Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (314)
Raspunsuri - Pagina 17
Nocom spune:
Salutare,
Monyca cei 4 incisivi centrali (2 sus, 2 jos
) ies fff repede unul dupa altul. La Daria au iesit toti 4 intr-o luna, unul dupa altul la perioade fff scurte de timp, de zile..... Nu te poti uita in gurita lui? este umflata gingia? 
La Multi Ani, bobocei nascuti astazi!!! 
dyanira spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI 

Am apucat si eu sa citesc cate ceva in weekend nu am avut timp deloc am avut si ore la scoala de soferi si sambata si duminica ieri am intrat prima data cu masina in oras.Nu e simplu deloc in marea inghesuiala dar m-am descurcat si asa am mai scapat de emotii...
Deiu e ok in weekend de abia o asteapta pe Ga (Olga) sa vina la el si ne tot spune noi sa mergem dupa bani...![]()
Babytza vazut filmuletul emotionant tare.
Mama ta era deosebit de frumoasa!!
Monyca greu trebe sa fie!!!Cu meciul stiu cum e si eu am ajuns la concluzia ta mai bine pt 2 ore nu ne mai certam 2 zile.Cu Nick sigur are un disconfort si eu inclin sa cred ca sunt dintii la noi asa a fost cand ieseau dintii.Si se poate sa iasa destul de repede la noi au iesit cei de sus la o luna dupa cei de jos insa durerile incep inainte cand se misca prin gingie.Eva sigur cere atentie si cum tu ziceai ca ea e si plina de energie nu ma mira ce povestesti.
Ange felicitari pt bucatarie!!TC iar te supara??Parca intrebai tu acu ceva vreme de job pt TC.Ati rezolvat ceva?O reteta de cus cus faina era pe blogul Claudinnei, iese buna.
Kllemi ce fain ca tati vostru a renuntat la meciuri.Tu ce ai mai facut cu serviciul??
Lumi ma bucur ca in weekend ati dormit ok.Va tin pumnii sa fie totul bine si de acum incolo.
Nusha si eu zic la fel ca Lumi.Daca il duci la bunici va suferi si mai mult.El de tine are nevoie si de asta sufera.Ei de asta mi-e frica mie tare cu Deiu in varianta bb2.Nu as putea sa il vad trist si stiu ca in acelasi timp nu as ave ala fel demult timp pt el.
Nocom ce mai faceti??
Nerantula poate ca e o idee buna intarcatul dar nu stiu daca vei reusi avand in vedere ca el va vedea ca o alaptezi pe Cezara!Multa putere iti doresc.
Laura voi cum mai sunteti??
Ada imi pare rau ca sunteti bolnaviori si totodata felicitari pt Raducu ca si-a dat drumul la vorba.Tu pleci in delegatie?
Lala ca bine ai mai zis.O sa il las si eu pe tati nosru sa se mai relaxeze cu Deiu cate o zi intreaga ca ieri de ex a stat numai vreo 4 ore cat am fost eu la condus si cand am venit inapoi am gasit copilu tot in pijamale ca cica nu a mai avut timp sa il schimbe ca e greu sa stai cu el![]()
Fetele care ati cumparat apreskiuri ma bate si pe mine gandul sa iau.Sunteti multumite?Si ati luat exact nr care il poarta sau cu un nr mai mare??
P.S. Si inca ceva vroiam sa va intreb cele care v-ati intors la munca ati primit indemnizatie si pe zilele din ultima luna.Eu am o prietena care s-a intors pe 8 sept si zicea ca nu a primit pe sept nimic ea credea ca va primi pana in 8 ceva bani.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Hello mamici 
La multi ani Sorana & Sebastian !!!!! 
Monyca si la noi perioada cu dintocii a fost agitata si exact atunci s-a terminat cu adormitul singurel. Si el era un bebelas dragalas pe care il puneam in patut dupa ce bea lapticul si ieseam din dormitor, ca el adormea singurel dupa ce se zgaia putin la zdranganelele atarnate la patut. Odata cu aparitia dintilor, acest obicei a devenit istorie
Puseul de 6 luni a durat la noi 2 zile in care a mancat ca spartul , dar nici urma de agitatie ![]()
Chiar asa, la 2 ani nu vine nene nicun puseu care sa tina vreo 2 ani ???? ![]()
Niko ce se mai aude la voi ? Cum e Karinutza ? 
Ada puuuuup dulce mamica , unde pleci ? Cu serviciul ? Tin pumnii sa fie totul bine aici in lipsa ta
Sanatate puiului 

Lumi chiar ma gandeam la voi ieri
Ma bucur mult ca nu au mai racit hunii si o tineti snur cu gradi
Tot asa mamico 
Dya banii de indemnizatie intra din luna prevedenta. Tocmai am verificat contul si mi-au intrat azi ultimii banuti pe luna septembrie
E drept ca eu nu m-am intors la munca, dar la cum intrebi tu, daca le intra pe luna trecuta, asa ar trebui. Sper ca nu am inteles gresit intrebarea. 
Edit : m-a sunat acum sotul...tocmai s-a stricat iar ceva la masina
Abia am reparat-o 
Alina draga mea, soacra mea nu are ceva cu cineva anume intr-o zi specifica. Nuuuu, nicidecum...ea e cu capul mereu, nervoasa , giga contra si ciufuta pe tooooti
Ca un exemplu , ea e certata cu toti vecinii, toti sunt idioti si cretini si insuportabili....
In ziua aia chiar a luat foc de la un nimik, jur ca un nimik. Si a explodat mai ceva ca bomba de la Hiroshima
Ea acum e ok si rade , iar in secunda urmatoare urla din te miri ce. Ne e si frica sa glumim cu ea, ca poate intelege gresit si se ridica si tranteste/buseste/urla......
Pe ea nu trebuie sa o contrazici, ea stie ORICE , din orice domeniu si ca ea nu explica NIMENI....
Aici e casa ei si nu e voie sa muti nimik, sa arunci ceva, sau sa incerci sa transformi
EA face regulile , ea taie si spanzura in aceasta casa. Daca te intereseaza, aici nu e voie sa stai cu picioarele pe canapea, sa faci dus dupa ora 22, sau nu am voie deschid geamul din sufragerie ca se strica antena satelit, da ???? (desi e la 1 m de geam) Aici aerisesti sufrageria prin bucatarie (ea o face cand gateste 
de ma imbolnavesc cu nervii cum intra tooot mirosul de mancare in casa ) sau prin baie care e in celalat capat al casei fata de sufragerie, de iti clantane dintii in gura ce frig se face pe hol si unde vrei tu sa aerisesti tot nu se simte 
Aici mergem in soapta si vorbim pe varfuri dupa ce se retrage ea in dormitor la ora 22.
Aici mancam numai in bucatarie fara exceptii, nici macar David nu are voie cu nimik in casa.
In rest toate bune si frumoase...soacra-mea ? O dulceata de femeie ![]()
![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
luminita2008 spune:
dya, si mie mi-au intrat banii acum, in oct, cei de pe sept. eu m-am intors mai devreme la job cu o sapt doar fizic, in acte sunt tot din 27 sept.
babytza, hunii sunt raciti, adica au doar muci, dar n-au mai facut febra demult si sunt f ok, au avut un tonus extraordinar si asa nici n-au mai lipsit de la cresa.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
alexa si mami spune:
intreb si eu ca Lumi, cum e cu apreskiurile? ce marime ati luat? au venit la fix asa pe neprobate? as vrea si eu sa le iau cupiilor sa avem de tavaleala, ca in clasicele cizmute pe nametii care au fost anul trecut...
Roxi
e nebuna de legat!!! uhuuuuu! m-au apucat nervii cand am citit, ce e frate puscarie casa ei? e ne... buna
ma rog pt voi sa treaca mai repede cele 6 luni si sa va mutati singurei 
Lumi ma bucur tare mult pt voi ca hunisorii sunt ok 
dyanira spune:
Da asa ma gandeam si eu chiar daca e vorba doar de vreo 7 zile din sspt cred ca trebuia sa ii intre ceva bani.
Babytza o draguta soacra ta!!
Ma mir ca rezisti cu atatea interdictii si cu un comportament asa ciudat si nu izbucnesti.Tin minte ca ai povestit si cred ca de aia a intrebat si Alina ca parca si anu trecut de ziua soricelului tot asa a facut circ si parca tot asa ziceai ca si atunci fara un motiv anume.
Imi pare rau ca s-a stricat iar masina ca asta inseamna alti bani alta distractie!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Apropo de puseu tare as vrea si eu unu la Deiu de vreo sapt mananca mai prost ca si pana acum credeam ca nu se poate mai prost dar vad ca se poate...
acum e doar pe lapte si fructe rar cat o bucata de paine
A si inceput sa slabesca l-am cantarit chiar azi are mai putin cu 200g chiar nu ma asteptam sa fie asa mofturos la mancare.
Ma tot intreb daca odata ci cresterea nu va deveni mai mancacios sau va ramane tot asa ca deja imi scoate peri albi si ce mananca cateva lingurite mananca cu rugaminti, plansete etc....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Eu imi doresc foarte tare sa nu stam chiar 6 luni cu ea
Pai eu mai rezist dya, ca o ignor si ma abtin din respect...na , nu pot eu sa tip la ea sau sa ii raspund asa cum as face-o... Insa al meu sot a inceput sa nu se mai abtina si face ca trenul deraiat cand exagereaza mamica lui ![]()
Si da Dya, anul trecut la fel a facut o scena exact inainte de tort, de stateam toti sa o asteptam sa ii treaca ei nervii sa aprindem lumanarile copilului. Anul trecut s-a luat de mama
Nu imi mai aduce aminte ![]()
Pun si eu niste poze , mai incarc mai tarziu 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
alexa si mami spune:
Roxi nu se deschid pozele, doar o fereastra ce-mi spune sa ma loghez:( fac galerie sotului sa o mai domoleasca pe mamica lui un pic nebuna
Paula-Laura spune:
Nerantula tu ai acut infecite urinara in sarcina? imi aduc aminte bine?
cand /cum te-ai tratat?
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete