Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Wudy, La multi ani!
Si despre Medlife, eu i-am zis doctorului ca n-as naste acolo, ca parca as folosi banii aia la altceva. Ca urmare mi-a recomandat-o pe sotia sa, care lucreaza si la stat. Zilele astea trebuie s-o sun sa-mi fac programare pentru morfo, sa ma vada, sa vorbim...

20+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am revenit, i-am calcat pe urme lui Shine, iri era sa mor. AM facut o indigestie ingroziytoare, cred eu de la mamaliga cu branza, nu cred ca a fiert bine malaiul. Mi-am dat fierea peste cap si am vomitat toata ziua incontinuu, am crezut ca ajung la urgente. Mi-a fost ingrozitor. Azi ma simt mai bine dar sunt ffff lesinata, ma simt ca atunci cand aveam lipsa de fier

Si ca sa vin si cu vesti bune, azi am fost la coafor si am facut schimbare radicala, din saten natural de 7 ani m-am facut blonda si mi-am facut si breton.Ca doar maine schimb prefixul, fac 30 de ani

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Patricia, La Mutli Ani, pentru maine, ce zi frumoasa de nastere ai! sa fi sanatoasa, sa-ti dea Domnul bucurii alaturi de cei dragi tie!

Imi pare rau ca te simti rau...beai ceaiuri dar si astea cu grija, manance very light ca sa se reglee fierea si odihneste-te cat poti...In cateva zile o sa fie totul inapoi la norma. Sa inteleg ca Vladut e bine si a venit si sotul acasa ca sa ai un pic de ajutor?

Mergi la inceput

La Multi Ani fetelor care-si sarbatoresc ziua azi!

Bebelu,

Mergi la inceput

...
Bebelu, sanatate ... exact ce-ti trebuia acu ca mai ai si multa treaba de facut...

Si fetita mea cea mica a facut febra azi-noapte, o durea in gat, s-a trezit si voia sa mearga "la Paris sa se plimbe cu barca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Patricia,ne confundezi
Io eram aia cu fierea.Si eu am mancat ieri mamaliga cu branza.

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Lili multa sanatate si voua, Vlad e mai bine si da, a venit sotul meu si totul e fff bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Patricia sa ti fie de bine, da pune si o poza sa te vedem si noi
eu fac clatite
pup fetele

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Shubu iarta ma te rog, am vrut sa intru aseara sa te inteeb ce ai facut, dar nu am avut putere sa ma pun la calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

N-am facut nimic...am stat si am bolit.pana la urma am luat un colebil (mi-a zis dr).
Da tu sper ca esti mai bine,eu n-am dormit deloc o zi si-o noapte aproape,plus ca vomitam continuu,pana si apa.Si mi-era o sete....

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput