Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup si eu, dragele mele!
N-am apucat sa va scriu ca o sa plec o saptamana la niste cursuri, dar stiu ca nu o sa ma bateti prea tare.

Miki, ma bucur tare mult ca ai revenit, eu mi-am mai intins "antenele" pe ici, pe colo, am aflat ca esti bine si ti-am tinut pumnii asa, in tacere. Vreau sa-ti multumesc si sa-ti marturisesc ca, daca n-ai fi fost tu, cu toate sfaturile si initiativele, nu cred ca as fi constientizat cat de serioasa e problema mea si cat de mult trebuie sa-mi "setez" capsorul ca sa reusesc.

Maria, iti tinem pumnii, sa vii cu beta mare si vesti bune!

M-am regasit in multe dintre randurile pe care le-ati scris cu privire la sufletele pe care le-am pierdut sau pe care nu reusim sa ni le apropiem; va admir din toata inima pentru taria voastra si ma rog la Dumnezeu sa reusiti!

Sa aveti o zi buna, mutante dragi!

R. 21 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac
[Denisa, eu am aflat de ceaiul de cretisoara de la unul din sefii mei, acum cativa ani. Avea o operatie de hernie si mama sa ii spusese de acest ceai, ca face minuni si in cazul ranilor, cicatricilor, etc. Dar ne-am distrat mult pe tema asta, fiindca stiam amandoi ca e bun mai ales pt femei (imi permiteam sa glumesc cu el fiindca e si nashul nostru de cununie). Atunci am aflat mai amanuntit despre cretisoara si il recomand si eu prietenelor care au probleme.

Floricica o fi bun, dar la mine a facut vraiste, daca nu aveam sa am la 01.sept. analizele hormonale bune aveam sa dau vina pe hormoni inghititi 8 luni de zile,dar alceva nu am luat, femibion, omega3,Ac. Folic.
Eiiii ce-si face omul cu mana lui, lucru' manual se cheamalasa ca-mi revin eu

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

adrianaady multumesc, deci sa vorbesc cu cei de la curierat ca-mi vine un colet mare

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Denisa, eu nu am inteles exact pt ce il iei tu. Eu l-am pomenit si i l-am recomandat lui Anna_leah de ex. in problemele legate de aparatul urinar. Dar hormonal habar nu am ce efecte are.Si nici nu am inteles daca tie ti-a facut bine sau nu, pana la urma.

In alta ordine de idei, sunt foarte suparata fiindca azi pe la ora 13-14 mi-a aparut o secretie mai colorata un pic, si s-a repetat pe la ora 19. Singura posibila cauza ar fi un... stranut de azi-noapte, prin somn, care mi-a dat o durere intensa de burtica exact in partea de jos, unde e bebe. Stranutul m-a luat pe nepregatite (de! dormeam!) si cred ca m-am incordat f tare. Durerea a trecut atunci cam in 5 minute, dar m-am framantat toata noaptea apoi, daca s-a intamplat ceva. Si... uite ce "bucurie"! L-am sunat pe dr care mi-a spus ca poate fi de la stranut, daca s-a rupt vreun vasulet de sange, si el crede ca pana maine o sa si dispara problema, oricum la ora 15 ma duc la el imediat ce deschide cabinetul.
Nu va mai spun ce necajita sunt, imi vine sa bocesc intr-una dar ma abtin, inca nu am spus nimanui din familie.
Voi ati mai auzit de asa ceva?
In rest nu am nimic, doar ca sunt f. agitata si stresata din cauza asta, va dati seama.

14+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Floaredemac stai linistita ca nu e nimic grav... va trece pina maine dim...
Denisei se pare ca i-a facut rau acest ceai, noi glumim cand ii zic ca trimit pachet mare prin curier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ariadna33 ai dreptate, m-am uitat in arhiva si am vazut ca erai hetero, nu stiu de ce credeam ca esti homozigota la MTHFR. Eu sunt mult mai afectata de trombofilie decat tine, mi s-a prescris clexane de 0.6 din zi 1 de stimulare. Dc nu te deranjeaza as vrea sa-ti mai cer cateva pareri despre ce e bine si ce nu e bine sa fac la FIV. Unde te pot gasi, dau clik pe plic?
Sarah sunt aici, tie ce doza ti s-a prescris de clexane si de cand?
Ramonella
Denisa nu mai bea cretisoara, nu-i buna la trombofile, coaguleaza sangele. Sa nu o bei nici la FIV.
Floaredemac nota 10 pt moderare, am lasat pe maini bune subiectul. Legat de clexane, dupa ce dau cu spirt si las sa se usuce fac un pliu mai mare( nu strang f tare carnea) introduc acul si imping usor serul. Dc doare schimb locul. Am observat ca dc ma doare ma aleg cu ditamai vanataia.
Listuta s-a albastrit dupa Bernix deoarece lipseste semnul [/b ][/blue ] dupa numele ei (fara spatiu in paranteza).
Ruxandrada -ici pt detectiva.
AdrianaAdy, Maria, Samira.... si pe cine am uitat

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Miki uite vezi de aia imi era asa dor de tine habar nu aveam ca ceaiul de cretisoara coaguleaza sangele.... nu ca as fi baut eu, dar stiu citeva mutante care s-au luptat cu el.
Ce am invata ani astia citind pe forum este ca luate la intimplare pina si plantutele pot face rau. Ceea ce face minuni la o femeie, poate face ravagii la alta

Mergi la inceput

Floricica eu am vrut sa-mi fac un uter ca la 20 ani voi trebuie sa va obisnuiti cu mine, ca eu mai bat campi, concluzie ca nu mi-a facut bine.

miki-miki ahhaaaa de asta aveam eu asa cheaguri la CM
Multumesc tare mult. Deci trebuie sa trec pe apa plata, pot sa-i pun lamaie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Miki, multumesc, dar nu e numai meritul meu. Si Denisa "munceste" la forum Dar daca vrei oricand poti prelua "fraiele", ca doar tu esti initiatoarea, nu? O sa incerc sa fac corectura zilele urmatoare.
De-asta inseamna ca se zice ca face bine ceaiul asta in caz de rani si cicatrizeaza, fiindca are proprietati coagulante. Se leaga lucrurile.
Am notat si comentariul legat de clexane, creste listuta noastra cu informatii utile.
Adrianaady, da Doamne sa fie asa! Multumesc pt incurajare! Daca as putea dormi pana maine pe la ora 14 si ceva, ca sa nu ma mai gandesc la nimic pana la ora 15 cand merg la dr... ar fi ideal!
Denisule, nu te supara pe mine ca nu am priceput. Varsta isi spune cuvantul si la mine, ce crezi!

14+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Miki, !

Floricicademac, ai incredere ca nu e nimic grav. Secretia ti-a aparut la cateva ore si e inchisa fiindca e sange coagulat, deci pericolul a trecut. Era nasol daca se colora spre rosu, ceea ce insemna hemoragie activa. Asa, totul s-a eliminat! Pe langa asta, am mai citit ca din cauza hipervascularizatiei din zona, pot sa mai apara rupturi de vase mici , care au drept consecinta secretii de genul. Stii ca noi iti tinem pumnii- cu asa galerie, cum sa se intample ceva rau?!

R. 21 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput