Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Floricica eu spun sa stai tu cuminte si lasa grijile in pace, se mai intampla si cate-o mica sangerare, in ce perioada aveai CM?
Eu sunt o tipa mai glumeata, fac haz de necazul meu,niciodata nu iau un necaz in seriosnu pot sa ma desfasor eu aici

adrianaadyte-am naucit de cap

Ma duc sa ma uit la Dr. HOUSE, i-mi place la nebunie filmul.

Noapte buna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

deni, ce facusi fata de ai facut varza hormonalele astea? off... chiar nu-ti lipsea acum...
manechinuita te faci cu apa ta plata cu lamaie
adriana mama lor de nesimtiti...cum se incapataneaza ei luna de luna sa apara
anna_leah27 la mine a aparut o oarecare "usurarea" cand am trecut din disperare in indarjire. cand mi-am spus ca voi face tot posibilul sa ajung sa duc o sarcina pana la termen si sa imi tin copilul in brate. atunci a inceput sa capete sens prezentul.
Maria, asteptam vesti bune de la tine!!!
floricico, stai cuminte ca sigur BB e bine. si pana maiine trece si secretia.
Miki
Gasca mutanta si noapte buna

A!!! am fugit azi la sensiblu si am rugat farmacista sa imi tina si mie 2 cutii de clexane pana in 27 cand ii spun daca imi trebuie ori ba (imi trebuie...da as vrea de 0,4 sa nu ma chinui sa injumatatesc siringile preumplute, ca la noi in oras mai au doar de o,6)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata!
avem cafelute cu laptic,cappucino, 3 in 1, un pahar de vinisor

alla76 le facu-si varza dar le rezolv eu.

Unde este Felixmotanel?

O zi buna fetelor

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Denisa multumesc de cafea, azi sunt fresh de dimineata desi e inorat si cred ca o sa ploua.
Floricica sper ca esti bine!
Fetelor va pup pe toate si revin pe la pranz!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!
Ce urat e afara...asa ploua...
Sa aveti o zi superba!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor
Alla azi imi trecu din amaraciune, tzatzele inainte si vine ziua aia cand oi vedea si eu doua liniutze. Tu ce vesti mai ai cu creditul?
Denisa nu m-ai capiat e chiar placere sa vorbesc cu tine. Baga apa multa si lamaie si vei fi "beton" la fiv
By the way maine ma duc sa repet si eu hormonalele, e prima data dupa fivul din aprilie si tare vreau sa vad si eu valori de tinara speranta
Felixut drag
Floaredemac cum esti in dimineatza asta? Nu-i asa ca trecu tot?
Anna, Ramonela, Miki,Sara, Aristica, Maria si toate fetele dragi o zi minunata plina cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata fetelor
denisa multumim ca ai grija de noi in fiecare dimineata
miki iti tin pumnii Doamne ajuta sa fie cu noroc

eu astazi mi-am luat o zi de CO stau la pat deoarece ieri pe la ora 15.00 am avut o usoara scurgere roz intens, vad ca nu s-a mai repetat sper sa fie totul bine si sa va dau o veste buna cat mai curand

alla, adrianaady, felix, ruxandra, anna, sara
floaredemac stai linistita sunt sigura ca bebe este f bine iti tin pumnii pt astazi

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Neatza, fetelor!
Uf, ce-as bea si eu o cafeluta calda, dar nu mai avem, aici la birou, mai nimic... nici macar apa plata. Criza, deh.
O sa beau cafeaua virtuala a Denisei.
Miki, eu inca nu fac tratament cu clexane, pt. ca nu fac FIV. Cele doua sarcini pierdute au fost obtinute natural si sper ca asa sa fie si viitoarea sarcina. In orice caz, voi face clexane imediat dupa ce voi ramane insarcinata ( mi-a spus dna dr U. sa merg la dansa imediat dupa pozitivarea testului de sarcina, pt. analize si reteta de clexane). Deocamdata, fac tratament cu : femibion 1, aspenter 1/zi, vit.C 1gr/zi, magne+B6 1/zi, acifol 2/zi si vit. E 10/luna.
Indiferent cum, sper sa vina si la noi ingerasii, sa stea cu noi si sa creasca mari si frumosi. Doresc acest lucru tuturor mutantelor si aspirantelor la bebe, pt. ca noi meritam din plin sa ne bucuram de copilasii nostri, pt. care luptam atat de mult.

Floaredemac, eu sunt sigura ca e de la stranut, stai linistita. Am o prietena care a patit acelasi lucru, dar de la o tuse mai violenta...

Ma intorc la treaba. Va pup pe toate.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Floricica am reparat eu listuta dar sa nu va bazati pe mine pt deschiderea cap noi pt ca intru mai rar. Asteptam vestile de la dr.
Ralu pe langa faptul ca te asemeni cu mine la pasiuni vad ca avem si o mutatie comuna, pana acum doar 3 fete suntem pe DC cu MTHFR C677T homozigota.
Allacum iei clexane? Compensat 100%?
Denisa spor la baut apa. Lamaia are mult vit C care creste NK, dc pe astea ii ai mariti eu zic sa vei apa simpla.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

miki eu am facut FIV protocolul lung si am facut clexane din prima zi de stimulare (pana atunci am luat aspenter), l-am intrerupt cu 2 zile inainte de punctie si l-am reluat dupa ET

............sper ca asta era intrebarea ta, daca nu m-am bagat ca musca in lapte

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput