Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
nma spune:
Buna dimineata!
vad ca nimieni nu face o cafea asa ca aduc eu din belsug
. Eu nu pot sa renunt la ea desi am incercat
.
La multi ani Carla 
Eu astept pozele de la Disneyland
.
Paticut si Fianna felicitari pentru pui mici. Sa fie sanatosi, frumosi si mancaciosi
.
Luna felicitari pentru job
.
Georgi ma omori cu pozele alea
. Sunteti tare frumosi
.
Karli sanatate multa Adelutei
.
Noi suntem in grafic, inca sanatosi. Domnisoara mea refuza se spuna poeziile la gradinita dar macar le invata. Nu stiu de unde atata incapatanare.
Nico
CarlaV spune:
Multumesc, fetelor!
Fianna, felicitari!!! Eram plecata si nu am fost pe faza, mii de scuze. Karli, multumesc pentru vesti.
Mychy, eu eram cu vestile despre Patricia, dar te iert, nah, ca esti cu gandul la Brux
. Violeta zice de pofte fiindca scrisesem ieri ca-mi gateste sotul varza la cuptor cu ciolan afumat, ca mi-era pofta, dar iar ai citit printre randuri ![]()
.
Violeta, multumesc pentru tot
. Am fost ieri la Auchan Titan dupa paine si de-ale gurii si am gasit cucu promotie, nu stia nimeni nimic.
lulu77 spune:
Carla, LA MULTI ANI! multa iubire, fericire si impliniri!
nma, sa stii ca nici LUCA nu vrea sa zica pozeiile invatate la gradinita, dar mie imi da mereu doamna ceea ce invata si acasa repetam.asa le zice.![]()
azi de dimineatza l-am lasat plangand atat de tare acasa
, nu l-am dus la gradinita ca ploua ffff tare si batea vantul si m-am gandit ca se chinuie soacra-mea cu el la pranz cand il ia(este destul d emers pana acasa, 4 statii de autobuz).
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
CarlaV spune:
Mychy, umbrela mov cu dantelute se asorta cu ceea ce ti-a falfait pe sub fusta? ![]()
Pofte am de cand ma stiu, asa ca nu te gandi mai departe.
Kariris, cum a fost la concert? Cand e ziua ta?
Nico, si eu astept pozele de la Disneyland, n-am apucat sa le vedem, doar cateva filmulete, dar clar merita. Va anunt cand le pun, deocamdata am una singura la profil pe mess si FB. Mi-era tare frica de vreme, pentru ca am plecat pe viscol de la aeroport si nu stiam cum o sa tin copiii afara toata ziua daca o sa fie la fel si acolo. Am avut noroc, cand am ajuns erau 25 grade si a fost asa inca vreo 3 zile, apoi mai rece, dar macar nu ne-a plouat. Mi-am luat blugi Puma si incaltari la fel, i-am luat si Sabinei adidasi Puma la fel ca ai mei, sunt negri cu strassuri roz, e tare dragalasa cu ei
. Si acolo reducerile sunt pe bune, blugii fusesera 149 E si i-am luat cu 25.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Mychy, umbrela mov cu dantelute se asorta cu ceea ce ti-a falfait pe sub fusta? |
da, cu ciorapii!
. si fu bun ciolanu?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

CarlaV spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
da, cu ciorapii! . si fu bun ciolanu?![]() ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |
Bine, bine, te scuz de data asta. A slabit mult Karli, dar nici chiar asa
Daaaa, ciolanul fu si este bun, te astept la o portie sau mai multe daca vrei, asa iti vad si eu chestiile mov, ca am dezvoltat o pasiune pentru culoarea asta in ultimul timp.
Lulu, noroc ca am mancare buna in casa, ca acum veneam la Constanta dupa sarmalele tale
lulu77 spune:
| Citat: |
Lulu, noroc ca am mancare buna in casa, ca acum veneam la Constanta dupa sarmalele tale |
Carla, fa abstractie de mancarea ta si vino.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Vivela spune:
neata
Anca, la multi ani
sa fii sanatoasa si baftoasa si la punga groasa
. cat ai facut, 16 ani? ![]()
Paticut si Fianna, sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, papaciosi si sa va bucure vietile 

.
pe mine ieri - pe la 3 jumate m-a apucat o durere de cap cumplita, condimentata cu ameteli si greata...habar n-am de la ce, m-a tinut pana seara tarziu. si cum asta nu e suficient, ambii copii au jelit ca la sfarsitul lumii, moment in care sotul m-a intrebat inocent: "ti-e greata? poate oi fi gravida!
". a avut noroc ca n-aveam la indemana un vatrai, ca asa draci am avut in ultimele zile...
nici al meu nu spune poezii la gradi. motivul: "nu e buna/frumoasa poezia". asta e, ce sens ar avea sa-i zic ca trebuie sa fie ca ceilalti.
ieri doamna educatoare m-a "gratulat" cu faptul ca david e singurul copil care refuza sa se imbrace singur la dormitor. eu stiu ca poate si o si face, dar saptamana asta a fost mai...revolutionar si cred ca n-a vrut deloc. si cica era sa-l gasesc cu nasul rosu
ca aveau de gand sa-l pedepseasca pt chestia asta.
n-am avut timp sa stau de vorba cu doamna, ca era singura cu piticii ceilalti si ar fi fost nevoie sa-i lase nesupravegheati, dar mie mi se pare cam nepotrivit sa aplici niste pedespse (care mie, in cazul asta, mi se par umilitoare, adica ii colorezi nasul cu rosu sa rada ailalti
) doar pentru a infrange incapatanarea copilului.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, chiar ma intrebam, cum naiba sa-l pedepseasca cu nasul rosu.....ma gandeam ca i-or servi un vinishor ceva.![]()
mai lumea asta e nebuna? cum sa-i coloreze nasul rosu, ca pedeapsa pt ca nu se imbraca singur? te pomenesti ca or folosi markeru permanent, ca sa se invete minte.starea de rau o fi de la oboseala, ca deh, nu cred ca ai parte de prea multa odihna si liniste!pup 

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:
Lulu, sa trimit la tine fan curierul? 
karli, sanatate multa Adelutei
.
nico, si tu te intrebi de unde atata incapatanare? mie a insistat sa-mi precizeze david - inainte sa intre in clasa: "e cum vreau EU, da?!". nu stiu la ce se referea, dar i-am zis ca da, sigur ca da...
.
Mychy, acu' sa te vaz, te-a chemat Carla sa-ti vada dedesubturile, te duci?
.
mi-am rupt si eu umbrela, credeam ca e cea mai tzeapana umbrela - fara volane si elegantetzuri. cred ca daca o scapam din mana o ducea pana in intersectie. bleah, ce vreme nasoala. mai e mult pana la primavara?
Traiesc in Orasul Alandala