M-am hotarat.........adoptie(71)
Raspunsuri - Pagina 7
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
Kora, pacat, mare pacat.... Kora, copii sunt un dar de la DZeu..indiferent ca sunt ai nostri biologic sau nu ...SUNT AI NOSTRI...si mai ales un copil abandonat sa fie atat de aspru pedepsit, traumatizat? Acum are nevoie de afectiune, nu de pedepse. ptr o frunzaaaaa, o pedeapsa atat de dura??? Nu vreau sa te supar, nu asta intetionez. Citesc de ani de zile subiectul asta.Ptr ca iubesc copii, ptr ca va admir din tot sufletul pe voi, cei care le oferiti o sansa....pacat ca uneori sunteti mult prea duri cu puii. Ce ai vrut sa demonstrezi? Ca tu esti parintele(sefa) si trebuie iertat? DE CE? CU CE A GRESIT ATAT DE RAU incat sa merite iertarea voastra????? TU ai gresit fata de sotul tau? Ce a trebuit sa faci toata ziulica sa fii iertata? AI fost mult prea dura. In rest..toata stima ptr tine, ptr viata pe care o vei oferii puiului tau Mi-am "permis" sa scriu la acest subiect....ptr ca ma durut sufletul ptr pedeapsa aplicata!citat din mesajul tau :noi nu ne-am jucat cu el si nici acces la miile de pupaturi zilnice nu a avut Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
Lulu77 depasheshti orice imaginatzie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=157273&REPLY_ID=6369464
cititzi shi va lamuritzi cum procedeaza mamica sub nick-ul Lulu77
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=157273&REPLY_ID=6369644
am scris la acelashi topic -"Gashca de constantza", ne-am cunoscut personal shi sunt uimita de rautatzile ei de pe forum
.... explicatziile mele in link-ul al doilea~~~~~~~~~~~
Kora nu shtiu ce s-a intamplat cu "frunza colorata", nici n-am timpul necesar sa citesc din urma, dar am ramas surprinsa de mesajul rautacios shi mai ales de discutzia referitoare la topicul vostru, purtata pe topicul "strumfi de iulie-august 2007(198)"
nu merita sa te amarashti pentru asemenea mesaje.
numai bine tuturor...
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
"...din suflet, pentru un suflet!"
liliana csaki spune:
Va rog sa incheiati subiectul cu frunza necolorata care aluneca spre mame naturale vs. mame adoptive. Fiecare parte si-a expus punctul de vedere dar acum ajunge.
va multumesc,
asi spune:
Mariaa eu m-am confruntat cu dureri de crestere la Razvan , mai multi ani la rand, in diferite perioade.In prima faza foloseam Nurofen sau Panadol daca se plagea a doua sau a treia oara intr-o noapte si in primavara am facut o luna o cura de extract de muguri de brad si de atunci nu s-a mai plans.Nu stiu daca e de la aia dar extractul ia facut bine si intentionez sa mai fac o tura in noiembrie.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Ma mananca degetelele sa scriu ceva, dar n-o voi face pentru ca respect rugamintea Lilianei (la multi ani pentru pui!) de a termina subiectul frunza. Trebuia si un subiect din acesta ca doar a sezonul, nu???
Ca sa exemplific un pic cum se vede cateodata din afara, o sa va scriu ca fina mea, pe care am cununat-o si i-am botezat fetita, m-a intrebat intr-o zi, facand referire la o problema a ei cu baiatul cel mare Imagineaza-ti cum ar fii mama si sa-ti spuna un dr ca copilul tau are o tumora . O intreb daca eu nu sunt mama, iar ea imi raspunde ca nu se compara, ca nu prea sunt, pentru ca nu m-am chinuit sa nasc. N-ati fi vrut sa auziti ce a fost la gura mea. Acum trece pe celalalt trotuar, dar ceeea ce ma intristeaza e ca sunt multi oameni care gandesc asa, dar putini inteleg. Multi de felicita, dar cati din cei care te felicita ar adopta un copil?
Noi nu am facut inca nimic cu gradinita. Dana a facut o otita urata si sta acasica. Cand s-o intoarce o sa vedem ce o sa facem. Problema e ca o vrea pe vechea doamna anapoi, dar sunt convinsa ca e o chestie de rasfatz. E greu sa pastrezi un echilibru cu un copil care aavut atat de putin inainte sa aiba o familie, iar acum o multime de persoane se invart in jurul lui ca niste muste in jurul becului.
O alta veste e ca dupa analize si ecografii, se pare ca momentul menopauzei e foarte aproape. Se pare ca toate tratamentele au dus aici, ca la 33 de ani sa vina momentul asta. Am tot felul de stari si tot felul de nervi...
pup mamicile si puiii lor.
pogonici1977 spune:
imi imaginez anca...ce sufelt ai acum cand chiar fin ata tia spus astfel de vb care dor fffffffff tare
nu vreau sa fiu in situatia ta..dar nu se stie daca atunci va veni timpul si la mine sami spuna careva si mie la fel....
nu se stie ce aduce ziua de maine
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
simo_75 spune:
ancawish- nu te necaji.Rautatiile oamenilor nu au limite asa ca....
si eu am primit astfel de replici de la diverse mame insa ce nu stiau ele este ca eu am avut o 'nastere'urmata insa de deces si cand le spun ca stiu ce inseamna raman masca.
E foarte dura rautatea femeilor si nu gandesc nici o clipa cum se simte cealalata
Mai important decat toate este insa sanatatea si ii doresc micutzei tale insanatosire grabnica!!
nico_ro spune:
Asi, multumim pentru urari, avem un copil de 4 anisori perfect, atat de perfect incat nu-mi vine sa cred... Si dorinta lui cand a suflat in lumanarica de pe tort(uri) a fost o surioara (de fapt e dorinta mea pe care si-a insusit-o dragul de el, de cat i-am repetat-o). Ne declara iubire de 100 de ori pe zi, doarme imbratisat cu noi (bine ca nu trebuie sa-i facem noi surioara, ca altfel nu stiu cum rezolvam), chiar daca mai facem si prostioare si colectie de buline negre la gradi, e totusi un copil bun, in parametri normali, care primeste iubire din plin, dar si sfaturi, morala, sau chiar pedepse daca e cazul.
Anca, din pacate cum ma mai spus si alta data, ignoranta unora e infinita, sa nu zic prostia. E dureros insa cand sagetile vin din partea apropiatilor. Important e ca noi ne simtim MAME cu adevarat, incercam sa fim cat mai bune, iar copiii nostri ne impartasesc iubirea lor sincera si nemarginita, chiar daca in opinia unora daca faci educatie copilului inseamna ca esti o scorpie. Noi stim ca si cand ii certam o facem spre binele lor, nu vrem sa dea cu nasul de realitate fara sa stie ca exista reguli, pe care daca nu le cunosc macar, sunt marginalizati.
Cat despre menopauza, daca te ajuta cu ceva, macar psihic, afla ca ma insoteste de la 23 de ani cand mi s-au scos ambele ovare, iar de 8 ani incoace sunt pe tratament hormonal si sunt bine-mersi, tratamentul ma ajuta sa am menstruatie indusa, asa ca n-am starile specifice menopauzei. Doar cand mai fac pauza de pastile ma apuca imediat, asa ca singura solutie de viata normala e tratamentul (anticonceptionale). Anual fac controale gineco si la sani sa nu apara ceva, dar totul e ok. Nu stiu pe termen lung cum va fi, dar pana atunci viata e frumoasa si o traim asa cum ne e data, fiindca mai ales pentru copii, merita sa fim optimisti si sa vedem partea plina a paharului!
Si noi avem dureri de picioare uneori, i-am facut de 2 ori seturi de analize recomandate dar i-au iesit ok si concluzia e ca-s normale... i-am dat Calciu doar.
Pupici de la noi!
KoraPop spune:
lilianacsaki suze pentru intarziere...La multi ani puiului tau si toate cele bune si din partea mea!
Asi
DanaAlex
Anca Wish mare dreptate ai...! Tu ce mai faci draga mea? Imi pare rau sa citesc despre problemele tale de sanatate, intr-adevar tratamentele hormonale au urmari....si eu ma gandesc ca trebuie sa fac o ecografie sa vad ce mai e pe acolo, sa nu ma trezesc cu surprize neplacute, dar nu imi gasesc timp pentru asta deocamdata. mamica si printesa Dana si va doresc amandurora multa,multa sanatate!
Nico sunt total de acord cu tine in tot ceea ce ai scris. Toata stima!
Eh, fetelor, nici macar nu mi-am imaginat cata iubire poti sa primesti de la un micut de 5 ani si jumatate...S-a atasat atat de tare de mine (si de tati) incat toata ziua ma ia in brate, ma pupa pe obraji, pe frunte , pe barbie, pe maini , el care nu era deloc un pupacios (asa ne spunea maternala) si imi zice mereu: "Te iubesc mami mea, tare, tare, cat pot eu!", "Tu esti mami numai a mea!" si bineinteles ca ii spun si eu cat de mult il iubesc si cat de mandra sunt de baiatul meu frumos si destept...
Am scris si despre partea frumoasa a vietii noastre ca sa nu creada unele persoane asa-zis bine intentionate ca sunt vreo mama zgripturoaica , desi chiar nu imi pasa cum ma catalogheaza "mamele perfecte"
Inca nu am aflat cand avem termenul la tribunal, nu stiu ce greseli au facut d-nele cu actele si s-a amanat putin, sper sa aflam saptamana aceasta...Oricum el la gradi este strigat (si el se prezinta cu mandrie) cu numele cel nou.
Va imbratisez cu drag si va doresc o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Maribela spune:
Felicitari,Kora!Ma bucur ca ti-ai gasit puiul!Eu intru mai rar caci bb meu e cu mine nonstop,mai putin cand sunt la scoala.A crescut si s-a cumintit.Vorbeste si-mi umple inima de bucurie.E copilul pe care l-am visat si asteptat atat,dar a meritat asteptarea!Pup toate fetele si mii de multumiri celor care m-au mai luminat si pe mine cand bajbaiam!
doar cei ce cred,inving!Omamica fericita!!!