Strumfi de iulie-august 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luna eram sigura ca vei lua job-ul! Inca o data felicitari, sper ca aici sa te simti bine. In seara asta trebuie sa sarbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

In caz ca nu v-ati prins am luat jobul.

My reason

Normal!
Felicitari, sa fie-ntr-un ceas bun!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Felicitari Luna!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bravo luna!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Lunito,

Am tot vb azi de sarmale, si cand am plekat de la birou m-a sunat o prietena si mi-a zis sa vin cu familionu'...ca are la cuptor, in oala de lut...sarmale cu kaiser printre ele
Evident, m-am dus acasa, mi-am luat copilul, a venit si consoarta acolo si m-am infiintat acasa la prietena, am mancat, baut vin/tuica fiarta si ne-am simtit tare bine.
Poftele au fost satisfacute.
Maine cica avem adunarea generala la mine cu placinte si remy!

Lunito, inca odata

va pup.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
aoleuuuu alina,sarmale in oala de lut..eu nu pot sa fac sarmale,nu stiu de ce,nu am rabdare sa le infasor si nici nu mi se pare o mancare interesant de facut,insa de papat...miammmm...o sa dau comanda la soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
m-am infiintat acasa la prietena, am mancat, baut vin/tuica fiarta si ne-am simtit tare bine.

...vai, nu te suport

neatza.....Luna ma bucur nespus pt tine! mai ales ca-ti doreai sa pleci de aici. bafta maxima in continuare
kariris, hypnotic poisson elixir, ala imi place mie am fost ieri si am "probat" si midnight...dar parca tot hipnoticu imi place. mi s-a pus pata si nu-mi trece...

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

musso, eu fac sarmale saptamana viitoare, si iti aduc .

mychy, ma ierti daca iti trimit si tie saptamana viitoare?

azi pacatuiesc, fac shopping, vecina a primit un colet din Austria cu rochite si bluzite de la H&M si TopShop, la preturi f mici.

Revin.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

aoleuuu alina,shoping,preturi mici..da,da sunt de acord cu mychy,nici eu nu te suport dar
mychy,am vazut ce ai intrebat la club chic,sa stii ca eu ma dau cu parfumuri numai "de seara" si stii de ce ca astea imi plac mie si nu tin sa fie de zi sau de seara,intr'adevar am un lolita pe care nu-l pot purta vara ca se "incinge "si mai tare in rest nu ma intereseaza,daca mie imi place il port anytime.go for it!!

Mergi la inceput

cristina(sunflower),ce faci???sunteti bine?? nici pe mes nu te-am mai vazut,daca nu raspunzi aci te sun

ma duc la shoping,nu pentru mine dar macar mai clatesc ochii.

Mergi la inceput