Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -
Raspunsuri - Pagina 10
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Va multumesc mult pentru sfaturi,m-ati ajutat mult!Zilele astea a fost ok cu injectia,slava domnului n-am mai facut nici o vanataie.A fost destul cea de joi...care e cat 2 nuci lipite intre ele...Am gasit in partea stanga un loc,si tot acolo imi fac...sper ca nu e vreo problema ca o fac cam in tot acelasi loc.Astept in partea dreapta sa treaca vanataia minune.
Floricica fosrte buna ideea cu punerea informatiilor despre clexane pe prima pagina!!!Chiar ca e de folos!!!
Brotacel ma bucur ca au iesit ok analizele!!!
Fetelor,imi pare rau ca ati trecut prin asa tragedii.Sunt sigura ca Dumnezeu oa sa va dea intr-o zi un copilas si ca totul va fi bine.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
denisa220972 spune:
Buna dimineataaa !
Poftiti la cafea cu lapte, cappucino, 3 in 1 .
Cine-o mai face ca mine, ca mine sa patesca.
Cand te mananca undeva... te scarpini asa si eu . Am facut analizele hormonale de ziua 3, asa si ....daca eu pana acum nu am avut probleme cu TSH (il aveam intodeauna sub 1) acum il am 1,46, daca aveam progesteronul era tot sub 1, acum il am 2,88, analizele eu le fac la un singur laborator, FSH-ul il am 8,77 iar eu il aveam in jur de 10.
Deci fetelor daca mai aveti niste ceai de cretiosara prin casa sa-mi trimeteti.
O zi buna si o saptamana buna
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
Floaredemac buna ideea cu injectia de clexane.
balanta_tm, paulapor sunteti un exemplu ptr. mine de a merge mai departe
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
adrianaady spune:
Neatza dragelor
Denisa multumesc de cafelutza, mi-a prins bine ca sunt cam obosita. La 2 am ajuns acasa de la botez Dar a fost fain. Uite de vrei tu, cumpar eu niste ceai si trimit prin curier , nu de alta dar sa mai avem subiecte delicate de dezbatur
Balanta eu nu pot decit sa iti trimit o imbratisare stransa, stransa pt o femeie deosebita
Floaredemac scriu si eu despre injectatul clexanului : eu introduceam acul fffff incet, injectat la fel de incet, la sfarsit mai tineam citeva secunde acul introdus, apoi scoateam iar ffff incet. Nu masam sub nici o forma.
Felix
Maria eu astept zilele astea o veste minunata de la tine
Eu declar azi z1 Cred ca e prima luna dupa fivul din aprilie cand aveam cu adevarat sperante. Desi incerc mereu sa nu imi fac sperante, sa nu visez asa mult, sa nu sper, nu reusesc .... Devine din ce in ce mai greu... Nu pot uita chipul sotului meu cand i-am zis azi ...a zis sarmanul "asta e"...ce mai poate sa zica dupa 2 ani si jumatate....
anna_leah27 spune:
Buna dimineata,
Fetelor, chiar daca nu am scris aici weekendul asta si eu am avut trairi si ganduri similare, m-am gandit numai la nastere, la cat de mult am suferit in momentul in care orice alta femeie se bucura pentru ca aduce o noua viata pe lume, dar eu stiam deja ca baietelul meu nu mai e in viata...
Nu am mai vorbit cu sotul meu de asta pentru ca nu am mai vrut sa-l intristez.As vrea sa plang dar mi se pare ca nu ajunge, sper doar ca sufletelele pe care le-am purtat in mine, unul mai mult, altul mai putin, sper sa fie bine acolo unde sunt.
Mi-am tot spus ca sunt puternica si ca o sa trec peste, dar poate ar fi cazul sa merg la un psiholog, recunosc ca am nevoie de ajutor,ca sa mai vad partea plina a paharului.
Imi doresc din tot sufletul sa am un copil, dar imi e groaza ca se vor repeta experientele mele neplacute,asa ca,sincer, imi e teama sa mai raman insarcinata si la fiecare contact sexual stau cu frica sa nu se intample, pentru ca inca nu e momentul.Bineinteles ca ne protejam , dar paranoia mea are momente cand isi depaseste limitele.
Mi-a fos greu sa recunosc cele de mai sus , dar aici stiu ca nu ma judeca nimeni,nu ma cearta, primesc doar sfaturi si multa caldura sufleteasca si asta face foarte bine.
Acum pot sa vorbesc despre ceea ce mi s-a intamplat fara sa plang si inteleg ca lucrurile deja s-au petrecut si nu mai pot schimba nimic, dar e tare greu de indurat, offf...
Inchei aici nota trista si va doresc o zi frumoasa, pupici!
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
floaredemac spune:
Neatza, mutante dragi!
Ma bucur ca vi se pare buna ideea cu "instructiunile" de la clexane. Sper sa strangem cat mai multe pareri si experiente si sa le fim de folos si altor fete ca noi. Eu... as scrie cu drag cate ceva, dar inca nu am inceput, abia peste cateva saptamani. Asa ca voi fi printre primele care vor beneficia de aceasta lista.
Adrianaady, imi pare rau ca nu s-a intamplat nici acum. Dar... speranta moare ultima!
Denisa, eu am aflat de ceaiul de cretisoara de la unul din sefii mei, acum cativa ani. Avea o operatie de hernie si mama sa ii spusese de acest ceai, ca face minuni si in cazul ranilor, cicatricilor, etc. Dar ne-am distrat mult pe tema asta, fiindca stiam amandoi ca e bun mai ales pt femei (imi permiteam sa glumesc cu el fiindca e si nashul nostru de cununie). Atunci am aflat mai amanuntit despre cretisoara si il recomand si eu prietenelor care au probleme.
Anna_leah, eu am primit aici chiar mai multa intelegere si compasiune decat in viata "reala", poate fiindca majoritatea fetelor au trecut prin ce am trecut si eu, prin experiente chiar mai dramatice decat in cazul meu. De-asta ma straduiesc si eu sa fac lucruri utile, fiindca stiu cum este sa fii disperata si un forum sa iti aduca lumina si speranta.
14+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Wau dar ce v-ati inmultit. Dupa o pauza lunga-lunga am bagat un ochi sa vad ce se mai intampla cu subiectul meu si vad ca e f activ. Semnaturile verzi au umplut forumul Sarah esti sora mea geamana, tu m-ai facut sa scriu din nou aici. Cum stai cu optimismul pt ca mie mutatiile astea mi l-au luat de tot. Scriai ca la Fundeni fac dozari de B-ri, mie nu mi-au facut niciodata. Denisa ce ai mai facut? Vad ca esti pesimista, ce s-a intamplat? Balanta o imbratisare stransa de la mine, m-am intristat tare rau cand am aflat ce s-a intamplat. Ma gandesc cateodata ca parca cineva de acolo de sus ne arata ca nu tb sa mai incercam, ca nu tb sa fortam destinul pt ca dc o facem vom suferi mai mult. Dar uite ca ne incapatanam sa avem un copil al nostru biologic. Eu voi mai incerca odata apoi voi zice stop. -ici pt toate mutantele Miki MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Hei, in sfarsit, ai aparut! Intrebam eu de tine acum ceva timp si am ramas foarte dezamagita cand mi-au spus fetele ca nu mai scrii pe aici. Nu fii pesimista, gandeste-te cate femei or fi ca noi, dar, fara sa stie, reusesc pana la urma sa aibe puiutii lor. Si eu am fost foarte daramata psihic, dupa ce am aflat cu cate balarii m-a cadorisit Dumnezeu, dar am hotarat sa incerc, chiar si asa...Nici de la Fundeni nu am primit incurajari ( mi-au spus asa: "oricat de mici ar fi sansele, noi vom face tot posibilul sa nu pierzi si urmatoarea sarcina") , dar ma las cu totul pe mana dnei dr si incerc sa fiu cat se poate de optimista. Se mai intampla si minuni, nu?
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
maria81 spune:
adrianaady sper sa va dau vesti bune
annaDoamne ajuta ca in viitorul apropiat sa iti tii in brate bebeii
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
anna_leah27 spune:
Maria multumesc , sa dea Dumnezeu sa fim in curand mamici fericite cu bebei sanatosi si nazdravani toate care ne dorim asta!
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
RAMONELLA spune:
Miki bine ai revenit!Imi e mai usor sa-ti scriu aici decat dincolo.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"