Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Eu am umidificator, iarna e un must have zic eu, iarna trecuta m-a trimis doctorul urgent sa-l pun in functiune, cand copilul meu nu mai termina cu racelile si mucii si cand noptile erau de cosmar.

Doloress undde gasim si cam cat costa un umidificator ? Merci

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Miss,o varianta mai facila ar fi o cana/ibric/cratita cu apa pusa pe calorifer
Daca nu,cred ca la piata,la d-astea cu produse de casa.

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Miss,o varianta mai facila ar fi o cana/ibric/cratita cu apa pusa pe calorifer
Daca nu,cred ca la piata,la d-astea cu produse de casa.

Da, este si asta o idee, numai ca presupun ca umidificatorul asta e mai estetic decat ibricul, plus ca din cate vad pe net poti lua si niste uleiuri volatile care distrug bacteriile. Daca imi mai raman bani dupa ce iau tot necesarul pentru bebe, ma bag la unu'

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

fetelor repet intrebarea pusa mai devreme ce tratament s-a dat pt ureaplasma si dc a avut efect. mercic.

26+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Corect!Da am ascuns cana dupa perdea

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Incepe Notting Hill pe HBO , l-am mai vazut , dar mai demult. Eu ma bag ...

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Umidificator nu stiu unde se gaseste la voi. La noi sunt la magazinele de bebei, cu tot felul de forme simpatice, eu am sub forma de vacuta. Si eu mai puneam oala cu apa pe calorifer, mai puneam si ceai de menta, cu picaturi de esenta de eucalipt, mi se parea ca face aerul mai respirabil. Dar umidificatorul mi se pare mai eficient, poti sa-l dai mai tare, mai incet, vezi efectiv cum ies aburii aia.
Eu l-am luat ca asa am auzit ca e bine si nu l-am folosit deloc, pana mi-a zis medicul ca daca vreau nopti mai linistite sa-l pun musai in functiune toata iarna, plus copilul culcat pe o suprafata inclinata. Si intr-adevar a inceput sa respire mai bine si sa doarma mai bine noaptea.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

WUDY, La Multi Ani!!!! cred ca e minunat sa iti serbezi ziua gravi...sanatate, noroc si multa dragoste....

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Sunshine,iertare.Sumamed am luat si eu.Acuma am terminat si josamicina,tre sa ma duc sa-mi fac analizele sapt viitoare.

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da' daca la mine e umezeala maxima mai trebe' umidificator!? Eu ma lupt cu umezeala, stau la parter si nu stiu cum sa scap de ea, ma gandeam exact pe dos, sa cumpar dezumidificator Sau sa astept sa dea astia drumul la caldura ca sa se mai usuce aerul in casa.

Deci, ce sa fie: dez sau umidificator? Acum sunt confuza

Mergi la inceput