Ce facem pe vreme urata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

Mergem la un loc de joaca mic/mediu, mai izolat, care organizeaza o data pe luna diverse lucruri; acum 2 saptamani a fost intalnire cu scooby doo saptamana viitoare va fi teatru aventurile lui piticot; intrarea e 20ron/copil si adultii gratis. teatrul dureaza 45min si restul pana la 2-3 ore e joaca pe acolo.

ma mai gandesc pe unde mai mergem prin interior si mai revin.

unde este acest loc de joaca?

in rest, f interesante ideile tale!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

MCM, stiu sigur ca la Palat e grupa la dansuri cu copii de 3-4 ani. Marti si joi de la 17.00. Instuctor Paula Ionescu. Nu stiu cat de severa este pt ca si ai mei abia au inceput dansul, dar n-am auzit urlete din clasa . Evident ca si copilul trebuie sa ccepte sa stea fara mami o jumatate de ora si sa execute ce i se spune, De obicei fetitele sunt mai usor de convins sa fie balerine, dar primeste si baieti.
Ymca, unde mergeti la inot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

luminita, anya, am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu am consultat site-ul asta activitati ptr copii.Fain. Doar ca Alessio nu prea are rabdare.Dar noi perseveram .Noi am facut inimioare din coala mai grosuta si pe ele am lipit bucati sifonate de hartie creponata de culoare diferita fata de inima. Am desenat cu degetele cu vopsea speciala ptr asa ceva.Am desenat cu acquarel fara prea mare succes ca Alessio vroia sa bea apa aia unde bagi pensonul. Am cules din parc frunze micute si bucatele din scoarta unui copac.Am luat o coala alba si am format un copacel cu asa ceva.Din bucatelelel de scoarta am facut trunchiul copacelului si din frunzulitele mici am facut crengile.Foarte entuziasmat Alessio. Am cules din parc o frunza mare .Normal ar trebui o frunza de vita de vie dar nuaveam si acasa am "facut" un strugure. Frunza am lipit-o pe coala si dintr-o coala verde am facut ciorchinii de strugure. La fel super entuziasmat Alessio. Am gasit o bucata de carton mai subtirel, genul de la cutia de pantofi si am confectionat un bradut. Peste amlipit tot in forma de bradut coala verde ptr crengi si coala maro ptr trunchiul bradutului.Cu ajutorul hartiei creponate am facut "cica" globurile. super succes. Ne mai jucam cu plastilina.Facem din ea avioane, patut cu bb, melcisori,etc. Ne mai jucam cu creioanele colorate.Desenam fructe, legume,avioane. Am mai facut si un cort din ajutorul a 2 scaune si o patura. cu ajutorul unei lanterne ne-am distrat. I-am cumparat un set compus din 2 corturi si un labirint si i-a placut foarte mult sa mearga dintr-o parte in alta. I-am cumparat un set cu forme geometrice dar pe site-ul ala gasesti si un joc cum se le confectionezi tu si asa copilul invata sa ghiceasca formele geometrice. Din hartie creponata am facut ghirlande.Iti aduci aminte cum le faceam noi la gradinita? Asa mult i-au placut lui Alessio! si le punea la gat de parca era abia sosit de la Hawai!
Problema mea e ca acum am apuizat tot si deci AVEM NEVOIE de idei noi!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

la Decathlon au un sistem foarte interesant de testare patine de gheata (poate ca a existat si anul trecut dar eu nu am trecut pe-acolo iarna trecuta).

Au facut un tarc, cam de 3m/10-15m, placat pe jos cu un material care imita gheata si poti sa vii, sa iei o pereche de patine si sa le testezi pe loc. s-au jucat fetele o ora acolo si cred ca daca le mai duc de 2-3 ori invata singure sa patineze. avantaje: nu e aglomerat, e micut locul si destul de safe (peretii tarcului se cam misca), nu e frig si in timpul asta am mai probat putin trotineta mea de suflet- cea cu suspensii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

ianuta-

Mai mergem la piscina acoperita si incalzita, semi olimpica, curata, frumoasa si inca neaglomerata.

...
Mergem la un loc de joaca mic/mediu, mai izolat, care organizeaza o data pe luna diverse lucruri; acum 2 saptamani a fost intalnire cu scooby doo saptamana viitoare va fi teatru aventurile lui piticot; intrarea e 20ron/copil si adultii gratis. teatrul dureaza 45min si restul pana la 2-3 ore e joaca pe acolo.

...

Despre ce piscina e vorba?
Si cum afli tu de activitatile organizate la respectivul loc de joaca... daca ne-ai da mai multe detalii as fi tare recunoscatoare...
Multumesc frumos!

Mergi la inceput