Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!
Raspunsuri - Pagina 17
kemsy spune:
La multi ani Ana!
La multi ani Rares!
La multi ani Alex!
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Ce m-am emotionat. Multumesc tuturor ptr urari. Va pup si va imbratisez.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
liliac1 spune:
La Multi Ani Alex!!!!
La Multi Ani Ana!!!!
La Multi Ani Rares!!!!
Trei pui minunati azi isi sarbateresc primul lor an de viata. Trei este o cifra magica, asa cum si ei ne-au adus magie in suflete. Eu ma declar fermecata pe vecie de fiecare dintre ei si mi-as dori ca viata sa imi fie incantata de fiecare realizare a lor in calitate de om!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
danangie felicitari pentru vestile de la medic. Felicitari pentru ca ai in burtica exact ceea ce ti-ai dorit. Acum iti dorim sa fii sanatoasa si porti sarcina ca pe un trofeu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
diamar78 spune:
Soacra cu 3 nurori, ce a spus socrul mare?
Mamideandrei, de ce esti mami obosita, te-au epuizat alea ieri la pensat si vopsit?
Pe mine deja ma dispera situatia asta cu nemancatul lui Matei. De la 8 luni pot sa numar pe degete de cate ori a mancat si el un piure de legume. Acum nici macar fructele, cerealele si iaurtul nu le mai mananca. Si tocmai am vizionat un film cu David la 1 an si 3 luni cum manca el singurel din farfurie.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
raluk16 spune:
Fetelor, multumim din suflet de urarile MINUNATE! Recunosc ca am dat copy paste intr-un document si mi-am salvat din ele, asa de frumoase si emotionante au fost! La cat de frumos ati scris simt ca nu as putea egala cu multumirile, dar voi stiti ca m-au emotionat!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Si uram si noi fratiorilor nostri de 16, Ana, Izabela si Rares toate cele bune, sanatate si fericire, tot ce-i doresc puiului meu!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
monikus spune:
Buna seara fetelor,
Va multumesc din suflet pt ca ne-ati facut sa ne simtim atat de importanti. Va multumim tare mult pentru gadurile bune pe care le-am simtit alaturi de inima mea. Va rog sa ma credeti ca nu ma asteptam la atatea cuvinte minunate.
Noi am petrecut in familie azi. Maine insa e marea petrecere. Sper sa iasa ok. Tot maine ii luam si motul asa ca pozute cred ca saptamana viitoare candva.
Cu scuzele de rigoare nu pot decat sa o felicit pe Danangie pt baietel. Atat imi aduc aminte pt ca am citit mai mult urarile.
Promit sa recitesc din urma si sa va zic cate o vorba fiecarei cand o sa am putin timp liber.
Vreau sa le multumesc si fetelor de dincolo pt urari. Sunt sigura ca au fost. O sa trag totusi o fuga si acolo in momentele ce urmeaza pt ca asa se cade chiar daca am zis ca nu o sa scriu acolo. Azi e o zi speciala si merita sa fac lucrul asta.
Sunteti minunate. Va si va imbratisez cu mare drag pe toate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ellenuta spune:
dana felicitari pentru !!! sa vina sanatos pe lume si sa ai o nastere usoara ca un fulg!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crocodana spune:
Danangie felicitari mamico! Stiu pe cineva care o sa primesca multe flori de la flacaii ei si care o sa fie cea mai rasfatata mamica!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!