Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Lali_mete spune:
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Buna dimineatza! ?
La multi ani Tudor ,sa cresti mare si frumos,sa ai noroc de oameni buni pe langa tine!
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
x_ggg spune:
Neata!
ultrastrong si direct in vena, va rog!
Zau ca sunt epuizata. E a doua noapte consecutiv cand Rares se trezeste plangand si adoarme doar culcat pe mine, ca atunci cand era bebe. Si acu are 11 kg si imi ajunge cu picioarele pe la genunchi... Pe langa asta, sotz e racit si sforaie mai a naibii decat de obicei, asa ca noaptea il trezesc si il fugaresc in alta camera. Nu-l trimit de la inceput ca sa nu ii tihneasca nici lui
Ziua e tare vesel asta micu`, nush cum numai noaptea il apuca. Sa mai zic ca am observat ca calca cu un picior spre interior, asa ca maine la 17 avem programare la ortoped. SPer sa fie bine, ma gandesc cu groaza cum o sa fac fizioterapie cu un copil asa "atomic".
Nu reusesc sub nicio forma sa il spal pe dinti. Nici nu ma lasa sa ma uit sa vad cum mai stam la numaratoare, cu greu imi mai bag degetul in gura lui si prin pipaire evaluez situatia. Cum sa fac oare sa il conving sa deschida gura?
Lali_mete spune:
Xggg a ajuns cafeaua? imi pare rau ca plange Rares noaptea,nu stiu de la ce ar putea fi,ca si Paul mai are cate o noapte-doua asa ,din cand in cand. Iar de sforait,of,cat de bine te inteleg ... Al meu sotz a fost muscat de un caine de fatza cand avea vre-o 9-10 ani si de atunci are deviatie de sept,nu respira bine cu o nara ( nu se cunoaste deloc ca a fost muscat),este aproape acoperita in interior si sforaie tare. Iti dai seama cand e racit cum se aude ? Si eu tot la fel fac,nu il gonesc de la inceput .
Danangie cum te simti? Iti mai e rau? Sau a fost asa,o pasa proasta?
Cristina_ana frumosii tai ce fac?
Ioanna ce face Carol?
Mary mult succes in proiectul "soacra cu trei nurori" ,sa fie cum si cand iti doresti tu .
Mamideandrei ce faci mami? Mai ai de cules mere?
Iulika ce-ti face burtica? Dar Brucu?
Kawa cum a fost ziua sotului? Apropos,La multi ani,sa iti traiasca si sa va iubiti pana la adanci batraneti !
Croco voi e faceti mami? Ce face Ama?
biaz .
Anamaria ce face Alex? Mai eu cred caAlex este numele cel mai utilizat la baieei la odiseea noastra,nu?
Kemsy ce face Loris cu parul de soare?
Liliaco ce faci mami? Cum mai doarme puiul mic? Acusi face un an ! Andra ce face? Cu ce te-a mai incantat?
Diamar si ce mananca Matei daca nu mai vrea nimic? Doar lapte? sa pape si el mai bine.Nu stiu ce sa te sfatuiesc,ca PAul mananca mult,rar are ile cand refuza ceva .
Lull mai zi-ne despre voi,ce mai faceti?
Monikus ai observat ca cei mai multi dovlecei au ales foarfeca? Aseara am aflat ca baietelul cucare am sat noi in salon cand s-a nascut PAul,a ales exact aceleasi lucruri ca PAul .
Lali_mete spune:
Mai,copiii vostri tipa? Ca al meu tipa asa,de distractie,toata ziua. Se ridica in picioare,isi sprijina abdomenul de marginea patului,ridica mainile ca tenorii de la opera,si tipa,se opreste,rade,isi sterge balele si tipa iar.
Mai nou ma musca de genunchi cand stau la pc,dupa care face "au,au,au" si ma trage de bluza sa il pup,tot pe el,de parca pe el l-ar durea !
x_ggg spune:
Lali, al meu tipa de draci. Da, da..daca nu reuseste sa faca ceva incepe sa tipe, sa urle isteric, cu lacrimi uneori, pune capul in poala mea si asteapta sa fac eu. De ex, sa taraie un bidon de 5 l de apa plata. Cum doar sa il rastoarne putea, s-a pus frate pe un urlat de sarea acoperisul. L-am lasat sa se calmeze, daca il iau in brate face si mai rau, am scos bidonul, i-am pus sa cante o jucarie si am scapat. Si asta e un exemplu "light". Daca nu il las la trepte cand iesim afara,iese un scandal de ne stie toata strada. Si multe altele. Cam isteric e copilul asta, nush cu cine seamana...
suede spune:
Neata fetele,
In primul rand
LA MULTI ANI TUDORITA MIHAITA!!!!!
Sa cresti mare,sanatos si norocos!!!
Pupam pe mami
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Cu parere de rau vad ca se scrie tot mai putin pe forum....
Oare de ce????
Poate ar trebui sa ne mutam la alt capitol....
suede spune:
Danangie ai simtit tu bine...soacra cu trei nurori.
FELICITARI!!!!