Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)
Raspunsuri - Pagina 8
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici !
Felicitari tuturor celor care au schimbat semnatura !
Miruna, si eu am patit-o cu uleiul in care vroiam sa prajesc niste cartofi. mai grav e ca de boala asta se pare ca a inceput sa sufere si sotul meu, ca eram amandoi acasa si uleiul fumega in bucatarie . Cred ca e cazul sa stam langa aranagz cand avem ceva planuri gastronomice, eu am zis ca nu ma mai misc din bucatarie, ca-mi ucid toate cratitele...
Eu raportez o noapte oribila, am avut niste dureri de cap de n-am dormit aproape deloc. Sunt cam zombie, sper sa-mi revin, daca nu o sa-mi fac o cafea, poate reusesc sa ma repun in functiune. Noroc ca motanila m-a lasat in pace, a fost cumintel rau, a dormit doar langa picioarele mele si a fost super dulce, pufos si caldut. Asa ma simte el cand nu mi-e bine...
Azi mai am de calcat un pic si apoi de spalat o masina de hainute albe (cred). Sper sa reusesc sa termin azi, ca iarasi mi se strang munti de haine de calcat si dau in benga sambata ca n-avem ce imbraca saptamana viitoare.
30+
letzy81 spune:
Buna dimineata,burtici!
Azi sunt din nou cu "morcovul in fund",mergem mai pe seara la echo....
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
36+
ralucaspm spune:
Eva, trebuie sa fac injectii de maturare pt ca intr-o seara am avut din senin contractii dureroase la 2-3 minute si deabea am reusit sa le opresc dupa 5-6 ore.
Pt ca am facut 2 cezariene pana acum, nu trebuie sa stau deloc cu contractii si cum nu pot sa le opresc repede trebuie sa intru de urgenta in cezariana, deci trebuie sa fim pregatiti in orice moment.
Fetele care nu au alte cezariene, cand se declansaza nasterea prematura, pot incerca sa o amane cateva ore si sa faca atunci injectiile, dar noi nu putem astepta deloc.
Pe Iorgos l-am nascut la 36 sapt si 5 zile, iar dr. mi-a spus ca de data asta o sa nasc si mai repede. Deci, trag eu concluzia ca la 36 saptamani. Atunci o sa intru in luna a 9-a si o sa intrerup Mg si sunt sigura ca imediat or sa apara si contractiile.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+
ralucaspm spune:
Eva, Olga, de astazi ma gandeam si eu sa nu mai mananc sarat, ca parca sunt umflata la fata. Sa vedem daca o sa aiba vreun efect la mine. Dar nu stiu ce as putea manca de dimineata. Vreo idee ?
Eu de obicei mananc sarat de dimineata, pt ca altfel imi e si mai rau de la greata si stari de lesin. Lapte nu pot sa beau si nici iaurtul nu-l suport. De obicei mancam branza cu paine si rosii, ardei , castraveti. Sau, mai rar, placinta de branza. Dar acum ...?!
ralucaspm spune:
Crisis, felicitari pt bebe la termen ! Ce greutate are de zici tu ca e micut ?
Si la noi toti copiii au fost capatanosi. Noroc cu cezariana , ca altfel m-as fi speriat si eu.
Olgutzika spune:
'neata!
Raluca, eu mananc musli cu fructe ( fara zahar ) cu lapte. Mi-am luat ieri gem de capsuni cu fructoza, pentru diabetici, sa vad cum o fi...poti sa iti faci shake-uri cu fructe...eu cam asta mananc diminetile. Dar in general, eu sunt cu cerealele dimineata.
Edit: sau iti poti pastra meniul, doar ca cu branza nesarata. Trebuie sa fie pe acolo...E greu in primele doua zile, pana te obisnuiesti, pe urma iti vine asa... natural
Letzy, bafta la eco! IR-uri mici .
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
ALEXA1985 spune:
Buna fetelor.
Cum v-a scris si sora mea pe mine ieri m-au externat, iar bubusorul meu mai are de stat acolo cam 10 zile pana trece de 2 kg. Am nascuto la 1830, apoi pe 10 avea 1670, iar pe 12 ajunsese la 1730. Bubulina mea e foarte mancacioasa si merg la ea de acasa zilnic la ora 12, 18 si 21. Aseara am luato in brate ca i-au scos si ultimul cablu de monitorizare, am pupato de am albito, si ea radea asa frumosss. Offf, e minunat ceea ce se intampla. Acum mai avem de trecut doar un hop. Sa vina fetita acasa unde toata lumea o asteapta nerabdatoare. Va pup si va doresc o zi buna. Pupiciii.
Mami de ANDREEA LAVINIA - 13 zile
misticgirl spune:
Buna dimineata!
Dam de baut astazi, am implinit 35 saptamani, suntem in sapt 36 . Nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici si inca ma simt OK. La ce probleme am avut, inca de la 18 sapt de sarcina, mi se pare un miracol
Plec sa cumpar de mancare, revin dupa pranz. Sa fiti cuminti si sa nu mai aveti stari proaste
Beatrice, sper ca esti mai bine astazi!
Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)
ralucaspm spune:
Multumim fetelor pt felicitari. A fost intradevar o mare usurare pt noi toti.
Despre cadita, noi am folosit din aceea cu suport (nu stiu cum sa-i zic, o forma in relief in ea) si am fost f multumiti. La inceput bebe e prea mic pt forma aia si trebuie tinut de cineva, dar pe la 3 luni, parca, e destul de maricel si forma aceea il sustine de la subrat si sta destul de stabil si singurel. Nu am luat baita cu strat antiderapant pt ca ma gandeam ca acolo poate sa tina umezeala, pe la margini , pe sub el si ca poate sa faca un pic de mucegai.