Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Babytza, iti dai seama ce sunt daca as fi bagat mana in foc ca esti in Norvegia!!!! Acu' m-am uitat ca ai trecut la username Suedia. O sa-mi fac temele caci recunosc nu stiu prea multe despre tarile nordice in afara de pozitionare geografica si capitale... Dar cum sotul meu e pasionat de documentare sigur gasim unul si despre Suedia. Abia acu' am facut legatura cu faptul ca ziceai ca esti in Malm care e clar in Suedia dar... sunt cam zapacita in ultima vreme (am inceput serviciul din iulie si inca nu mi-am intrat in ritm, mereu exista chestii noi la care sa ne adaptam).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Babytza, iti dai seama ce sunt daca as fi bagat mana in foc ca esti in Norvegia!!!! Acu' m-am uitat ca ai trecut la username Suedia. O sa-mi fac temele caci recunosc nu stiu prea multe despre tarile nordice in afara de pozitionare geografica si capitale... Dar cum sotul meu e pasionat de documentare sigur gasim unul si despre Suedia. Abia acu' am facut legatura cu faptul ca ziceai ca esti in Malm care e clar in Suedia dar... sunt cam zapacita in ultima vreme (am inceput serviciul din iulie si inca nu mi-am intrat in ritm, mereu exista chestii noi la care sa ne adaptam).

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Claudia am avut si eu o perioada cu crize oribile de tuse in timpul noptii. Am descoperit ca de fapt Alexei avea amigdalele foarte inflamate fara nici un alt simptom. Am scapat cu tratament homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko ne dai palpitatii....bine ca totul e ok uuuhhhh

babytza si eu am vazut pozicile ce scumpi sunte-ti cu totii, vai da' ce-ti seamana Valentina...soricelul mai putin, dar Valentina, e bucatica rupta, cel putin asa se vede de aici de la mine
Si mai intinde-ti si tu parul ...ca-ti sta atat de urat

angy ce vb. tu acolo straine ..cus cus, auzi la ea....ei bravos felicitari, baga si pe aici o lingura macar
Sanatate muulta surioarei

NU am mai fost in oras, ptr, ca a venit tati acasa cu un tort mare si fumos, ne-am infruptat din el, am cantat si LMA si bineinteles ca am pus lumanarica cu 2 ani si a stins-o Amaia ..ea a zis ca e ziua ei a fost de coma, ca a trebuit sa mai aprindem de vre-o 3 ori ca tare rau ii mai place sa le "fufe"(adica sufle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Sarcina usoara!!!Sa fii sanatoasa si bebe sa stea cuminte acolo pana la termen!!!

Babytza, super pozele!Tina seamana bine cu mama ta!

Niko, ce aventura! Sper sa fiti mai bine!

Anna azi n-a mai facut febra. Asa ca maine serveste gradinita.Ca si asa n-are cu cine sta. Ca bona cam face figuri vad; am chemat-o duminica sa merg eu sa-l duc pe tati la aeroport si a trebuit sa stea si azi cu Anna. Si deja fomfaia azi; in conditiile in care ia acelasi salariu ca atunci cand venea zilnic. Si de mai bine de o luna cred ca vine cam 2 zile/sapt.

Merg la nani ca sunt rupta si daca se trezeste vreuna la noapte, sunt singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Va salut pe toate! Vai ce de vesti de cand n-am mai dat pe aici! Si cand ma gandesc ca n-am citit decat ultimele 3-4 pagini si am aflat o caruta de noutati!

La multi ani tuturor minunilor care au implinit 2 anisori!!!!

Felicitari si sarcina usoara, Paula!!!

Si Babytza? In Suedia??!! Dar cand v-ati teleportat acolo??

Sa ma iertati ca sunt asa de ramasa in urma cu stirile. Tare mi-e dor de zilele cand stateam cu voi la taclale si cand ne bucuram impreuna de fie ce mica realizare a puilor nostri!

Eu am inceput munca, din 5 octombrie si... e nashpa! Am uitat cat de cretini pot fi unii colegi ginecologi. Astazi insa, am avut ocazia sa-mi reamintesc.

Copiii in schimb sunt niste minuni! Victor a inceput scoala - ne luptam cu temele ( si cu lipsa lui de atentie) . Dragos e pur si simplu o moara stricata! Vorbeste extraordinar de bine, corect si... muuult, de nu stiu cum sa-l fac sa taca! Are un repertoriu inepuizabil de ghidusii si texte, de ma uimeste necontenit! E sursa noastra zilnica de buna-dispozitie. Victor il iubeste tare mult!

