Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 8
Kariris spune:
eu mi-as lua midnight, imi place mult mai mult decat hypnotic. Sincer eu cu hypnotic nu m-am dat decat seara, nu mi se pare potrivit deloc pentru zi si parca miroase prea a nu stiu ce mirodenie de pus in prajituri pe cand midnight-ul are mult mai multe inflexiuni si .... mult mai buna priza la barbati si efect mult mai bun la psihicul meu.
Kariris spune:
si acum michy ca sa te las masca: stii care e de fapt parfumul meu preferat? cabotine de gres. Un parfum nu prea scump, dar care pe mine m-a fascinat si l-as folosi pana la 90 de ani chiar daca sunt constienta ca e pentru mai tinerele.
acum nu stiu de unde sa-l mai procur ca prin magazine nu l-am mai vazut si de pe net nu am curaj, dar probabil ca o sa incerc. Tare mult imi plac parfumurile de la gres, dar mai ales cabotine.
musso17 spune:
kariris,elixirul l-am mirosit acu doua luni, l-a scos vanzatoarea de la blat ca nu intelegeam care e diferenta intre parfum si elixir..eu nu ma dau in vant dupa el,imi miroase a medicament,uneori..e chestie de stare.
cu tigarile si dependenta ai pus punctul pe i,de acord ca trebuie inceput cu dreptul insa eu vorbesc ca o data ce stii ce e aia tutun chiar si 5 ani sa fi trecut de cand nu ai mai pus tigare in gura(cica dupa 5 ani dispare nicotina din corp)intr-un moment de rau sau nervi vei dori sa fumezi o tigare pe cand un nefumator nu stie ce e aia,ce gust are,ce efect are..asta e dependenta,sa treaca ani si sa-ti doresti cateodata sa mai fumezi,sa te uiti la unul cum fumeaza si sa ti se umple gura de saliva...sa dea Dumnezeu ca noi sa fim exceptiile desi eu sunt realista si prefer sa ma lupt cu demonul
mychydutza spune:
karisris, care Cabotine?http://www.fragrantica.com/index.php?q=cabotine&designer=&osobine=&view=Pretraga
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Kariris spune:
musso nici eu nu inteleg ce tot spui tu acolo cu parfum si elixir. Ambele sunt parfumuri. Unul e pure poison si celalalt pure poison elixire. Difera doar denumirea. Nici unul nu e apa de toaleta, ambele parfumuri. din cate ma pricep si eu. Dar zic ca ma pricep ceva ca de pa la 17 ani le tot mananc pe paine.
Mi-aduc aminte cand am fost prima oara in Anglia, mi-a dat si mama ceva bani de buzunar, foarte putini, pt ca mergeam la prieteni si suportau ei totul, iar eu mi-am luat din aeroport din Otopeni un amarige de givenchy, de toti banii dati de mama, ca tuseam daca nu imi luam de 100 ml.
Pe mine m-a convins Karina sa nu mai fumez. A venit intr-o seara la usa de la balcon plangand si imi striga: "mama nu mai tuma atata, o sa te inbolnadeshti si o sa-mi fie tare dor de tine!" Acel si o sa-mi fie tare dor de tine, m-a pus asa tare pe ganduri, a fost ca o galeata cu apa rece in cap. Mi-am dat seama cat sunt de mici si cati ani de acum incolo vor fi dependente de mine si vor avea mare nevoie de mine. Ele nu au vrut sa se nasca, eu am insistat sa le fac, acum trebuie sa le asigur si o copilarie normala, nu sa creasca printre straini. Ca in afara de parinti, ele nu au pe nimeni.
Gandeste-te la puiul tau si cred ca nu iti va mai ploua in gura cand vei vedea pe cineva fumand.
Kariris spune:
michy cabotine cel verde, cu capac verde in forma de floare si sticla verzuie. Sa nu-mi spui ca mi l-ai gasit pe net.
Am intrat si le-am vazut. E primul, cabotine si atat. Am mai avut Fleure de cabotine si pastel de cabotine.
Daca as avea bani mi le-as lua pe toate.
lulu77 spune:
Citat: |
mai fumez. A venit intr-o seara la usa de la balcon plangand si imi striga: "mama nu mai tuma atata, o sa te inbolnadeshti si o sa-mi fie tare dor de tine!" Acel si o sa-mi fie tare dor de tine, m-a pus asa tare pe ganduri, a fost ca o galeata cu apa rece in cap. Mi-am dat seama cat sunt de mici si cati ani de acum incolo vor fi dependente de mine si vor avea mare nevoie de mine. Ele nu au vrut sa se nasca, eu am insistat sa le fac, acum trebuie sa le asigur si o copilarie normala, nu sa creasca printre straini. Ca in afara de parinti, ele nu au pe nimeni. Gandeste-te la puiul tau si cred ca nu iti va mai ploua in gura cand vei vedea pe cineva fumand. |
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Am produse la bazar umanitar
mychydutza spune:
citat din mesajul lui Kariris michy cabotine cel verde, cu capac verde in forma de floare si sticla verzuie. Sa nu-mi spui ca mi l-ai gasit pe net. Am intrat si le-am vazut. E primul, cabotine si atat. Am mai avut Fleure de cabotine si pastel de cabotine. Daca as avea bani mi le-as lua pe toate. |
asta? http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_detail&p=434
mychydutza spune:
citat din mesajul lui Luna1 Mmmmmm pure poison.... My reason |
am trezit-o pe luna cu miresmele noastre!