Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

da sunt de acord cu miria, uite eu niciodata nu m.am ascuns de ivan, chiar daca se vor orpila cate unii :))
o sa am feresc mai tarziu, asta vine de la sine, deocamdata ca sa pot fi cu ochii in 4, ma spalam cu usa deschisa la baie, fiind totul asa de natural, ivan nici macar nu da atentie la asta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Idem! Daca tot e posibil sa starnim oripilari, macar sa fim doua zuze

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Zuzelor, o mai pun langa voi si pe sora mea care a procedat exact la fel. Ca sa fiu mai exacta, nepotul meu de 5 ani jumate stie si de CM si cum se fac copiii. Ma rog, fiecare face cum crede ca e ok, insa de ce lucrurile sunt mai naturale de aia starnesc mai putin interes.

Delia, si eu stiu ca este baie comuna la gradi.
Felicitari pentru poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Hola,

Am inceput sa urc poze in albumul de la Targoviste. am si 2 filme dar sunt de 200 mega bucata:) ce fac?

In alta ordine de idei, as vrea sa ma duc la un set de analize complet. Ma dor soldurile, ametesc.. etc. ce analize de sange ar trebui sa nu ratez? voi ce vitamine luati? am tot citit eu de astea de la amway dar mi se par prohibitiv de scumpe. eu am luat normale pana acuma si parca.. scartz scartz..

Iau Osteocare dar as vrea sa iau si fier. In zilele de fier nu iau calciu? sau pe unele seara si pe unele dimineata? de sucul de portocale stiu...

multumim de comentarii la poze! sunteti dragute toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor eu acum am descoperit in poze pe dianami si bebe scump, si fetita cea mare , frumoasa e...
si pe sanzi

poza 38 e tare de tot, fiecare cu un bebe si rebiana cu mobilul:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Roxana:))) ti-e ciuda ca nu ai venit si tu :)))

Ileana ce faci ochisica? pfuai ce mi-a picat la inima fata ta! si a lu jeni:) si a rebianei:) si mara de Sanzi!!! ufffff

Nu vreti sa facem cont comun undeva sa poata vedea si Delia pozele? ia zii dna ce site nu iti este blocat?

Roxi sper sa se face bine Ivan!! doarme la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Am uitat sa urez La multe lunitze saratoritior de azi
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Denisa, si noi tot 2 mese diversificate, una dupa alta, avem si e ok...

Roxana, ai incercat sa ii dai sa bea din sticla? Sara e inebunita dupa sticla de apa (bea si din biberon si din cana, dar sticla e preferata). Vezi poate merge.

Mai Oana, tare darnici astia de la alimentara (chiar ce "comunist" suna) si oua, si vin, si carne, si paine...
Pupam Ericutzu voinic si ambitios (si curajos)

Elba, de la ce s-a constipat bebe? E de la lapte sau e de la diversificare? Cu pruna pasata (fara coaja) merge sigur, doar sa nu i dai multa.

Delia, felicitari pentru reclama! Pupam fetele frumoase

Ella, eu am pus piue de prune in forme de gheata si sunt ok. Poti sa testezi cu o cantitate mica pe care o decongelezi.

Irene, multa sanatate!

Asteropi, imi pare rau pentru motanul tau! Si eu am 2 si ma gandesc cu groaza ca va veni o vreme cand ne vom lua ramas bun. Dar sti ca toate animalutzele ajung in rai

Bumbita, imi pare rau de cazatura.

Stanucel, of, stiu ca ti-e greu si nu trebuie sa te invinovatesti ca ai vrut sa te relaxezi. Mie imi pare un inceput de depresie, iar cel mai rapid si eficient remediu e somnul. Incearca sa dormi odata cu pitica si ai sa vezi ca va fi mult mai bine. Pupam mama buna! Ai grija de tine, esti cea mai importanta persoana din lume pentru comoara ta!

Gabi, mai bine vezi ce vitamine iti trebuie dupa analize. Stiu ca nu fac bine luate preventiv pt. mult timp.

PS: Iertati va rog greselile gramaticale. Scriu intr-o viteza si mananc litere sau incep o fraza si termin cu alta, ca deh, gandurile zboara ca nebunele : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Fetele, sper ca nu va suparati ca-i trimit freedeliei poze de la intalnirea din Targoviste/Baneasa (nu toate, voi selecta)?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Nu vreti sa facem cont comun undeva sa poata vedea si Delia pozele? ia zii dna ce site nu iti este blocat?

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Eu am selectat cateva poze si ma gandeam sa i le trimit prin mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Ella, sanatate. Esti mortala cu gutuia ta si sulul de pempers.
Irene si tie multa sanatate si cred ca niste saruri hidratante te-ar ajuta. Aveti grija de voi, poate nu ia si Diana.
Astero, pare rau pentru Tanu.
Ina, noi avem cinci mese, prima si ultima lapte, cam 210, fructe, legume si cereale celelalte trei. ultima masa e la 21.00 si dupa nani. Prima la 09.00.
Stanucel, e tarziu pentru masa solida. Da-i decat lapte, fructele sunt acide.
Roxana, imi plac mult pantofii. Ma duc si eu sa ma uit cand ajung in Bucuresti, e magazin in mall cotroceni. Chiar sunt curioasa de pret. Pupam Ivan bolnavior, sper ca nu e nimic grav.
Kira nu mai vrea sa bea apa deloc din canitele ei sau bibi da bea cu mare pofta din paharul de sticla,ne vede pe noi si e innebunita si din sticla direct. Sticla mica, e innebunita si chiar bea ceva apa asa. Se mai ineaca un pic da ma trage sa ii mai dau.
Gabi, maimuta mea s-a facut o rauta. Glumesc, stii tu. Nu doarme ziua decat 1h, 1j jumate in doau reprize. Este evident maraita dar asta e. Stiu ca o sa treaca si o sa doarma dar acum este putin greu. In rest e ok, mananca cu mare pofta tot ce ii dau si rade toata ziua. Pupam fetele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Scuze ca nu am intrat de atata timp, dar am cerut sa ne schimbe netul la alta firma si astia au venit cand noi eram in Romania, si apoi cei vechi la care aveam au sistat netul, si pana ne-am trezit noi sa sunam de ce nu mai vin sa ne instaleze a trecut timpul, apoi pana au venit din nou si uite asa…

Intre timp a fost si soacra-mea pe la noi…scapat copilul din pat, ca ea nu credea ca Alessa sare peste perne si statea sa se uite la el daca chiar sare…si a sarit…direct jos! Nu va spun cate sfaturi pretioase are, ca iar ma enervez la culmeeeeeeeee!!!!!!!

Alessa a inceput sa manance, dar sa nu va povestesc cum…va spuneam ca se murdarea tot si ca nu ma lasa sa ii dau lingurita..ei, acum mananca, dar trebuie sa il tin de amandoua mainile, ca altfel vrea el sa ia lingura, sa scoata mancarea sa vada ce e…etc.

In rest, e extrem de activ, sta singur in fund, se prinde de tot ce apuca si se ridica in picioare, nu il pot lasa o secunda nesupravegheat, asa cum ma plangeam, nu sta absolut deloc singur, daca ma vede ca dispar plange pana la lacrimi si disperare…Stanucel, crede-ma ca eu am incercat de cand era mic sa il obisnuiesc sa stea si singur, sa se joace, sa faca ceva…dar nu a vrut deloc, de la inceput, asa ca tot incerc sa il modelez eu…

ERINA, ti-am ramas datoare…
Va scriu schema de diversificare de aici, daca intereseaza pe cineva. Noi am inceput de la aproape 5 luni, pt ca manca prea des si asta nu e bine pt stomacelul lui, ca mereu plangea ca nu digera complet.
Asa ca:
- La ora 12 ii dau supa facuta din morcov si cartof (cam 120-140 gr) + 2 lingurite de crema de porumb si tapioca + 1 lingurita de ulei de msaline
- Dupa 2 zile de la asta ii adaug jumatate de liofilizat de iepure sau miel (dupa 15 zile ii inlocuiesc liofilizatul cu jumatate de omogenizat de iepure sau miel)
- Dupa alte 2 zile adaug si o lingurita de parmegiano reggiano
- Dupa alte 3-4 zile se pune si 1 sau 2 lingurite de cartof si morcov pisat.

Dupa cateva zile de cand se incepe diversificarea se adauga la supa, proband cate 3-4 zile, bieta, lattuga (nu stiu acasa ce corespondent au) si dovlecel (zucchina). Aici, se pot pune cam ce se gaseste la noi acasa, ca sunt mai mult pt gust.
La sfarsitul mesei se da fruct: mar, para sau pruna. Unii dau fructele intre mese, altii imediat dupa masa. Eu ii dau cum a zis pediatra, dupa masa.

Apoi, cam la o luna dupa ce mananca astea se da seara, la ora 20, aceeasi supa la care se inlocuieste carnea cu jumatate carne de cal, prosciutto, sau 30-40 gr prosciutto din comert, dar nu crud ( eu am luat la borcanel, ca e mai sigur), sau o jumatate de formaggino.
La masa de amiaza se inlocuieste carnea cu carne de pui, curcan ( aici sper ca traduc bine, asa am vazut eu pe poza de la borcanel), si se mai adauga in supa finocchio, sedano (nu stiu corespondent in romaneste), conopida. Astea le pasez si tot asa pe pun in supa. In functie de cum am chef, pasez tot sau doar unele.

Si acum se poate da si banana, ca fruct.

In continuare, la fel ne va spunea ea ce sa introducem si cum. Eu, sincer nu m-am grabit cu mancarea, important a fost ca si-a rarit mesele, iar timp sa manance din toate, e slava Domnului. Masa de seara am inceput sa ii dau, dar pentru ca incepuse dintr-o data sa manance mult, pt ca pana atunci de-abia papa 2-3 lingurite, a inceput sa il doara burtica, si o perioada am renuntat la masa de seara, acum am reinceput.

In rest, nu am dat inca biscuiti, sau altele, doar ce am scris aici.

Am luat si o carte de la Chicco, cu retete de mancare pt bebei, pe luni. Am citit, sunt foarte multe, si faine. Inca nu am facut de acolo, astept sa ne dea pediatra unda verde. A fost vreo 20 de euro.

Cam asta e…cum imi mai amintesc ceva, mai scriu.

Sa va intreb, pana nu uit, acum ca mananca si saliveaza mult, s-a iritat pe obraz, am inteles ca e de la saliva acida. Voi aveti probleme. Ne-a dat ceva crema, si mai trece, dar cum e mereu cu mana cu saliva pe acolo, mai reapare. Stiti ceva, la ce sa mai fiu atenta, daca dureaza mult…?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Am trimis mail cu pozele.
Fac si capitol nou si fug la somn.

Mergi la inceput