S-a trezit! Fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

si daca n-a fost clar din mesajul de mai sus ...cele 3 teste facute de mine arata ca sunt in vreo 5 saptamani dupa calculele mele, sambata merg la eco

din pacate odata cu sarcina mi-a iesit si o infectie urinara cu e-coli, destul de urata. Problema e ca eu nu mai am niciun simptom (am avut ceva probleme acum o saptamana), asa ca nu inteleg de unde Pana fac eco si ajung la un ginecolog adevarat (nu la cei de la medicover) m-a calmat homeopatul, care mi-a zis sa beau multa apa si sa refac analiza ca laboratoarele sunt varza. Si daca dupa ce refac analiza iese la fel, vorbim de tratament. Asa ca m-am linistit si de abia astept ziua de sambata sa ma asigur ca se aude inimioara
dar nu am mai rezistat sa nu va povestesc

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Felicitari maxime Paula

cit despre infectie ...eu zic sa nu te ingrijorezi..bea multa apa, repeta analizele si daca pina la urma se dovedeste ca totusi e vorba de o infectie stai linistita ca sunt citeva remedii homeopate excelente pentru genul asta de problema si esti pe miini bune!

si eu am trecut prin niste crize de rinichi crunte anul asta, nu am mai avut probleme cu rinichii de vreo 8 ani de zile si tocmai in vara asta hodoronc tronc m-am trezit cu crizele astea. Am sunat homeopatul, am schimbat vreo 2 remedii, dar la al treilea mi-a luat durerea cu mina, nici nu imi venea sa cred ca nu ajung la antibiotic la ce dureri am avut. Acum 8 ani am facut citeva ture de antibiotic pentru rinichi, pe cind anul asta cu homeopate intr-o saptamina eram "ca noua".
Iti doresc o sarcina cit mai usoara si un bebe sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Va salut pe toate! Vai ce de vesti de cand n-am mai dat pe aici! Si cand ma gandesc ca n-am citit decat ultimele 3-4 pagini si am aflat o caruta de noutati!

La multi ani tuturor minunilor care au implinit 2 anisori!!!!

Felicitari si sarcina usoara, Paula!!!

Si Babytza? In Suedia??!! Dar cand v-ati teleportat acolo??

Sa ma iertati ca sunt asa de ramasa in urma cu stirile. Tare mi-e dor de zilele cand stateam cu voi la taclale si cand ne bucuram impreuna de fie ce mica realizare a puilor nostri!

Eu am inceput munca, din 5 octombrie si... e nashpa! Am uitat cat de cretini pot fi unii colegi ginecologi. Astazi insa, am avut ocazia sa-mi reamintesc.

Copiii in schimb sunt niste minuni! Victor a inceput scoala - ne luptam cu temele ( si cu lipsa lui de atentie) . Dragos e pur si simplu o moara stricata! Vorbeste extraordinar de bine, corect si... muuult, de nu stiu cum sa-l fac sa taca! Are un repertoriu inepuizabil de ghidusii si texte, de ma uimeste necontenit! E sursa noastra zilnica de buna-dispozitie. Victor il iubeste tare mult!

S-a trezit! Fug!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

Salutari si multi pupici
Ne bucuram ca ne mai scrii!

Bafta multa la munca si pupici voinicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angy parca Clau avea o reteta de cus cus pe blogul ei.

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lala77
Anna azi n-a mai facut febra. Asa ca maine serveste gradinita.Ca si asa n-are cu cine sta. Ca bona cam face figuri vad; am chemat-o duminica sa merg eu sa-l duc pe tati la aeroport si a trebuit sa stea si azi cu Anna. Si deja fomfaia azi; in conditiile in care ia acelasi salariu ca atunci cand venea zilnic. Si de mai bine de o luna cred ca vine cam 2 zile/sapt.

Merg la nani ca sunt rupta si daca se trezeste vreuna la noapte, sunt singura.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

Noapte linistita Lala iti doresc si tie si mie!

azi noapte am facut planton dupa Stefan ..care a luat rapid raceala de la mine..si a dat-o intr-o tuse urita rau!
azi a fost ceva mai binisor, doamne ajuta sa scapam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura felicitari !!!!!!!!!!! Sarcina usoara, fara probleme si la termen !!!!

Lavinia ma bucur sa te citesc mamico Ce frumos ca vorbeste puiul atat de bine Abia astept sa ma rog si eu de al meu sa taca Ca vorba lui Joy : " ...ne chinuim 12 luni sa ii invatam sa mearga si sa vorbeasca pentru ca apoi sa le spunem sa stea jos si sa taca"
Citisem pe FB ca ai inceput munca

Lala ma bucur sa Anna e mai bine

Ma bag la capitol nou , sper ca mai stiu cum se face

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput