Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela super bluzita.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sper sa nu va speriati de mine, ma vad si eu acolo pitita dupa burta

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

sper sa nu va speriati de mine, ma vad si eu acolo pitita dupa burta

Eu chiar ti-am admirat burtica. Sunt 2 puiuti acolo.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Mirela super bluzita.

Laura

27+ cu

sarna
pare complicata, dar e tare simplu de facut.....spun si eu acum cand am inteles cum se face

mai fetelor, am vazut ca vb despre prenatal
eu fiind inca in somaj, pot intra in prenatal si apoi in CIC, in conditiile in care mai am somaj numai pana pe 6 noiembrie???????

as suna la somaj, dar sunt in greva
sper ca pana pe 18 cand tre sa ma duc sa pun viza, sa iasa astia din greva si sa ma lamuresc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela mami frumos si harnicutz! Eu zic ca poti intra, chit ca daca nu direct in prenatal, ci prin inca un medical.

djlaura vai, ce vesti bune!!! Doamne ajuta, numai de astea sa auzim...

Ziki culmea e, ca vorbeam si cu sotul meu, ca desi la Robert am avut o dr. minunata, mereu am zis ca a nascut cot la cot cu mine (m-am uitat o secunda la ea si era plina de transpiratie ), dar am schimbat-o din cauza spitalului CF2, acum am 2 dr. si mai minunatte, sa zic asa, mi se par extra, dar uite una e la un sp la care - tot - nu-mi convine si alta la un sp la crae nu stiu daca-mi pot permite fara deducerea CAS. Viata...cum zicea Pavel Stratan ...e cateodata mai interesanta decat ar trebui sa fie!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

zumzu tu la ce dr. esti la Euroclinic? Ca eu sunt in mare depresie de cand a venit vestea cu plafonul...e drept mi-am pastrat dr. de rezerva de la Cantacuzino, dar dupa ce-i arati omului prajiturica, nu poti sa-i zici ia de aici si roade un pai. Amuzant ce povestesti d ela cursuri, la Filantropia, am fost eu la sarcina cu robert, doar la unul, asa de curiozitate... mare lucru nu ne-a invatat,mai mult povesti de aste, cam cum zici si tu..ca un tati a vrut sa asiste la nastere si a lesinat, de au trecut cu copilul peste el.. de astea. In schimb la first bebe am facut si "bractic" cu bebei de cauciuc, dar nu papusi, ci unii medicinali as,a care-si scapau capul si aveau cam 3-4 kg. Foarte frumos...eu am zis tuturor sa se inscrie.

Cum a venit pe lume Robert[/b][/size=1][/right]

sunt la Haiduc, dar n-am mers la euroclinic la el pana acum.Oricum faza e ca nu mai naste la euroclinic ci doar la filantropia asa ca...
Si noi avem o pausica la euroclinc care e de dimensiunea unui nou nascut. nu am ajuns inca pana la partea cu infasatul etc..
pana acum mi se pare ca chiar primim si multe multe info folositoare nu doar povesti(alea sunt asa de pauza
oricum as mai face si in alta parte daca s-ar putea...peste tot

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor, eu plec acasa...iupiiii. cred ca a patit seful ceva, ca nu prea face din astea....cica e sarbatoare si sa mergem acasa.....asa ca ne vedem maine!!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Lorich

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' burticutze si de la noi si LA MULTI ANI Patricia

Noi ne-am deschis firma PARANOIA SRL, asa ca nu prea am chef de vorbarie. Cred ca ajung la nebuni pana nasc........dupa ce m-am lovit in burtica, am sarit sa nu cad si m-am intis pe partea stanga, iar acum nu prea mai simt pitica. Pana acum facea tumbe dimineata, cand papam si seara, iar acum parca abia ma mai atinge si fffff rar.Joia viitoare ma duc la eco din nou, dar in alta parte asa ca stau cu morcovul bine infipt.

DAr sa nu va mai plictisesc cu problemele mele......va pupic

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 21+ cu gargaritza mica
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

LA MULTI ANI PATRICIA!!!!!!
Sa fi fericita, iubita si sa vina bb la termen si usor!
si

Mergi la inceput