. Offfff, nu stiu ce sa mai fac. am incercat si o gramada de leacuri babesti, dar degeaba. O sa incerc cu spray sa vad daca mai calmeaza durerea.

Happy 22+

Mergi la inceput