Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, stau in Corbeanca, nu stiu nicio farmacie apropiataHelp NET. Dar ma simt mai bine. Nu mai am nicio contractie, bebe s-a calmat si el.

Pupam burticile, ma bag la tv.

Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Joy, ma externeaza maine, dar continuu tratam cu antib. acasa. Inca infectia urinara nu s-a sterilizat Colac peste pupaza am si racit si tusesc. Asta-mi trebuia, ca sa imi provoace contractii. Iau Stodal pt. tuse si Hexoral spray pt. gat.

Alexxa, simpatic fratele tau..ce ganduri il macina pe el acum!

Am uitat sa zic de pozele Evei, super reusite pt. un fotograf amator...jos palaria! Si mi-a placut si atitudinea ta fata de aceasta meserie sau pasiune.

ana despre mobila ta, ce sa zic, am ramas paf! Si eu o luam razna vazand asa ceva. Bine ca se rezolva in final si tu pleci departe de toate astea!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eva, zici ca Herghelegiu i-ar impusca pe toti? Adica este neprietenos? Eu am fost foarte multumita de el la sarcina cu Remus (am facut eco morfo de trim II). Nu a fost el foarte vorbaret dar mi-a raspuns la intrebari si eram anxioasa rau dupa un TT prost. Acum l-am nimerit in concediu si am fost foarte dezamagita. Am fost la Iosup, dar nu se compara, nici macar ecograful.

Syl, eu zic sa iai de urgenta No-spa pt. ca nu prea trebuie neglijate contractiile aste la varsta asat de sarcina. Trebuie sa le ai pastilele aste in casa pt. orice eventualitate. Eu am si scobutil si Diazepam injectabil (astea mi le face in spital). Acasa mi le fac singura.

Nu stiu cine intreba, injectiile cu Dexa nu dor. Am facut si eu pt. O alergie la sumetrolim (la urgenta mi le-a facut).

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

A trecut de 12 noaptea deci am implinit 37 de saptamani so.... oficial sunt la termen. Multam de felicitari tuturor, dar eu cred ca bebe este destul de mic, adica la limita inferioara conform tabelului de greutate a fatului pe saptamani. Dar..... are capu' mare asa ca mi-e frica sa nu cumva sa nu incapa la iesire sau sa ma fara franjuri.

Azi am beut 3 cani de ceai de zmeur si .... n-am fost cuminte si vreau sa o tin asa pana nasc. Vreau sa iasa scorpion totusi deci sa mai stea un pic..... dar nu prea mult, cine sa ma mai inteleaga?

Felicitari tuturor pentru vestile bune de la eco! In special pentru popoul in regula.
As spune ca ma bag in pat dar din pacate sunt in pat de aseara cu mici pauze. Vestea buna e ca s-au desumflat picioarele deci scap de internare

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Va invit la o cu muuult lapte!

shashenka cat costa o consultatie+eco in polona? eram curioasa. si cat dureaza propriu-zis. eu am fost numai in spital. si nu te mai lasa influentata de toate postarile de pe internet. asa daca dai cautare o sa gasesti pareri pro si contra despre orice medic.

raluca bine ca v-ati linistit, cred ca a fost un stres mare.

syl no-spa trebuie sa ai in casa (desi e cam slab), iar daca se intensifica contractiile supozitor uscosin (scobutil).

beatrice, ca sa nu mai corectezi de fiecare data ce ai scris intr-un mesaj anterior printr-un alt mesaj, vezi ca pe bara mesajului tau dupa ce l-ai scris si a aparut postat, una din iconite se cheama editeaza raspuns, apesi acolo si corectezi mesajul. E mai simplu asa. Si iesi din casa, face bine la moral. Mai ales ca dupa ce se naste bebe la inceput nu o sa-ti vina deloc sa-l parasesti nici macar pentru 1-2 ore.

Mami fericita si implinita de Iulia si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Sa va spun ultimele aventuri casnice... ca altele mai greu...

Ieri m-am incumetat sa fac un orez cu lapte, am tot stat langa el sa fiarba insa, spre final m-am luat cu altele si mi-am adus aminte abia cand a inceput sa miroasa...a fost salvat in ultimul moment.

Seara m-a lovit iar harnicia si am zis sa fac o crema de ciuperci. Am pus uleiul sa calesc ceapa si am urcat sa iau ceva, uitand complet de ce facusem inainte, asa ca m-am pierdut pe drum. Dupa vreo 10 min. ma striga copilul *mami mami iese fum din cratita*... bucataria era plina de fum, uleiul ars si un miros...noroc ca era copilul jos ca daca era dupa mine...

Deja nu mai gateam, acum e clar ca ma las. Nu pot sa ma concentrez sa fac nimic .

Acum doua zile nu stiu ce imi spunea sotul si Emanuel l-a lamurit repede *Tatii nu stii ca mami are doar un neuron, mai bine imi spui mie *... are dreptate!

Si in final, dam de baut pentru cele 36 de saptamani implinite!!! Cred ca pot sa imi pun AMR... nici nu ma mai atrage... ma atragea cand aveam 10 saptamani

Beatrice pai ce faci dai si tu in depresie? Gandeste-te ce probleme ai avut la inceput si le-ai dat de cap pana la urma, ce mai conteaza acum un coafat si statul in casa. Nu esti singura care nu mai calca la coafor sau la cosmetica dar nu este o drama. In sarcina - nastere exista si perioade in care ajungem sa ne neglijam pentru bebe dar toate trec cand o sa vezi bebelutul mic .

Sashenka subscriu la cele spuse de Syl. Lasa parerile de pe net, sunt multi care nu au ce face si scriu aiurea. Daca tu crezi ca iti este bine cu acest dr, ca te poate ajuta si fata de problemele care au aparut, mergi pe mana lui. Pana la urma ce ai citit sunt doar pareri personale si fiecare isi doreste altceva de la un medic.

Sunset ma bucur ca ai scapat fara durere! Eu a trebuit sa merg la o luna dupa nastere si a fost tare greu. Am lasat lapte in biberon pentru Ema dar fiind doar alaptat refuza biberonul iar eu trebuia sa stau 6 ore fara sa alaptez din cauza anesteziei... Timp gasesti, strategia e mai dificila

Raluca felicitari pentru vesti si bebe sanatos!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Neatza,Doamnelor!Fluturasha, multumim de cafea
Am facut deja o baie luuunga in cada...nu sariti pe mine, eu am facut baie in cada toata sarcina, si nu cu apa d'aia calie, ci cu apa calda.Si m-am simtit excelent tot timpul...bine,nici doc nu mi-a interzis
Vineri stabilim cu dr cand ,cum si ce ,cred ca va fi ultima vizita.Abia astept
Andreea (Shasenka), nu mai citi postari rautacioase de pe net.Ai incredere, si eu merg pe Polona la Dr Rotaru, tot acolo, la cabinetul lui Vladareanu, si mi se pare un dr super, si "cine se aseamana se aduna, nu?".
Despre mine, ce sa spun...am si eu dureri peste tot, si la osul cu pricina, Pissi, coloana ma rupe....dar ma lupt sa nu le bag in seama. Ascult muzica,ma uit la filme...ma duc si pe la cursuri, cand ma tine si astept comoara
Ral_eli, e bine ca partea masculina se implica, e ff simpatic!Ce ma fac eu...ca si eu si sotul suntem asa flower-power, de parca suntem amandoi maestri zen
Simona +37 cu STEFAN
AMR 3 sapt!! Doamne-ajuta-ne pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

FELICITARI,LIDIA!!!!
fetelooooor,am schimbat semnatura azi
noi nu prea intampinam probleme in afara de durerile de spate si umflaturile specifice ale mainilor si picioarelor dar nu constatnt.nu as putea insa sa m plang deoarece eu stau si acum destul in picioare,sunt destul de activa(fac un curs de cosmetica si m duc si l facultate)asa k ma gandesc k daca inca pot,nu este nici o problema.de asta nu apuc sa scriu asa de des,dar va citesc in fiecare zi.luni avem si noi eco la dr albu abia astept sa imi vad gaga (dr meu,daca stiti sa imi spuneti si mie mai multe despre el ar fi f suuuper-eu sunt multumita de dansul,imi raspunde punctual la intrebari,m-a asigurat a va fi in tara cand am termenul,voi naste la giulesti).in rest bebe este la fel de activ ca si mine,nu cred k s-a intors,il simt parca tot transversal...
in alta ordine de idei,poate imi puteti spune si mie ce trebuie sa fac ca sa imi scriu si eu nr de tel si sa le scriu pe ale voastre si ce trebuie sa fac pt a-mi putea pune si eu poze si pt a le vedea si p ale voastre.v-am fetelor,mai stam putin si plecam si azi in marea aventura a zilei

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

pe asta o stiti?? Hai ca vreau sa va inveselsc
http://www.youtube.com/watch?v=JKcUbYqXHIg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza barlog si de la Cluj,

La noi e ceata si 0 grade. Azi dimineata mi-era inghetat geamul de la masina. Si cecredeti ca a facut desteptutza de mine? am dat cu lichid de spalat parbrizul si a inghetat mai tare.A trebuit sa ma opresc pe marginea drumului sa astept sa se dezghete ca nu mai vedeam nik.

Cris felicitari pentry grasunel!!!!!! Deci daca n u mai intri seara sa stim ca faci prostii da?

BB_Alinush- multam de linkuri pt caditza. Nici eu nu am luat inca caditza si habar n-am ce sa aleg. Asa ca orice info e bine venita.

Pissi ai PM.

Pupici pentru toate fetele. Ma duc sa pap ceva ca deja am o ora de cand is la birou si m-a luat foamea.

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput