S-a rezolvat problema. Incercasem sa editez cateva anunturi, sa completez descrierile cu masuratori.
Si azi mi-au aparut cateva erori, cand am incercat sa raspund la intrebari, insa si astea s-au remediat.
Eu, in general, folosesc toate optiunile gratuite la anunturi, cam 3 poze
Se poate pune restrictie la bazar, ca o persoana sa nu mai poata licita daca are produse castigate si neachitate in termen de o luna? (Asta la bazarul umanitar, caci la cel de vanzare nu cred ca este valabil termenul)
si optiunea de exprimare a parerii despre un produs, se poate prelungi termenul?
Am pus la bazar un produs, am platit promovare vreo 3 euro si ceva. Dupa ce a expirat licitatia, am vrut s-o reactivez, dar fara promovare, asa ca nu am mai bifat nimic, insa nu pot reactiva fara sa platesc iar suma respectiva...
Este posibil sa reactivez licitatia gratuit? NU mai doresc promovare.
Citat: |
citat din mesajul lui gabidaniela Am pus la bazar un produs, am platit promovare vreo 3 euro si ceva. Dupa ce a expirat licitatia, am vrut s-o reactivez, dar fara promovare, asa ca nu am mai bifat nimic, insa nu pot reactiva fara sa platesc iar suma respectiva... Este posibil sa reactivez licitatia gratuit? NU mai doresc promovare. Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila |