Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 16
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Hai ca m-a emotionat postarea lui Pisigri ![]() |
si pe mine.vreau un bb2

dragastoasa de Dragos
olishka spune:
Neata!!!
Am dus-o pe Chit la scoala si nu am mai avut somn. Iar am avut o noapte "de vis". David s-a trezit pe la 3 i a inceput a se foiasca si sa-si caute locul, si din 5 in 5 sec si-l tot schimba, mai si maraia. A continuat asa vreo 1 si ceva. Am crezut ca innebunesc. Cred ca il durea ceva...
Bianca vrei sa mergi cu Vladimir la Cluj? Cred ca te-ai intoarce si mai obosita 
Dodo zi-ne ce ai pe suflet, face bine 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Bianca2503 spune:
OLGA
Eu vreau sa merg singura. Ideea e ca pe Vladimir pot sa il las la mama doar vineri seara si singura varianta ar fi trenul de noapte. As mai putea sa plec si cu masina, doar ca mie mi-a ramas NIssanu si consuma mult plinul la ea. Iar nul e 60 de lei. Bilet la avion nu mai apuc sa-mi iau, asa ca....
olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 OLGA Eu vreau sa merg singura. Ideea e ca pe Vladimir pot sa il las la mama doar vineri seara si singura varianta ar fi trenul de noapte. As mai putea sa plec si cu masina, doar ca mie mi-a ramas NIssanu si consuma mult plinul la ea. Iar nul e 60 de lei. Bilet la avion nu mai apuc sa-mi iau, asa ca.... |
Pai mai bine pleci cu trenul, caci vei ajunge odihnita (daca iti iei la vagon de dormit), iar inapoi numai bine te intorci cu Robert. Ai cucine sa-l lasi pe Ranjila, asa ca totul este aranjat
Eu zic sa nu ratezi ocazia, un pic de distractie face bine pentru toata lumea Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 olga ptr chitibus sa fie sanatoasa ca frumoasa este![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
Multumesc

adrisimo28 spune:
bianca pai drum bun vineri seara, distractie placuta
a stii ce voiam sa te intreb, ma tot gandeam , ziceai acum 2-3 sapt ca ai vrut sa vinzi o masina si v-ati dus in probe si a bulit tipa aia masina, cum s-a rez pana la urma?
dragastoasa de Dragos 
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 bianca pai drum bun vineri seara, distractie placuta a stii ce voiam sa te intreb, ma tot gandeam , ziceai acum 2-3 sapt ca ai vrut sa vinzi o masina si v-ati dus in probe si a bulit tipa aia masina, cum s-a rez pana la urma? dragastoasa de Dragos ![]() |
Pai masina se busise sambata. Marti, adsica dupa 3 zile, a virat omu banii. Apoi si-a luat masina pe platforma si a reparat-o, iar acum trebuie sa facem actele.
Masina nu a fost lovita grav, adica nu avea nimic la motor (doar radiatorul spart) si nici la sasiu. Asa ca merge la fel de frumos.
olishka spune:
Diseara ii tinem ziua lui Chitibus. Am lasat-o pe ea singura sa-si organizeze ziua, iar eu am incercat sa intervin cat mai putin, caci vreau sa iasa exact cum si-a dorit. Asa ca am lasat-o singura sa-si faca lista de invitati, eu nu am chemat pe absolut nimeni din afara listei, am lasat-o sa se ocupe de entertainment (aici vom avea clovn, karaoke si cateva joculete, unele inventate de ea), iar la meniu o sa avem pizza si hot-dog ca fel principal
Daca asta a fost dorinta copilului...![]()
Asa ca va invit la petrecere 

Anaan spune:
Buna dimineata!
Olga
, ai PM ( doua chiar
, ca unul ti l-a trimis fiu-meu, care n-are alta treaba in dimineata asta decat sa se tavaleasca pe laptop)
Chitibus se sarbatoreste si la scoala sau doar acasa?
Bianca, varianta cu trenul de noapte - vagon de dormit mi se pare excelenta; ajungi odihnita si te mai distrezi si tu. N-ai gasit chestiile ascunse de un om
, sa pui niste poze de la Gura Humorului?
Dodo, nu te gandi ca ne intristezi, daca te ajuta sa vorbesti cu noi, suntem aici!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

ptr chitibus sa fie sanatoasa ca frumoasa este