Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
elba spune:
Sanzi a fost fain concediul.Am fost la mama acasa si ne-am simtit foarte bine.Bunicii abia asteptau sa-l vada pe Filip iar el s-a jucat cu toti.
Bucurestiul a ramas la fel:aglomerat si agiatat.Bine ca nu ma mai grabeam nicaieri-fetele din Bucurestiu stiu cum este dimineata cand mergi la servici si nu incapi in metrou sau vara ce mirosuri sunt prin tramvaie.
Dar noi am avut timp de plimbari prin parcuri, vizite, mers la film.
Eu si sotul am fost si la munte 2 zile iar piticul a ramas cu mama si a fost cuminte,nu a plans deloc.
Ne-am simtit bine- multumesc de intrebare.
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Ioanact, scuze, acum am vazut ca e link pe prima pagina! Mi-am facut cont, poti sa razi de mine, dar nu stiu cum sa votez. Ma uit ca desteapta...Zi-mi si mie cum fac ... Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) |
E de-ajuns ca ai deschis pagina cu poza Justinei.
Iti apare undeva jos ca ai votat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
elba spune:
Intrebare: copilasii vostri stau deja in fundulet?
Cica la 6 ar trebui dar al meu nu da semne de asa ceva si-s curioasa daca e singurul?
Eu il pun asa de incercare intre perne si cade pe toate partile .
Nu va spun ce frumos se pliaza pe fata
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui happyjoy Bianca, imi pare rau ca ai avut o perioada grea. Banuiesc ca pentru Eric a fost si mai grea. Ce am vazut la mine si la alte mamici, e ca bebeii se "muleaza" in cele mai multe cazuri dupa reactia si temperamentul celor din jur. Daca ne simt sau ne vad stresati/suparati/nervosi, la fel reactioneaza si ei (exceptand crizele de colici sau alte suferinte de natura medicala). Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; ) |
Exact! Cand tip la Ioana , si in timpul ala o imbrac pe Justina sau sunt cu ea in brate, se sperie si plange.
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
E de-ajuns ca ai deschis pagina cu poza Justinei. Iti apare undeva jos ca ai votat. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Se voteaza dand click pe steluta care indica evaluarea pe care vrea fiecare sa o dea. Am vazut poze care aveau 3,5 stelute din nu stiu cate voturi... Anyway, de la noi aveti 5 stelute.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Ioanact spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rebiana27
Se voteaza dand click pe steluta care indica evaluarea pe care vrea fiecare sa o dea. Am vazut poze care aveau 3,5 stelute din nu stiu cate voturi... Anyway, de la noi aveti 5 stelute. Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Da! Asa a fost la primul vot, insa acum cand deschid pagina (dupa ce ma loghez) imi scrie ca deja am votat aceasta fotografie.
De aia am zis ca daca deschizi pagina, se voteaza.
Sau eu nu m pot sa votez Cu toate ca intru o data /zi.
Rebiana27 spune:
ALINA e posibil sa se poata vota o singura data si nu de mai multe ori de pe acelasi IP, cel putin eu asa inteleg. Se elimina astfel tentativele de frauda, ceea ce mie mi se pare salutar.
Am editat pt ca mancasem din cuvinte.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 ALINA e posibil sa se poata vota o singura data si nu de mai multe ori de pe acelasi IP, cel putin eu asa inteleg. Se elimina astfel tentativele de frauda, ceea ce mie mi se pare salutar. Am editat pt ca mancasem din cuvinte. Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Da! De prima data cand intru asa-mi scrie.
annya9 spune:
Elba, nici baietelul meu nu sta in fundulet. Si eu il asez intre perne si ajunge tot pe spate. Am inteles ca daca e mai rotofei va sta mai greu...Asa ca deocamdata exersam!