Vacanta in Egipt cu puisorii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca intri pe blogul meu jos la semnatura, cel cu calatorii, vei gasi acolo si povestea calatoriei in Egipt si fotografii din Hurgada.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu vreau sa te enervez mai tare dar daca voi mergeti la all inclusive e o barbarie sa-i iei copilului de aproape 2 ani borcanase si sa nu-i dai mancare normala, pentru ca ai de unde alege...

Edit: acum am vazut ca ei manaca si acasa borcanele...

Citind ce au scris fetele care chiar au fost acolo si nu vorbesc doar din auzite si nu scriu pe forum doar de dragul de a scrie, totusi am sa comit aceasta "barbarie" de a cara borcane si toate alea dupa mine. Cum bine zicea Luna1 de ce sa ma umplu de nervi daca nu e nevoie?

Fetelor ma ajuta mult experientele voastre in ale Egiptului, la intoarcere vin si va povestesc experienta noastra (sper sa fie cat mai placuta).

mihaela_s copiii mei nu sunt foarte sensibili, de cans s-au nascut au racit de 2 ori (forme foarte usoare, fara febra sau alte complicatii) si atat. Cu apa mi-e putin teama, deoarece ei n-au baut alta decat Dorna.

si sanatate multa tuturor

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Hai sa iti raspund si eu, ca poate te ajuta. Eu am fost in vara asta in Egipt, dar din pacate in Sarm El Sheik(nu stiu daca e la fel).Am fost cu doi baietei:unul de 1 an si 10 luni si unul de 4 ani jumate. Si eu mi-am luat cateva borcanele pt cel mic, numai ca nu le-am folosit: 1 nu a vrut sa manance di ele(nu era prea obisnuit) si 2 am gasit intodeuna ce sa ii dau sa manance (mai ales supe creme,care ii plac ft mult). Pot sa spun ca in aceasta statiune eu am vazut ft multe magazine si farmacii, pe langa resorturi in care gaseai de toate (borcanele, firme cunoscute, pampersi, lapte praf etc). Ca pret erau un pic mai scumpe. Si eu m-am gandit, ca mai bine nu ma caram cu ele. Cu sanatatea ce pot sa spun, a facut enterocolita, culmea baietelul cel mare, care este putin mai sensibil la burtica, dar pot sa spun ca cei de acolo s-au purtat impecabil. Cand am ajuns ghida ne-a spus ca daca avem probleme de sanatate sa o sunam pe ea si cand am sunat-o ne-a trimis repede o masina, ne-a luat, ne-a dus la o clinica, perfuzie de 1 ora (doctorul super ok) si in mai putin de o zi nu mai avea nimic. Nu am platit absolut nimic, cu o asigurare normala.
Cel mic nu a avut absolut nimic de genul asta, doar ca, la intoarcerea a facut o otita................de, cine era broscuta sefa, de nu mai vroia sa iasa din apa (si apropo, cred ca inghitea si apa, pt ca statea numai cu gura deschisa si cu limba afara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

sharm el sheik este considerata perla egiptului adicatelea statiunea mai de lux...in hurghada magazinele sunt un pik mai departe de resorturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui marutzu

sharm el sheik este considerata perla egiptului adicatelea statiunea mai de lux...in hurghada magazinele sunt un pik mai departe de resorturi...

Probabil ca da. Eu nu am fost in Hurgada, dar ma gandeam ca sunt asemanatoare.....

Mergi la inceput

Ne-am intors si pot sa va spun ca a fost SUPEEER
N-am facut nici diaree, nici alte minuni, desi puisorii au inghitit apa la greu si din mare si din piscina (ce sa-i faci, n-a fost chip sa-i scot din apa, si culmea vroiau numai unde era mare, sa treaca peste ei). Si noi ne-am spalat pe dinti cu apa de la robinet dar a fost ok, n-am patit nimic. Mancarea a fost foarte buna, multa si foarte variata, copiii insa mai gustau de la noi putin asa dar tot borcanele au fost baza. Magazine, farmacii, suveniruri am avut chiar la iesire din hotel (desi nu am fost in oras in Hurghada) si se gaseau si borcanase pt bebe de la Nestle si Hipp, pampers si tot ce ai vrut (dar eu n-am avut nevoie ca am mers pregatita de acasa , insa e bine de stiut pe viitor). A fost prea scurt insa si a trecut mult prea repede. Data viitoare cu siguranta mergem 14 zile.

tuturor,
Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bravo, sa va fie de bine vacanta, ma bucur ca v-a priit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Avem poze?

Felicitari pentru o vacanta reusita.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Enni, la ce hotel ati fost?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura T

Enni, la ce hotel ati fost?

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

La Continental Resort Hurghada.

Mergi la inceput